maca76 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 0:13:02)
|
IZVORNA PORUKA: vilmica Dobro jutro, kako ste mi danas moje drage [sm=nosecka.gif] ? ja se fino naspavala, evo nahranila i presvukla bebicu i sad spava, dusa mamina. Slikicu cu vam staviti uskoro, ne mogu nikako da uhvatim vremena ni da procitam sto napisete. Danas idemo na kontrolu za rez, pa cemo poslije toga prijaviti bebu, jedva cekam [sm=smiley1.gif] Happymum nema veze sto mi niko nije otvorio temu, bitno je da vi ovdje znate, vi ste moje drugarice drage.. tako mi je bilo lijepo druziti se s vama, brze vrijeme u trudnoci prodje a sve tako prirastete srcu. Kako se ti osjecas, jesi li nestrpljiva? Nekako si mi sva mirna, za razliku od mene, Vanne i SdZ, sve smo jedva cekale da vise krene [sm=smiley36.gif] New mama uzivamo vala, samo bih je gnjavila, stvarno niko ne zna koliko se voli ovo malo stvorenje dok to same ne dozivimo [sm=smiley1.gif] Bambi09 hvala ti na lijepim zeljama [sm=smiley31.gif] dokle si ti, i tebi se polako blizi ako me dobro pamcenje sluzi [sm=smiley1.gif] Maca76 pozelila sam i ja tebe bona, vidjecemo se ako Bog da uskoro.. kad budem sama zovem te da mi malo dodjes [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Vidim tema su ruzni snovi, i mene su pratili kroz cijelu trudnocu, doduse i prije sam ih cesto imala ali u trudnoci bas, bas. i sad kad sam se porodila, stalno nesto ruzno sanjam, ali eto nadam se da ce proci. Ljubimo vas moja princezica i ja [sm=smiley31.gif] Zovi obavezno ....jedva cekam da vidim malu princezu[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Ljubi princezu punooooo!
|
|
|
|