RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Anelat -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:31:54)

jeste odgovor za Tothemu. Ja je pijem i uvijek uzmem prije jela pa jedem lakse mi " sjedne". Izbjegavaj vecernje sate

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:35:37)

IZVORNA PORUKA: Andy_Bec23

Samo da vas pozdravim i da kazem da sam juce sok dozivila, tek sad dosla sebi :-(

Nazove me sestrai kaze deda umire, ja sam gotova bila presjeko me stomak.... Danas sam puno bolje... Bas je nasla nacin na koji ce mi to reci....

Dedi su otkrili rak i poslali ga iz bolnicekuc da umre jer mu nema pomoci, ima 80 godina i za njih to nije vrijedno spasa, ljudi moji taka vam je medizina u srbiji sta reci....

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

draga Andy,mogu zamisliti kako ti je bilo,polako smiri se misli na bebicu,i vala kako ce ti tako reci[sm=hudicek1.gif]
sta ces mila,takva je sudbina,opet dozivio je lijepe godine kraj svoje porodice i ko zna koliko ce jos zivjeti,nas narod kaze samo nek ide po redu...nemoj se puno sikirati nista ne mozes promijeniti a mozes ugroziti i sebe i bebicu
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:39:50)

Samo da vas pozdravim i da kazem da sam juce sok dozivila, tek sad dosla sebi :-(

Nazove me sestrai kaze deda umire, ja sam gotova bila presjeko me stomak.... Danas sam puno bolje... Bas je nasla nacin na koji ce mi to reci....

Dedi su otkrili rak i poslali ga iz bolnicekuc da umre jer mu nema pomoci, ima 80 godina i za njih to nije vrijedno spasa, ljudi moji taka vam je medizina u srbiji sta reci....

Oj draga znam tacno kako ti je, takav poziv sam i ja dobila prije 4 godine :( i moj deda je isto u Srbiji bio tako da znam sve :(
Nemoj se previse sikirati, znam da ti je tesko ali budi jaka za svoju bebu.

[sm=smiley31.gif]

Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:48:25)

Draga Bambi, što se ismijah tvom postu... Hem silovanje muža, hem Safet... Oplakah [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

lovepower, ja sam to sanjala da ne znam ko mi je mm, i to dva puta [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sad smiješno, al' Bogami u snu pravo ružan osjećaj.. Još prvi put kad sam sanjala, kao došao neki momak hoće da me ženi, a meni se ne sviđa nimalo, i onda mi naumpada M... pa to razmišljanje, a šta smo mi jedno drugom? hahahahhaha [sm=smiley36.gif]

Ma znam ja da nema pravila, evo vidim i razliku između prošle i ove, al' me ova baš ubi... Nekad mi se čini da bi mi bilo lakše kad bih mogla povraćati, ali ja ne pamtim kad sam to zadnji put uradila... Samo užasna mučnina koja kao da mi se skupila u želucu... Na hajr... Ako je to znak da je trudnoća kako treba, kao što moj dr kaže, onda super...

O hodžama, no comment... Meni babo i mm hodže [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jest' da je babi to više bio honorarni posao, obzirom da je profesor, a i mm nešto ganja... Teško je to uklopiti ako i žena nije u toj 'branši'.. Mislim, ja sam sve, samo ne tipična hodžinica... Nit' sam mualima, nit volim ta sijela (kod mm sve stare hadžinice, nemaju drugog posla nego se iskupljati po sijelima, a ja Bogami nit' imam vremena, nit' mi se da s njima eglenisati), vikend nikad slobodan... Helem, molim Boga da šta drugo iznađe...

Andy, žao mi je zbog dede, nadam se da se neće puno napatiti [sm=smiley19.gif]

mishkica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:48:36)

IZVORNA PORUKA: lovepower

draga Andy,mogu zamisliti kako ti je bilo,polako smiri se misli na bebicu,i vala kako ce ti tako reci[sm=hudicek1.gif]
sta ces mila,takva je sudbina,opet dozivio je lijepe godine kraj svoje porodice i ko zna koliko ce jos zivjeti,nas narod kaze samo nek ide po redu...nemoj se puno sikirati nista ne mozes promijeniti a mozes ugroziti i sebe i bebicu
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Andyyy[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]potpisujem lovepower sve ti je rekla....

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 10:52:24)

Andy draga, ne smijes tako reagovati. Moras nauciti da prihvatas stvari bez obzira i ako su lose. Na kraju krajeva, na stranu bolest, fine ti godine deda ima. Eh da mi je docekati te godine. Znam da je tesko i zao covjeku, ali moras na prvo mjesto staviti sebe i dijete pa onda sve ostale. Vjerovatno ovo grubo zvuci, ali takav ti je zivot.

IZVORNA PORUKA: Anelat

jeste odgovor za Tothemu. Ja je pijem i uvijek uzmem prije jela pa jedem lakse mi " sjedne". Izbjegavaj vecernje sate

Hvala ti draga na savjetu, tako cu od danas raditi jer sam je tek jucer pocela piti. [sm=smiley1.gif]

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 11:06:49)

Jedva sam dogurala do plivanja a da vidite vrijeme rekle bi da sam nebormalna sto pusti dojete da se kupa haha

Nisam naspavana i odma mucnine se javljaju...

rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 11:29:34)

dan okruglice moje,vidim lijepih vijesti ovdje
jeli se to i Vanne porodila
hapymum sve najbolje tebi i bebici,kako ti to brzo odradi,rekoh joj ja
andy mila zao mi je zbog dede,ali cuvaj sebe i svoju mrvicu
ostale jeste dobro,slusaju li bebice,jeli nam se marincii javljala

maca76 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 11:43:01)

Evo ja na pauzi, pa uletih samo da vas pozdravim.
Lijepih novosti ...mama brz oboravak i bebicama dug i sretan zivot....[sm=bravo.gif]
Ja sam juce bila slobodna i pravo losa...da izvinete imala proljev citavu noc i citav dan. Danas je stalo,a nema sta nisam pila i probala da zaustavim. Slomilo me....
Danas radi i suti.
Jedino sta sam uspjela izletiti da se osisam.
Ljubim vas puno...moram ici...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

hapymum -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 11:56:43)

Hej zenice drage, citam vas pomno.hvala puni na cestitkama.evo dunda moja doji.ja sam super hvala Bogu.nisam sjecena sto je najbitnije a cura velika.babica me porodila i mrak je zena.Bog joj dao svako dobro.ljubim vas i grlim sve

mishkica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 12:05:17)

IZVORNA PORUKA: hapymum

Hej zenice drage, citam vas pomno.hvala puni na cestitkama.evo dunda moja doji.ja sam super hvala Bogu.nisam sjecena sto je najbitnije a cura velika.babica me porodila i mrak je zena.Bog joj dao svako dobro.ljubim vas i grlim sve

Jos jednom cestitke dupla mamice, uzivajte nam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 12:10:24)

MasAllah masAllah... mirisi je za mene tako dundavu [sm=love.gif]

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 12:14:34)

IZVORNA PORUKA: maca76

Evo ja na pauzi, pa uletih samo da vas pozdravim.
Lijepih novosti ...mama brz oboravak i bebicama dug i sretan zivot....[sm=bravo.gif]
Ja sam juce bila slobodna i pravo losa...da izvinete imala proljev citavu noc i citav dan. Danas je stalo,a nema sta nisam pila i probala da zaustavim. Slomilo me....
Danas radi i suti.
Jedino sta sam uspjela izletiti da se osisam.
Ljubim vas puno...moram ici...[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Oj ako sta zna iscrpiti to je, nedaj se draga. Borovnice i banana malo jedi, one su dobre. I pokusaj vratiti trcnost u sebe ;)

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 12:30:18)

duske nase drage,mazite se i uzivajte
hoces li sutra kuci?
kako se dunda zove?

Bambina. -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 12:51:51)

Pozz svim okruglicama. Hapymum Cestitam na rodjenju bebice. Da bude zdrava i ziva puuunoo godina![sm=bravo.gif]
Andy Zao mi je zbog dede, nadam se da ce se sto manje napatiti a da ces ti to prihvatiti sto je moguce bolje i da se neces puno sekirati.[sm=smiley31.gif]
Ilhana Kako si ti? Muci li te zeludac?
AnelatPa ti, isto u 17-oj kao i ja. Jesi li saznala pol? Kako se osjecas?
Pozz svim ostalim okruglicama koje nisam pomenula...
P.S. Gdje u Sarajevu kupiti trudnicke pantalone? Samo u waikikiju ima trudnicki odjel a izbor je ocajan. Nemam sta da obucem.[sm=smiley19.gif]

Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 13:40:36)

Hapymum, čestitke i ovdje... [sm=bravo.gif]

Bambina, i ja sam baš neki dan otišla u Waikiki i razočarala se... Da li se probralo, ili nije dolazilo ništa ljepše, ne znam... Ja sam prošli put odlične hlače našla tamo, ali tanje su, a sad mi velike... Inače, bude ponekad u Azelu trudničke odjeće, bilo je baš Esprit hlača, pa pogledaj...

Rafaello -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 13:48:50)

Happymum cestitam na rodjenju bebice, mashallah velika cura [sm=bravo.gif]

Bambina. imas na otoci pijaci trudnickih pantalona, pa malo pogledaj. Na otvorenoj ima jedan stand, zena se zove Mirsada pa trazi nju..a na zatvorenoj ima, cini mi se, vise standova koji prodaju trudnicku odjecu. I ljepse su stvari nego u waikikiju...nadam se da sam pomogla [sm=smiley1.gif]

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 13:56:56)

IZVORNA PORUKA: Bambina.

Pozz svim okruglicama. Hapymum Cestitam na rodjenju bebice. Da bude zdrava i ziva puuunoo godina![sm=bravo.gif]
Andy Zao mi je zbog dede, nadam se da ce se sto manje napatiti a da ces ti to prihvatiti sto je moguce bolje i da se neces puno sekirati.[sm=smiley31.gif]
Ilhana Kako si ti? Muci li te zeludac?
AnelatPa ti, isto u 17-oj kao i ja. Jesi li saznala pol? Kako se osjecas?
Pozz svim ostalim okruglicama koje nisam pomenula...
P.S. Gdje u Sarajevu kupiti trudnicke pantalone? Samo u waikikiju ima trudnicki odjel a izbor je ocajan. Nemam sta da obucem.[sm=smiley19.gif]

Ja sam bas u waikikiju kupila predobre pantalone za ovog vremena, evo sam ih se nanosala jos na snizenju bile 20 KM, doduse u aprilu. Znaci nosim ih evo vec 3 mjesec. Fantasticne su, peri deri.

Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:05:23)

Sad se pravo probralo... Ostale samo one njihove majice, par haljinica, ali mali brojevi, šorcevi i neke kapri hlače, koje meni ne odgovaraju... [sm=smiley13.gif]

nanika -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:05:59)

Hapymum cestitke na rodjenju bebice[sm=rozica.gif].
Bambina pantola za trudnice je bilo i u oviesse u intereksu.
Bambi09 jedan veeeliki[sm=smiley31.gif] za tebe i djecicu. Nadam se da ste svi dobro. Ja rijetko uletim da citam. Vidim primaklo se, jos malo i eto bebice aBd[sm=smiley1.gif].

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:15:00)

Nanika drugo moja [sm=smiley31.gif] i tebi i tvojim pilicima. Evo draga primaklo se jos malo. Prpa me fata ali izdurat cu ja to [sm=smiley1.gif] Ljubi djecicu [sm=smiley1.gif]

nanika -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:17:34)

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Nanika drugo moja [sm=smiley31.gif] i tebi i tvojim pilicima. Evo draga primaklo se jos malo. Prpa me fata ali izdurat cu ja to [sm=smiley1.gif] Ljubi djecicu [sm=smiley1.gif]

Kakva prpa treci put[sm=smiley1.gif]....to ces ti aBd za sekundu[sm=smiley2.gif]. Kako je S....mogu misliti jedva ceka?

vilmica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:29:36)

Hello drage moje,

kako ste mi danas?
Ja sam super, samo sto vise ne mogu da izdrzim u kuci... sutra idemo na kontrolu, pa cemo predvecer ako bude lijepo vrijeme, izvesti kratko bebicu u setnju.. ja ako jos malo budem u kuci, imam osjecaj da cu eksplodirati.. a vec smo isli 3 dana zaredom s bebicom da primim injekciju i super je to podnijela, tako da cemo ako Bog da polako poceti da je izvodimo [sm=bravo.gif]

Evo i ovdje da cestitam happymum i da sretnim roditeljima, sestrici i malenoj princezi pozelim sve najboljeee [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Neko me je pitao kako se bebica zove, ja mislim Bubydina [sm=zmeden.gif] (jos me drzi trudnicki glupitis [sm=smiley36.gif]). Bebica se zove Hena [sm=zz_wub.gif]

Ljubim vas sveeee

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 14:47:10)

Bambi novi potpis i divno ime mashAllah,ali ja sam nesto bila pobrkala da je kod tebe djecak[sm=zmeden.gif]
vilmice Hena[sm=zz_wub.gif][sm=zz_wub.gif] prelijepo ime,ljubimo je punoooo

Bambina. -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 15:03:46)

Hvala vam drage moje za savjete gdje kupiti pantalone. Tacno m trebala jedna prodavnica, samo za trudnice u Sarajevu. Sto se waikikija tice ja sam vidjela neke trudnicke sorceve i neke bijele, prljavo roze, svijetlo zelene u zute pantalone. Od svih tih boja jedino bih bijelu (valja to kombinovati sa drugom odjecom) a bijele skroozprovidne, a da ne govorim da se bijelo jednom moze obuci i odmah na pranje. :( Morat cu do intereksa a i do Otoke.
VilmicePa i ti se porodila. Masallah cestitam od srca. Izvini sto kasnim sa cestitkom. Od srca ti zelim da bebica bude puuno godina zdrava i ziva i da je sreca prati.
[sm=bravo.gif]
Sta je sa SDZ? Je li se ona porodila? Nadam se da jeste i da je hairli proslo.
Ako se jos neko porodio a ja mu nisam cestitala..[sm=smiley9.gif] neka mi halali. Sad sam se zadeverala oko ispita i iftara. Veceras dolazi sveky pa je posebna priprema i kuce i hrane. Mora sve biti besprijekorno. :) Ne daj Boze gdje kakve praske ili ne daj Boze dlake na podu. Inspekcija dolazi.[sm=jezicek.gif]
Sutra aBd idem na kontrolu. Nadam se da ce mi reci spol. Mozda sam i to pomenula. :) Uglavnom puunoo vas sve pozdravljam.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>