Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 9:48:25)
|
Draga Bambi, što se ismijah tvom postu... Hem silovanje muža, hem Safet... Oplakah [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] lovepower, ja sam to sanjala da ne znam ko mi je mm, i to dva puta [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Sad smiješno, al' Bogami u snu pravo ružan osjećaj.. Još prvi put kad sam sanjala, kao došao neki momak hoće da me ženi, a meni se ne sviđa nimalo, i onda mi naumpada M... pa to razmišljanje, a šta smo mi jedno drugom? hahahahhaha [sm=smiley36.gif] Ma znam ja da nema pravila, evo vidim i razliku između prošle i ove, al' me ova baš ubi... Nekad mi se čini da bi mi bilo lakše kad bih mogla povraćati, ali ja ne pamtim kad sam to zadnji put uradila... Samo užasna mučnina koja kao da mi se skupila u želucu... Na hajr... Ako je to znak da je trudnoća kako treba, kao što moj dr kaže, onda super... O hodžama, no comment... Meni babo i mm hodže [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Jest' da je babi to više bio honorarni posao, obzirom da je profesor, a i mm nešto ganja... Teško je to uklopiti ako i žena nije u toj 'branši'.. Mislim, ja sam sve, samo ne tipična hodžinica... Nit' sam mualima, nit volim ta sijela (kod mm sve stare hadžinice, nemaju drugog posla nego se iskupljati po sijelima, a ja Bogami nit' imam vremena, nit' mi se da s njima eglenisati), vikend nikad slobodan... Helem, molim Boga da šta drugo iznađe... Andy, žao mi je zbog dede, nadam se da se neće puno napatiti [sm=smiley19.gif]
|
|
|
|