Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (3.7.2014 19:25:08)
|
Eh ovako, dok nisam zaboravila, iz iskustva znam da ocevi vise vole kcerke, a majke vise vole sinove, iako nece ni jedno ni drugo nikad priznati. Meni licno nikad nije bilo bitno koji spol nosim, niti sam kada pitala doktora, ako bi sam rekao ok ali nisam ga pitala. Saznala bih kad rodim. Ali na kraju krajeva svako se dijete isto voli. Ilhana mozda te dojka ziga zbog sirenja mlijecnih kanala. Mene je isto zigalo s pocetka, a vec od sedmog mjeseca pomalo se pojavljuje kolostrum. Ljubicice stvarno ti nije fer s ovim kolacima [sm=smiley1.gif] Ja dosla s posla, jedva sam cekala da vidim sta mi je cura uradila jer mi je rekla na telefon da je napravila rucak. Dodjem imam sta vidjeti, napravila cura paprike, ali to nije ni isprzeno, suho, sa previse pavlake. Napravila cura palacinke iz aparata, sa smjesom od obicnih palacinaka, Nit je przeno nit ima ukusa. Usisala cura vodenim usisivacem, pa prolila vodu u kadu i zacepila kadu. [sm=jezicek.gif] Hajde lijepa gesta od nje sto je htjela pomoci, ali sam joj rekla Boga ti sine nemoj ti jos pomagati, dok jos malo porastes pa onda. Odoh se sada presvuci i djecu obuci pa odosmo malo prohodati, ako uspijem da slikam vecerasnji iftar ispred dzamije.
|
|
|
|