Andy_Bec23 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (4.7.2014 14:13:29)
|
IZVORNA PORUKA: Misty_mama Pozdrav drage ženice... mir@H, dobro nam došla [sm=smiley1.gif] Meni bi slijedeći pregled trebao biti 14.07., tj. četiri sedmice poslije zadnjeg pregleda..Tada ću biti aBd 16+1. Eh, moj dr. na godišnjem i rekao mi ili da odem kod nekog drugog, ili, ako se budem osjećala dobro, ne bude bolova, krvarenja, sačekam njega, jer poslije onog prvog velikog uzv na kojem se provjerava nuhalni, slijedeći bitan je između 18. i 22. sedmice. Zakazala sam 04.08., kada ću biti 20+1, aBd, ali pitanje je hoću li izdržati do tada... [sm=smiley1.gif] Da se bar bebi hoće početi oglašavati, makar kao balončić, lakše bi mi bilo... Heh, vječito dileme [sm=smiley36.gif] Eh da, sto se meni ovih 14-15 sedmica oduzilo [sm=zmeden2.gif] Ma izdrzat ces do tada vidjet ces a u medjuvremenu ce se i bebac pocet javljat... Ja i ti imamo isti termin? Ja imam sljedecu kontrolu 17.7 a danas idem samo da mi izmjere cerviks ;) Znaci ni ti jos ne osjetis, ja bi rekla da sam danas nesta osjetila al kratko pa evo nadamo se da ce pocet redovno i jace ;)
|
|
|
|