Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (1.7.2014 8:27:20)
|
'''' Jutro i od mene, iz nove kancelarije [sm=smiley36.gif] Još uvijek čekam da se šef smjesti u kancelariju, paketi su posvuda, pa da obavim RAZGOVOR... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Joj, evo jutros gledam spiskove za vrtić, moj mali zvrk je primljen, i stislo me u grlu, kad pomislim da će ako Bog da od septembra krenuti... Ne znam kome će biti teže, meni ili njemu [sm=smiley19.gif] Nego, žene, imate li problema sa probavom tokom trudnoće? Ako neka ima, da preporučim ''''lijek'''' [sm=smiley36.gif] Ja svako jutro obavezno pojedem...ja je zovem bijela čorba.. u suštini, skuham u vodi zobene pahuljice, ona najobičnije, neprerađene... Nekad dodam malo soli, ali postoji opcija da to poslije miješate sa voćem, pa onda so ne treba... Helem... Kad voda proključa, ubacim pahuljice, malo to prokrčka, i onda dodam malo mlijeka.. Onoliko koliko želite da ''''čorba'''' bude rijetka ili gusta... Meni je to nekad preddoručak, nekad ne stignem ništa drugo, ali uglavnom, primjetila sam da odlično radi svoj posao... Pa eto... :) Ljubicice, da hairli prodje i ovih 15-ak dana, i da sve bude, ako Bog da, u najboljem redu
|
|
|
|