Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (1.7.2014 13:02:57)
|
Juhuuu evo mene smrznute do kostiju... 13 stepeni vani kad je Lamija plivala, sreca pa je u vodi 25 stepeni pa mjoj nije zima bilo :) Mi svratile do mame da ona jede, ispred radnje joj guzva bila... Ona ima pastu, cevape i pljeskavice a wvedi odusevljeni cevapima i pljeskavicama, kad bi probali nase Sarajevske ubili bi se :) bas je razlika u mesu drasticna. Ja juce govorim mm da me slika u dvoristu kod moji on me beze usliko reko danas cu sama u kupatilu ;) da vam pokazem moj veliki stomak :) valjda sto sam imala stomak od ranije pa sada mi samo beba gurnula naprijed onaj visak hahah [img]http://www4.slikomat.com/13/0701/nvo-image.jpg[/img] 16 puni sedmica, bicu ko tenk kad budem u 40 sedmici hahaha Danas sam popila jedan latte za svo cudo jer jutros sam se jedva rabudila, bas mi je lego :) i fakat onaj Dolce Gusto vrijedi, steta sto su im kapsule skupe... Sad malo da odmorim pa da vidim hoce li ovi moji do shopinga, muz i nako mora ici po municiju u Hbg tako da cu iskoristiti guzvu hahahah A sto se tice oticanja to ti je kao sto Bambi kaze sasvim normalno :) ja sam bila ko bumbar pred kraj trudnoce, to ti nakon poroda brzo nestane ;) Lowerpower, mene samo mogu uvrijediti moji roditelji, muz, njegovi i moj brat a ostali kad mi nesto kazu bude kao sto Bambi kaze udje u jedno izadje kroz drugo... Naucile me godine da ne vrijedi... [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] mojim dragim [sm=nosecka.gif]
|
|
|
|