Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (2.7.2014 7:49:40)
|
Dobro jutro vam zelim. Evo me ko zombi, jedva gledam na oci. Jutros cujem ezan za sehur, zaspim, cujem ezan za mukabelu, zaspim, cujem ezan za sabah, zaspim... probudila se nema vise ezana, reko sta cu sad [sm=smiley36.gif] Evo tamanim kifle, cekam da mi se kafa malo hladne pa da i nju skrvim, pa cu jednu bananu i onda se prionuti na posao. Ilhana draga, u trudnoci su normalni "nenormalni" snovi. Pa cak i ono sto podsvjesno razmisljas i cega se bojis to ti najcesce izadje na san. Uhhh... znaju slomiti covjeka do boli. Meni je moj babo rekao kad sanjam bilo kakav san, bio dobar ili los, da ga ispricam vodi, odvrnes cesmu da voda tece ispricas san i zavrnes vodu, kao eto voda sve odnese. Misti pa ne znam da li bi bilo pametno da te primimo u drustvo, ipak sta ja znam, mislim... ne znam, eto kako ostale hoce, ali stvarno treba razmisliti o tome i prodiskutovati [sm=zz_mstickle.gif] Hapy sto mi se ti makar ne pridruzi jutros, da tebe tjesim i gonim u bolnicu, da zaboravim na svoj problem [sm=smiley5.gif]
|
|
|
|