malen@89 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (2.7.2014 22:36:12)
|
Vece zenice, ja cijeli dan bila u kupovini prvo odemo do fisa,kupila neke bodice za svog djecacica,znas kako su lijepi a skoro svi na snizenju tako da znate kojoj trebaju trk u fis[sm=smiley36.gif],nakon toga do bimaca kupimo komodicu za presvlacenje,jel ima neka iskustva s tim?Mene ubjedjivali da nekupujem kao necu iskoristiti al et meni se bas cini prakticno a i svakako mi latice trebaju za odjecicu.I uzmemo krevet,madrac i posteljinicu bez sa medama ma preslatka je[sm=smiley1.gif] I da mi dan ne bi bio savrsen pobrinu se moj dido i to nenamjerno al opet nemogu se nikako dozvati,odem da ga obidjem izaso iz bolnice danas i pita me sta smo to kupovali,i ja mu sad pricam kaze on meni neznam sine al rano je to,znas ti koliko zena ima sve pokupuju i rode mrtvo djete [sm=smiley13.gif],e tu mi je i kraj bio bas sam se isplakala[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] a najgore sto ja od kako sam usla u deveti ako se beba nevrti samo malo ja odma pocnem paniciti i kuckati ga,sreca pa se on meni uvjek javi inace bi izludila [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|