Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (2.7.2014 12:13:10)
|
Sad mi je lakše, imam saveznika... MamaMaa [sm=smiley31.gif] A i što reče Bubydina, možete imati koristi od mene... Šta sam ja svašta naučila sanjajući... Karate, kung fu, i još dosta sličnih riječi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja kod kuće vrlo slabo koristim internet, nemam vremena, ne da mi se preko mobitela ganjati slova, kad su mi prsti i bez trudnoće viršlice prave [sm=smiley36.gif], a i žao mi posvetiti vrijeme bilo čemu osim mom malom dječaku... Radim od njegovog sedmog mjeseca, al' i dan danas mi bude teško kad ujutro krenem, i ljubnem ga dok spava... Što se tiče spavanja, ne sjećam se da sam imala problema prošli put, a ni ovaj vala... Imam zapravo problem... Ne mogu ostati budna... Nekad me savlada, ne mogu oči držati otvorene... [sm=smiley36.gif] Odoh sad pojesti ove svoje pahuljice, tek sad stigoh otići na pauzu, i kupim neki mix pahuljica i mlijeko, pa krišom... Postiti se nisam usudila, ja i inače teško podnosim post, ali mi to nikad nije bio izgovor... Ipak, ovaj put mislim da imam dobar razlog... Ali, trudim se da me niko ne vidi da jedem, jer sam i pokrivena, a ne zna još niko (osim šefa, rekla sam mu [sm=bravo.gif]) da sam trudna, pa da ne bude priča... Jest' da i ne marim previše za tuđe priče, al' eto.. Ramazan je, pa ako se već ne mogu od hrane sustezati, mogu od nekih drugih stvari [sm=smiley1.gif] Andy, i ja par pantalona ne mogu zakopčati [sm=smiley36.gif] Srećom, većina mi ih je svakako velika u struku (kaiš - moj glavni saveznik! [sm=smiley36.gif]), pa još uvijek nemam potrebu da idem kupovati nove...
|
|
|
|