Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (5.7.2014 0:19:56)
|
IZVORNA PORUKA: Bambina. Marinciiiiiiiiii Pa si si zenoooooo, ja te pozelila[sm=smiley31.gif] Sta ima kod tebe? Vidim da mucnine jos nisu popustile, druzim fige i od srca se nadam da ce uskoro popustiti. Vanci[sm=bravo.gif] za[sm=modricrtici.gif] Nek'' vam je ziv i zdav[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Andy[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]za[sm=modricrtici.gif] Vidis kako su tebi vidjeli. Baaas mi je drago zbog tebe, uzivaj, opusti se, smisljaj ime za svog prica. Mozda meni nisu vidjeli jer nema nista imedju nogu. Mozda vam ja urozim malo taj decembar. :) Mozda dr ne vidi jer nema nsita izmedju nogu :) Ma samo nek'' je sve dobro. Ilhana Je li prestalo da ziga? Nadam se da si dobro. Vjerujete li vi meni da bih sad otisla privatniku i rekla: Ne zanima me, uvecavaj, okreci, cekaj da se okrene beba, pregledaj sat vremena samo reci sta je[sm=jezicek.gif] Ma bezze mi malo sto mi rece da je rano jos kad ja znam da se u sedamnaestoj sedmici moze vidjeti ali eto... Ma ziga i dalje, svaki put kad odem u wc pritisnem malo da vidim sa nece procuriti jer kad me je napipala prvo je pitanje bilo dali mi iko od krvne rodbine ima rak na dojkama... Ovdje idu privatniku, samo sto kosta 100e da saznaju spol jer nece ovi doktori da kazu uvijek :/ Bolje sam veceras nego jutros :) Malen@, kaze meni moje rodjeno dijete neki dan "Oj mama sto ti mozes pojesti" a dva dana povracala bila pa izgladnila... Nego danas stadogh na vagu, ja -12 odkako sam zatrdunila... Jos 2 kg smrsala... Neznam kako jer stvarno jedem redovno i sve vise i vise vracam se onom svom sa puno povrca, doduse vegetarijanac sam al ipak i tjestenjina i hljeb jedem vise nego inace al ipak mrsam... Al dobro je ne bunim se, vratim ja ovo kad zivnem ;) Ujutru u 9 Lamija ima zavrsetak na plivanju al ne znam dal da je vodim, sledece sedmice i nako kastavlja a u 9 temperatura niska pa bas i nije idealno za kupanje al eto vidjet cu ;)
|
|
|
|