rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 20:46:27)
|
hej drage moje kako [sm=duda.gif] slusaju mi smo dobro,koristimo ovo lijepo vrijeme pa smo stalno napolju,u bazenu ili hodamo negdje,evo sad smo se iz setnje vratili,vidim zene ovdje vrijedne,hajde neka da svrati i kod mene hahaha,meni je kuca haos,moracu se sutra natjerati srediti ovo marincii,ilhana zao mi je zbog mucnina,valjda ce vam proci brzo,mene polako popustaju nije mi kao na pocetku,ali ja sam 9-ta sedmica tako da se nadam da ce uskoro skroz prestati ljubicice javljaj nam se,mozda se ona i porodila do sad,neku noc je imala blage bolove tirutiru uzivas i samo smigas nama trudnicama [sm=smiley2.gif] haha esmice ma sto neko rece,zalosno,al me nije puno iznenadila ta tvoja dok.,zao mi samo ljudi koji im jos uvijek slijepo vjeruju,ja sam nesto skroz izgubila povjerenje u njih,vjeruj da me strah kad moram ovako da se bakcem s njima kao u trudnoci i porodu,niti mozes da ih slusas niti da ih ignorises,jos na drugoj temi procita iskustvo od Vanne,mislim no coment eh eto izjada se ja hahaha...
|
|
|
|