RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 11:28:30)

swedica nam je kod sveki,pa manje int. koristi
dobro,neki dan nam se na fb javljala[sm=smiley1.gif]

hapymum -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 12:00:58)

Al ste se napisale svaka cast moradih se vratitii par stfanica unazad,
lovepower cujem se sa ajlom redovno dobro su i ona i beba hvala bogu kaze jos ime nije skontala.

Mi smo dobro hvala Bogu dojimo mazimo se kad H nije tu,necemo seku da pravimo ljubornom,ja sam super oporavila sam se,Cura ce se zvati Ejna,cupa mamina cupava.

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 13:06:52)

uhh hapymum vidi novog potpisa mashAllah [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif]
hhaha jos nisu skontali ime[sm=smiley36.gif]hajde samo neku su one dobro hvala Bogu dragom
malena89 nisam u skitnji kasno ustali,dorucak,kafa sudje sad mm ode kupati cuku a ja saprati avliju i onda cemo u skitnju ma necu nigdje skitati odoh samo popiti kaficu u basti negdje u miru da dusu odmorim
nabrala sam juce ruza uhh kako mi kuca fino mirise a milina ih je i pogledati
MamaMaa sto nam se to ne javljas?odavno te nema
tirutiru se sad brcka lopuza odoh se ja slaufati malkice[sm=jezicek.gif]
[sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

vildanab -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 13:42:49)

drage moje, da se i ja prijavim danas :) Super smo hvala Bogu, mene rana i dalje jako jako boli al na svu srecu imam pomoc mm i mame, pa mi olaksavaju i to mnogo. Moj decko je super, masalla preponosni smo na njega. Samo evo dva dana neke ruzne zute krmeljine mu se pojavile u ocima, pa me to malo srkleti. Idemo svakako u utorak doktoru na kontrolu, pa cemo vidjeti sta ce nam reci.

eto puno vas ljubimo moje pile i ja :)

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 14:18:23)

IZVORNA PORUKA: almondray

IZVORNA PORUKA: marinčii

Jutro zenice .Mene opet uhvatila mucnina bas mi je vise dosadila ja samo molim Boga da ovo vrijeme sto brze prolazi pa da rodim da mogu ko covjek se najest i napit .
BAMBI ja ti neznam jel smijes rivanol al ne bi na svoju ruku stavljala ,mozda da narendas krompir i pospes maslinovim uljem stavis na neku cistu krpicu pa ko oblog stavi ,kolegica mi rece da je njoj to pomagalo pa eto probaj.
ALMOND tebe nam nema odavno ?sta bi posle onog pregleda jesi isla ponovo jel muskic ili je to onaj doktor lupnuo.
Ostale moje dame ugodan ovaj dan Vam zelim.

Ma nisam išla više , dr. na godišnjem.A kod privatnice idem u 24 sedmici aBd pa ćemo da vidimo.

A ti si jedna od rijetkih koje prate mučnine tako dugo.Jesi li i u prvoj[sm=nosecka.gif] deverala s tim?
Mene ponekad zeza žgaravica ali sam upratila od čega pa to izbjegavam.

Nije jedina, ima nas jos :( evo mene danas drze, al mislim da je od loseg spavanja nocas...

Probudila sam se u tri zedna i vise do pola 10 nisam zaspala a samo sto sam zaspala probudile me Lamija i sveki jer je cura sebi upalila da prica sa njima na skype... Malo prije dodjoh do moji da ona uziva i iskupa se a i ja da mi malo ugadjaju ;)
Sad podjo da jedem i poce mi se mantato pa sjedoh da odmorim pa cu opet pokusati jer sam i gladna :/

Esmica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 14:57:30)

IZVORNA PORUKA: almondray

Jutro , da se i ja konačno prijavim na ovomjesečnu temu[sm=smiley36.gif]

Esmice stvarno[sm=smiley13.gif] koja dr.Nemam riječi.Nisam upratila dali i ovaj porod planiraš kod kuće?Kako slušaju dječica?

Neka Ibrahimovic koja inace ne radi u Skerlicu, kako sam skontala, vec je bila dezurna u subotu.
Ona je onako bila fina, obracala se svima sa Sreco, al eto... ne djeluje mi strucno nikako.
Ako Allah da planiram opet kuci, pa vidjecemo.
Djecica dobro, igraju se vani povazdan. Najmanja naucila napokon na tutu [sm=bravo.gif]

Esmica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 15:01:27)

IZVORNA PORUKA: malen@89

Esmice pa ti si za nju u 32,33 sedmici zato ti je i dala utrogestan ja sam ga zbog kontrakcija do 36 koristila.Sreca pa nisi panicar da je neka duga bila izludila bi d.o slj.kontrole.

Znam, a zamisli da tako pogrijesi, ipak je velika razlika. Nije to sedmica, vec mjesec. [sm=smiley13.gif]
I osim toga dala mi je utrogestan zato sto sam se pozalila na bol prikljestenja. Znaci nidje veze joj terapija.

Esmica -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 15:07:07)

Ja se razletila po kuci, i sad sam zastopala [sm=smiley36.gif]
Lijepo mi uz Ramazan, meni ramazan odmor za domacicu [sm=smiley36.gif]. Manje sudja, manje hrane, manje posla. Tamo pred iftar se razletim, skuham, pripremim.
Jedino sto djeca jedu, al to je opet razlika kad svi jedemo i kad samo oni jedu.
Odoh dalje da nastavim, najteze mi sa trbuhom kupatilo cistiti,ali sam najsretnija kad ga ocistim.
Kanim se danima [sm=smiley36.gif].
Valjda cu ga zavrsiti u toku dana.

TiruTiru -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 15:39:43)

Samo da vas kratko pozdravim sve,
ne pratim, ne mogu upratiti sve, imate veliko mahanje iz Osijeka od nas,
danas sam obisla HM, prazan, akcije su 3 za 2 kad je djecija odjeca u pitanju, tj benkice i gegice...al se vec uveliko rasprodalo, slab izbor skroz.
Draga hepimama, znaci benkica plavih, zutih, rozih, bijelih ...i ima pomalo, dodje blizu 100kn tri benkice...ja ne znam jel to skupo...
generalno, ima rukavica po 30kn, ima carapica, kapica, tu su cijene s neta... rada sam ponijeti ako nekom nesto pase

Bambi09 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 16:31:24)

Evo i ja samo malo da se prijavim. Uglavnom dobro sam i zdravo, kuham se. Sredila sam i kupatilo i masinu i sve sam sredila. Mah rodila me majka vaku valjanu [sm=jezicek.gif]
Evo stavila rucak mladi krompir s piletinom za sebe i Nane, cova svakako nije kod kuce, cura posti, helem ljeptoa. Odoh se izvrnuti evo poceo je dobar filim na fox-u

rose 87 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 20:46:27)

hej drage moje kako [sm=duda.gif] slusaju
mi smo dobro,koristimo ovo lijepo vrijeme pa smo stalno napolju,u bazenu ili hodamo negdje,evo sad smo se iz setnje vratili,vidim zene ovdje vrijedne,hajde neka da svrati i kod mene hahaha,meni je kuca haos,moracu se sutra natjerati srediti ovo
marincii,ilhana zao mi je zbog mucnina,valjda ce vam proci brzo,mene polako popustaju nije mi kao na pocetku,ali ja sam 9-ta sedmica tako da se nadam da ce uskoro skroz prestati
ljubicice javljaj nam se,mozda se ona i porodila do sad,neku noc je imala blage bolove
tirutiru uzivas i samo smigas nama trudnicama [sm=smiley2.gif] haha
esmice ma sto neko rece,zalosno,al me nije puno iznenadila ta tvoja dok.,zao mi samo ljudi koji im jos uvijek slijepo vjeruju,ja sam nesto skroz izgubila povjerenje u njih,vjeruj da me strah kad moram ovako da se bakcem s njima kao u trudnoci i porodu,niti mozes da ih slusas niti da ih ignorises,jos na drugoj temi procita iskustvo od Vanne,mislim no coment
eh eto izjada se ja hahaha...

TiruTiru -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 21:19:07)

O dobro vece,
u vecernjim satima se posvetim trazenju pamucnih pelena :D istrazujem :D ima da dodjem s vrecom gluposti i praznih djepova :D

lovepower -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 22:42:43)

hej zenice pa otkad se nama nije Ljubicica javila[sm=zmeden.gif]
mozda se i porodila[sm=zmeden.gif]

mimi xy -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 23:12:30)

Dobro vece mi danas citav dan set_ali bili na Bjelasnici gore sad divno...evo okupala se spremila torbu deset_ puta provjeravam da nisam sta zaboravila mm ludi samnom objasnjavam milion puta sad sam imala takvo ziganje ispod stomaka kako preko sobe zignu me toliko da sam se sva savila da li su to kontrakcije ili mi je od klanjanja malo misic zategao i stomak mi je bio tvrd evo sad mekan... uhvatila me panika sta ako krene prirodno a ja narucena na cr...[sm=smiley1.gif]

i kako ste provele dan ima li mucnina,
gdje su nam porodilje niko nam se ne javlja valjda uzivaju s bebicama ...pozdravljam ja cu najvjerovatnije dugo u noc biti uz racunar jer necu moci spavati pa eto ako neka ne mogne spavati tipkajte pozzz

Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 23:45:59)

mimi mislim da su to ipak bile kontrakcije,jer one idu uz tvrd stomak,
kad ti ono imaš naručen cr???
Postala nam tema malo prazna,Ilhana je kriva[sm=smiley36.gif]
navukla nas na fb[sm=smiley36.gif]

Mislim da je drugi dan kako nam se Ljubicica ne javlja[sm=zmeden.gif]
turpija nam se isto već odavno ne javlja,sigurno se porodila

malen@89 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 23:46:53)

Vece zenice
ja opet bila na rodjendanu,ovaj mjesec ih stvarno puno imamo,od brace i sestre sva djeca rodjena u ovom mjesecu,a i moj prco ce ako neprenesem,iskreno se nadam da necu.Danas mi noge cijeli dan otecene a sutra sam se dogovorila na proteste s rodicom pojma nemam sta na noge da obucem[sm=zmeden.gif].Mi danas punih 37 pa cu sutra abd i na kontrolu kod doktora neznam u koliko cu moram nazvati jedva cekam da vidim svoga prcu.
Mimi u kojoj si ti sedmici,za kad ti je zakazan cr?
Lovepower prelijepa si mi cica trudnica,pupi masala raste.
Ljubicice javi se.

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 23:56:40)

IZVORNA PORUKA: Bubydina

mimi mislim da su to ipak bile kontrakcije,jer one idu uz tvrd stomak,
kad ti ono imaš naručen cr???
Postala nam tema malo prazna,Ilhana je kriva[sm=smiley36.gif]
navukla nas na fb[sm=smiley36.gif]

Mislim da je drugi dan kako nam se Ljubicica ne javlja[sm=zmeden.gif]
turpija nam se isto već odavno ne javlja,sigurno se porodila

Nisam ja kriva [sm=smiley13.gif] krivo sunce jer ove koje mogu lutaju samo...

Bubydina -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (6.7.2014 23:58:44)

Dobro,dobro,,,nisi[sm=zz_big_green.png]

Bambina. -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:06:50)

P agdje ste na fb? :) Ja imam samo Tiru Tiru :)

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:06:53)

Oj ovaj moj ostavio prozor orvoren danas i evo nema bube koje nema u sobi :/

Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:07:57)

IZVORNA PORUKA: Bambina.

P agdje ste na fb? :) Ja imam samo Tiru Tiru :)

Dodaj me na fb Ilhana Dizdarevic :)

Bambina. -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:10:32)

dodala :)

Ljubicica3 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:37:07)

Pozdrav zene moje,evo mene I jos sam 2 u 1.
Nisam imala kad da se javim I mi bila bolesna,od petak poslijepodne kad smo dosli iz bolnice zali se na stomak imala mucnine bez povracanja,danas je bolje jede i malo aktivnija.
Sigurno je dole pokupila neki virus dok smo cekali.
Danas isla po namirnice pa sve dupli skoro kupila za svaki slucaj.
Ima jos 9 dana aBd do termina ako ne prosisam -:).

Ljubicica3 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:39:55)

IZVORNA PORUKA: mimi xy

Dobro vece mi danas citav dan set_ali bili na Bjelasnici gore sad divno...evo okupala se spremila torbu deset_ puta provjeravam da nisam sta zaboravila mm ludi samnom objasnjavam milion puta sad sam imala takvo ziganje ispod stomaka kako preko sobe zignu me toliko da sam se sva savila da li su to kontrakcije ili mi je od klanjanja malo misic zategao i stomak mi je bio tvrd evo sad mekan... uhvatila me panika sta ako krene prirodno a ja narucena na cr...[sm=smiley1.gif]

i kako ste provele dan ima li mucnina,
gdje su nam porodilje niko nam se ne javlja valjda uzivaju s bebicama ...pozdravljam ja cu najvjerovatnije dugo u noc biti uz racunar jer necu moci spavati pa eto ako neka ne mogne spavati tipkajte pozzz

Pa kad je tebi termin nisam te vidjela tamo na rr spisku,znam da je turpiji sutra termin.

vanchi88 -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (7.7.2014 0:54:00)

ljubicice ides li u costco ??:)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>