Ilhana RR -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (4.7.2014 16:33:32)
|
Vamchi, kakva bona sefica [sm=smiley36.gif] sta su vam BH kontrakcije? Za sta stoji to BH? Marinci, ja htijedoh malo prije pitati gdje si ti nestala al reko sigurno si do mora otisla a ja tu info fulila hihi... Bjelancevina nije opasna za sad, ne znam ni dali je kasnije al znam da bjelanvecina u urinu, oticanje jako i visok pritisak ovdje zovu trudnickim trovanjem al to se vecinom dobiva u trecem trimestru i imas onda kontrole redovne... Ja sam to imala sa Lamijom zadnje dvije sedmice i isla sam redovnije na kontrolu i kad aam bila +6 dana prosla termin meni su oni pukli vodenjak da bi se porodila jer postaje biti opasno za bebu... Srecom inace crkla bi da sam cekala duze i nako sam se nadala prije termina da ce doci hahah A mucnine ni mene evo jos nisu popustile, kaze mi danas doktorica da cuvamo palceve da mi nestanu u 20 kao sa Lamijom :s bas me eto utjesila sa tim :/ Bambina, nek je zdravo i razvija se kako treba pa makar samnom u neznanju bila ;) nije to toliko lose ;) Andy, javi nam kasnije sta je bilo... Ja ne vjerujem da je nesto opasno a i ja sam ti tip koji ne miruje dugo pa me ovo i paihicki pocelo da smara :( al bice,o nagradjene na kraju ;) Joj ja zaspala malo prije, sva se mokra probudila sa jos jacim mucninama te morado tabletu pod jezik, nadam se da ce mi pomoci... :/
|
|
|
|