Misty_mama -> RE: Razgovori u ocekivanja beba -Juli (11.7.2014 13:11:20)
|
Pozdrav drage moje [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] Samo da se javim nabrzinu... Nadam se da ste sve dobro... Je li se neka porodila? Joj, nisam uopšte u toku, ovu sedmicu sam bila na bolovanju, A. mi je bio bolestan, i to na drugi rođendan najviše... [sm=smiley13.gif] Sad je bolje, hvala Bogu, ali još čekamo nalaze... Bilo je svega... U subotu smo ga vodili u dezurni dom zdravlja, i neki doktor, koji mi se onako na prvu nije svidio, rekao da je to streptokokna infekcija grla i kože, gnojna angina, proispao najjači antibiotik.. Mislim, ja kao laik vidim da nema gnojne angine, dijete normalno guta, ništa u grlu, al... [sm=hudicek1.gif] Krvna slika pokaže da su leukociti sasvim ok, ali eritrociti, neki koji pokazuju alergijske reakcije povećani, pa smo morali raditi neke dodatne nalaze... Vidjećemo aBd u srijedu... Ja sam dobro, hvala Bogu, stomak je počeo da se nazire, a čini mi se i pozadina[sm=smiley36.gif] Nemam nikakvih bolova, nikakvih iscjedaka, pa se u skladu s tim nadam da je i bebi ok... Ah da, izgleda da će mi lice trpiti u ovoj trudnoći, imam jednu, što bi rekla jedna naša teta iz Krajine,'ogromanjsku' bubuljicu na obrazu, ali onu tvrdu, potkožnu [sm=smiley3.gif] Valjda me neće kolonizirati... Eto moje drage...Sumnjam da ću imati vremena pročitati prethodne stranice, pa javite ako se šta baš bitno dogodilo... Nije da sve inače nije bitno, ali eto.. na porode mislim [sm=smiley36.gif] Šaljem vam puse, i idem ovom svom malcu skuhati kukuruze... Jutros mu rekla da ću ih skuhati, i zaboravila na to, kako sam išla zaključivati bolovanje, kad on meni sad kaže: mama, ljolje... Ljolje su kukuruzi [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|