Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: Đenifer Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto. Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd. slažem se, naravno da nije ništa sigurno samo ublehe mogu reći 100% mi je vjeran, od kud da znaš??? još ako nisi talentiran nisma baš sigurna šta bi trebao biti posebni talent u ovoj rečenici...ali hvala ti za ovako divan epitet...bolje biti i ubleha kao ja i želim svim ženama ovoga svijeta moj ''''ublehizam'''' jer ja znam i znat ću uvijek. naših 10 godina povezalo nas je...svaki sgement njegovoga duha zna, govor tijela, pogled, pormjenu tona putem telefona....znam kako diše kda diše i u koliko sati na kome mjestu. Živio moj ublehizam