Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.4.2011 22:07:33
palachinken
Ja porodicu smatram najsvetijom ovozemaljskom zajednicom. Nukleus društva i, da budem malo melodramatična, smisao života. Ja sam spremna boriti se za svoju porodicu kao lavica i nema mi preče stvari u životu. Zato ne mogu da pojmim ljude koji zbog svog sebičluka unište nešto tako dragocijeno. Ne mogu ni da se družim s njma, a kamoli da budem u braku, jer imaju, za mene, poremećen sistem vrijednosti, preveć egoizma i premalo morala i samokontrole. Daleko im kuća od moje.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.4.2011 22:24:52
Anoniman
u zadnjih 5-6 dana sam saznala da se dvije prijateljice razvode zbog toga sto su ih muzevi prevariliuser posted image user posted image user posted image pa sta je ovo, sve poludjelouser posted image
vala ticer i oko mene sve razvodi , prevare pa posle sto ja mrsam i sredjujem se
A sto se licno mene tice bar ovamo u Becu su zene totalno poludele a muskarci sve gori i gori poneli se , ovde se zena muskarcu za sank udvara, ona placa i poklone kupuje i bitno je samo da ima para a dali on ima porodicu nije vazno one kao hoce da ga imaju da budu frajeri svesno to zene rade uz devizu -hocemo da zivimo i sve probamo- . Il sam ja zaostala al ovo u moje doba nije imalo
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.4.2011 22:31:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: triputmama
u zadnjih 5-6 dana sam saznala da se dvije prijateljice razvode zbog toga sto su ih muzevi prevariliuser posted image user posted image user posted image pa sta je ovo, sve poludjelouser posted image
vala ticer i oko mene sve razvodi , prevare pa posle sto ja mrsam i sredjujem se
A sto se licno mene tice bar ovamo u Becu su zene totalno poludele a muskarci sve gori i gori poneli se , ovde se zena muskarcu za sank udvara, ona placa i poklone kupuje i bitno je samo da ima para a dali on ima porodicu nije vazno one kao hoce da ga imaju da budu frajeri svesno to zene rade uz devizu -hocemo da zivimo i sve probamo- . Il sam ja zaostala al ovo u moje doba nije imalo
i ovdje je isto tako, maloprije mi rece drugarica i za jos jednu poznanicu- isti razlog razvoda- prevara s njegove strane a u sva 3 ova slucaja sto sam navela upoznali su ljubavnice na poslu. sreca pa mm radi sa muskarcima
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 11:50:23
Nedi
Šta bude, bude...Kad/ako budem sumnjala u prevaru sa mm-ove strane onda ću time razbijati glavu i mm-ovu vjerovatno
I naravno pod anoniman otvoriti temu i vama plakati da me podržite i čekati nekoga da me pita "zašto me prevario, šta sam mu uradila pa je jadan moram da me vara?" Posvađam se s tim nekim i zauvijek u tuzi i žalosti teatralno i dramatično napustim forum. (Ovo se ne odnosi ni na koga posebno nego uopćeno)
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 12:04:49
vjestica
IZVORNA PORUKA: Nedi
Šta bude, bude...Kad/ako budem sumnjala u prevaru sa mm-ove strane onda ću time razbijati glavu i mm-ovu vjerovatno
I naravno pod anoniman otvoriti temu i vama plakati da me podržite i čekati nekoga da me pita "zašto me prevario, šta sam mu uradila pa je jadan moram da me vara?" Posvađam se s tim nekim i zauvijek u tuzi i žalosti teatralno i dramatično napustim forum. (Ovo se ne odnosi ni na koga posebno nego uopćeno)
zaboravila si napisati da se ponovo pojaviš i kažeš evo ja došla on topic ni ja se ne zamaram stim, a kad bih posumljala pa ne znam bili time razbijala svoju i prije mm glavu
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 12:08:08
InLove
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Nedi
zaboravila si napisati da se ponovo pojaviš i kažeš evo ja došla on topic ni ja se ne zamaram stim, a kad bih posumljala pa ne znam bili time razbijala svoju i prije mm glavu
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 12:17:27
vjestica
iskreno ne znam dali bih oprostila, nisam u toj situaciji i ne znam kako bih reagovala da se nađem) ali definitivno ne bih zaboravila i ne znam kakv je to onda bračni život gdje je povjerenje zauvjek izgubljeno
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 13:05:09
bojana86
Bome tesko pitanje..... sto rece hanabanana s godinama se svasta moze progutati i oprostiti,al opet sumnjam da bih mogla preci preko toga,da znam da je bio s nekom pa onda opet da bude kao sve ok,definitivno sumnjam da bih oprostila....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:10:38
MicoTico
IZVORNA PORUKA: hanabanana
kako čovjek sazrijeva, i dobija mudrost koju mogu dati samo godine, počinje shvatati da je sve manje stvari koje ne bi mogao oprostiti.
Potpisujem! Čini mi se da sam sa godinama puno tolerantnija! Što se tice prevare, nisam hB bila u takvoj situaciji ( a nadam se i da nikad necu). Mozda bi i oprostila, ali zaboravila ne bi, a tek bi mu onda to "trgnulo na nos". Nikad to ne bi bilo vise kao nekad...nikad zakrpljeno kao novo!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:18:13
Đenifer
Što i neznaš, nemožeš ni oprostiti.! Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:21:23
palachinken
IZVORNA PORUKA: Đenifer
Što i neznaš, nemožeš ni oprostiti.! Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!
Zbog čega to tvrdiš?
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:29:37
enči80
IZVORNA PORUKA: palachinken
Zbog čega to tvrdiš?
Zaista,isto pitanje kao palachinken.
Za ovih nepunih 5 godina koliko smo u braku ja sa sigurnošću mogu reći da se ne bojim da će me muž prevariti. Nije u pitanju 6 čulo nego jednostavno toliko poznajem mm da mi nekada izgleda da više znam šta će mi reći i prije nego šta kaže.A druga stvar toliko radi da nema vremena ni da stigne.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:37:21
veeseelaa
to i neznaš, nemožeš ni oprostiti.! Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!
nismo svi isti, svega ima al svaka žena zna koliko je i da li je voljena i obrnuto Mislim trebalo bi da zna i konta, da uključe ljudi malo mozak Izlazak? lijep izgled, lickanje i pirlitanje ne mora da znači da nekog zanima druga osoba Ima onih koji vole lijepo izgledati, zbog sebe, zbog partnera itd, takvi su rodjeni Žene bi trebale ostati uvijek kao da se zabavljaju sa mm, seksi, vesele, nasmijane i uvijek sačuvati dijete u sebi Neke žene bi i ja rado prevarila iako sam haman vazda na ženskoj strani Vršiti pritisak, uhoditi partera je nešto što samo pravi razdor Na seksulanoj aktivnosti treba raditi, planirati zajendičko vrijeme, pored svih obaveza uvijek naći vremena za svog partera pa bilo to poslije ponoći... naći ga... do duše ovako nešto moraš željeti , ako ne želiš osjeti se da te stvari ne idu kao po loju
< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.4.2011 14:39:19 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 14:40:51
Đenifer
Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto. Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 15:18:35
palachinken
Ma naravno da stoji da nikad ne znaš šta te sutra čeka. Hajd ga zhaj, mozda ja uteknem s kakvim latino loverom u Cancun, s ovom pameti bih sebi sad prije ruku odrezala. Ali meni zapara oči tvrdnja da svi muškarci pomisle prije ili kasnije na prevaru, ili kako si već napisala. Ne volim ta generalizovanja, nisu svi isti i neće nikad biti. A pogotovo ono opravdanje "pa muškarci su, imaju potrebe" na koje ja oči kopam.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 15:48:59
veeseelaa
Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto. Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd.
slažem se, naravno da nije ništa sigurno samo ublehe mogu reći 100% mi je vjeran, od kud da znaš??? još ako nisi talentiran
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 14.4.2011 15:55:55
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
to i neznaš, nemožeš ni oprostiti.! Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!
nismo svi isti, svega ima al svaka žena zna koliko je i da li je voljena i obrnuto Mislim trebalo bi da zna i konta, da uključe ljudi malo mozak Izlazak? lijep izgled, lickanje i pirlitanje ne mora da znači da nekog zanima druga osoba Ima onih koji vole lijepo izgledati, zbog sebe, zbog partnera itd, takvi su rodjeni Žene bi trebale ostati uvijek kao da se zabavljaju sa mm, seksi, vesele, nasmijane i uvijek sačuvati dijete u sebi Neke žene bi i ja rado prevarila iako sam haman vazda na ženskoj strani Vršiti pritisak, uhoditi partera je nešto što samo pravi razdor Na seksulanoj aktivnosti treba raditi, planirati zajendičko vrijeme, pored svih obaveza uvijek naći vremena za svog partera pa bilo to poslije ponoći... naći ga... do duše ovako nešto moraš željeti , ako ne želiš osjeti se da te stvari ne idu kao po loju
U potpunosti se slazem s boldiranim i zaista su mi preglupa ta generaliziranja. Cuj svaki je pomislio na prevaru ili prevario?! Zena zna kad je voljena!
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.