|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
13.4.2011 21:02:17   
jasmin
IZVORNA PORUKA: teacher75

u zadnjih 5-6 dana sam saznala da se dvije prijateljice razvode zbog toga sto su ih muzevi prevariliuser posted image user posted image user posted image pa sta je ovo, sve poludjelouser posted image

Ovakve price kada cujem uvijek se rastuzim o kome god da se radi :(.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 626
13.4.2011 22:07:33   
palachinken
Ja porodicu smatram najsvetijom ovozemaljskom zajednicom. Nukleus društva i, da budem malo melodramatična, smisao života. Ja sam spremna boriti se za svoju porodicu kao lavica i nema mi preče stvari u životu.
Zato ne mogu da pojmim ljude koji zbog svog sebičluka unište nešto tako dragocijeno. Ne mogu ni da se družim s njma, a kamoli da budem u braku, jer imaju, za mene, poremećen sistem vrijednosti, preveć egoizma i premalo morala i samokontrole. Daleko im kuća od moje.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 627
13.4.2011 22:24:52   
Anoniman
u zadnjih 5-6 dana sam saznala da se dvije prijateljice razvode zbog toga sto su ih muzevi prevariliuser posted image user posted image user posted image pa sta je ovo, sve poludjelouser posted image

vala ticer i oko mene sve razvodiuser posted image , prevareuser posted image   pa posle sto ja mrsam i sredjujem seuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sto se licno mene tice bar ovamo u Becu su zene totalno poludele  a muskarci sve gori i gori poneli se , ovde se zena muskarcu za sank udvara, ona placa i poklone kupuje i bitno je samo da ima para a dali on ima porodicu nije vazno one kao hoce da ga imaju da budu frajeri svesno to zene rade uz devizu -hocemo da zivimo i sve probamo- . Il sam ja zaostala al ovo u moje doba nije imalouser posted image

Neposredna veza do poruke: 628
13.4.2011 22:31:34   
teacher75

IZVORNA PORUKA: triputmama

vala ticer i oko mene sve razvodiuser posted image , prevareuser posted image   pa posle sto ja mrsam i sredjujem seuser posted image user posted image user posted image user posted image

A sto se licno mene tice bar ovamo u Becu su zene totalno poludele  a muskarci sve gori i gori poneli se , ovde se zena muskarcu za sank udvara, ona placa i poklone kupuje i bitno je samo da ima para a dali on ima porodicu nije vazno one kao hoce da ga imaju da budu frajeri svesno to zene rade uz devizu -hocemo da zivimo i sve probamo- . Il sam ja zaostala al ovo u moje doba nije imalouser posted image

i ovdje je isto tako, maloprije mi rece drugarica i za jos jednu poznanicu- isti razlog razvoda- prevara s njegove straneuser posted image a u sva 3 ova slucaja sto sam navela upoznali su ljubavnice na poslu. sreca pa mm radi sa muskarcimauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 629
13.4.2011 23:38:11   
veeseelaa
u sva 3 ova slucaja sto sam navela upoznali su ljubavnice na poslu. sreca pa mm radi sa muskarcimauser posted image

user posted image user posted image user posted image

ma svega ima... samo opušteno, bit će što biti mora
ja se sekunde ne zamaram s tim, ajd Boga ti user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 630
14.4.2011 11:50:23   
Nedi
Šta bude, bude...Kad/ako budem sumnjala u prevaru sa mm-ove strane onda ću time razbijati glavu i mm-ovu vjerovatnouser posted image user posted image

I naravno pod anoniman otvoriti temu i vama plakati da me podržite i čekati nekoga da me pita "zašto me prevario, šta sam mu uradila pa je jadan moram da me vara?" Posvađam se s tim nekim i zauvijek u tuzi i žalosti teatralno i dramatično napustim forum.  (Ovo se ne odnosi ni na koga posebno nego uopćeno)

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 631
14.4.2011 12:04:49   
vjestica
IZVORNA PORUKA: Nedi

Šta bude, bude...Kad/ako budem sumnjala u prevaru sa mm-ove strane onda ću time razbijati glavu i mm-ovu vjerovatnouser posted image user posted image

I naravno pod anoniman otvoriti temu i vama plakati da me podržite i čekati nekoga da me pita "zašto me prevario, šta sam mu uradila pa je jadan moram da me vara?" Posvađam se s tim nekim i zauvijek u tuzi i žalosti teatralno i dramatično napustim forum.  (Ovo se ne odnosi ni na koga posebno nego uopćeno)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaboravila si napisati da se ponovo pojaviš i kažeš evo ja došla  user posted image
on topic ni ja se ne zamaram stim, a kad bih posumljala pa ne znam bili time razbijala svoju i prije mm glavu user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 632
14.4.2011 12:08:08   
InLove
IZVORNA PORUKA: vjestica

IZVORNA PORUKA: Nedi

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zaboravila si napisati da se ponovo pojaviš i kažeš evo ja došla  user posted image
on topic ni ja se ne zamaram stim, a kad bih posumljala pa ne znam bili time razbijala svoju i prije mm glavu user posted image

Ti na sve dodatak imas

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 633
14.4.2011 12:09:58   
hanabanana
kako čovjek sazrijeva, i dobija mudrost koju mogu dati samo godine, počinje shvatati da je sve manje stvari koje ne bi mogao oprostiti.

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 634
14.4.2011 12:11:15   
nikita
IZVORNA PORUKA: hanabanana

kako čovjek sazrijeva, i dobija mudrost koju mogu dati samo godine, počinje shvatati da je sve manje stvari koje ne bi mogao oprostiti.

mozda bih i nekako oprostila (kazem mozda) prevaru al kako zivjeti dalje s tim saznanjem?

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 635
14.4.2011 12:17:27   
vjestica
iskreno ne znam dali bih oprostila, nisam u toj situaciji i ne znam kako bih reagovala da se nađem) ali definitivno ne bih zaboravila i ne znam kakv je to onda bračni život gdje je povjerenje zauvjek izgubljeno

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 636
14.4.2011 12:21:00   
hanabanana
IZVORNA PORUKA: nikita

mozda bih i nekako oprostila (kazem mozda) prevaru al kako zivjeti dalje s tim saznanjem?

Hm...ako se pitaš kako živjeti s tim, onda nisi oprostila.

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 637
14.4.2011 12:23:17   
N_N

Bravo! Potpis k'o kuća!!

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu hanabanana)
Neposredna veza do poruke: 638
14.4.2011 12:27:42   
Lulu_08
Ne znam?

Nisam se nikada ranije nala u toj situaciji i stvarno ne znam kako bih reagovala.

< Poruku je uredio Djana -- 14.4.2011 12:28:07 >

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 639
14.4.2011 13:05:09   
bojana86
Bome tesko pitanje..... sto rece hanabanana s godinama se svasta moze progutati i oprostiti,al opet sumnjam da bih mogla preci preko toga,da znam da je bio s nekom pa onda opet da bude kao sve ok,definitivno sumnjam da bih oprostila.... user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 640
14.4.2011 14:10:38   
MicoTico

Potpisujem! Čini mi se da sam sa godinama puno tolerantnija!
Što se tice prevare, nisam hB bila u takvoj situaciji ( a nadam se i da nikad necu). Mozda bi i oprostila, ali zaboravila ne bi, a tek bi mu onda to "trgnulo na nos".
Nikad to ne bi bilo vise kao nekad...nikad zakrpljeno kao novo!

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 641
14.4.2011 14:18:13   
Đenifer
Što i neznaš, nemožeš ni oprostiti.!
Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!

(odgovor članu MicoTico)
Neposredna veza do poruke: 642
14.4.2011 14:21:23   
palachinken
IZVORNA PORUKA: Đenifer

Mislim da svaki mm uživotu je ili će pomisliti kako da prevari ženu.To nikad sa sigurnošću nemožete znati, osim ako nije toliko očigleno (spremanja, uređivanja,parfemisanje silno, kasno dolaženje, pogotovo u jutarnjim satima i ti sitnni naprasni detalji).Možda se i muškarci isto pitaju, jel današnje žene su postale stvarno lake da se ispovračam, dopuštaju sebi svašta.Tako da ni jedno ni drugo maslo nije za Ramazana!!!!

Zbog čega to tvrdiš?

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 643
14.4.2011 14:29:37   
enči80

IZVORNA PORUKA: palachinken

Zbog čega to tvrdiš?

Zaista,isto pitanje kao palachinken.

Za ovih nepunih 5 godina koliko smo u braku ja sa sigurnošću mogu reći da se ne bojim da će me muž prevariti.
Nije u pitanju 6 čulo nego jednostavno toliko poznajem mm da mi nekada izgleda da više znam šta će mi reći i prije nego šta kaže.A druga stvar toliko radi da nema vremena ni da stigne.

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 644
14.4.2011 14:37:21   
veeseelaa

to i neznaš, nemožeš ni oprostiti.!

nismo svi isti, svega ima al svaka žena zna koliko je i da li je voljena i obrnuto
Mislim trebalo bi da zna i konta, da uključe ljudi malo mozak
Izlazak? lijep izgled, lickanje i pirlitanje ne mora da znači da nekog zanima druga osoba
Ima onih koji vole lijepo izgledati, zbog sebe, zbog partnera itd, takvi su rodjeni
Žene bi trebale ostati uvijek kao da se zabavljaju sa mm, seksi, vesele, nasmijane i uvijek sačuvati dijete u sebi
Neke žene bi i ja rado prevarila iako sam haman vazda na ženskoj strani
Vršiti pritisak, uhoditi partera je nešto što samo pravi razdor
Na seksulanoj aktivnosti treba raditi, planirati zajendičko vrijeme, pored svih obaveza uvijek naći vremena za svog partera pa bilo to poslije ponoći... naći ga...
do duše ovako nešto moraš željeti , ako ne želiš osjeti se da te stvari ne idu kao po loju

< Poruku je uredio veeseelaa -- 14.4.2011 14:39:19 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 645
14.4.2011 14:40:51   
Đenifer
Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto.
Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd.

Neposredna veza do poruke: 646
14.4.2011 15:18:35   
palachinken
Ma naravno da stoji da nikad ne znaš šta te sutra čeka. Hajd ga zhaj, mozda ja uteknem s kakvim latino loverom u Cancun, s ovom pameti bih sebi sad prije ruku odrezala.
Ali meni zapara oči tvrdnja da svi muškarci pomisle prije ili kasnije na prevaru, ili kako si već napisala. Ne volim ta generalizovanja, nisu svi isti i neće nikad biti. A pogotovo ono opravdanje "pa muškarci su, imaju potrebe" na koje ja oči kopam.

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 647
14.4.2011 15:21:13   
vjestica
i mene nerviraju takva generaliziranja
nikad ne znaš šta te čeka, ali ja mm vjerujem
jer da nemam povjerenja u njega, kakav bi mi to bio brak

Neposredna veza do poruke: 648
14.4.2011 15:48:59   
veeseelaa

Zato što se to događa oko nas i moraš gledati realnim očima, a ne sve crno na bijelo. Otkud odjedanput toliko prevarenih žena,,,,,!!!!!!! pa svaka od nas ne bih želila da joj se desi prevara, koja bi?!!Al dešavaju se, kad se najmanje nadaš, kad neočekuješ ni sekundu. mislim logično. Ja sam zadovoljna u svom braku i sa svojim mm, koji me voli i poštuje, naše djete obožava, ali ja nemogu sa sigurnošću reći hoće li ili neće me u životu iznevjeriti.Zdrave pameti nebi oprostila, možda bi, ali nemogu razmišljati o tome unaprijed, vjerovatno bih slutila na isto.
Žene koje neznaju jesu li prevarena, a možda nas ovdje trenutno ima, nemogu ni oprostiti jel neznaju i žive sa tim uvjerenjem da se njim a to nemože desiti.U životu je sve ružičasto i ništa nije sigurno, pa ni da te muž prevari, auto nedaj bože udari, ostaneš bez pola na današnjem vaktu i itd.

slažem se, naravno da nije ništa sigurno
samo ublehe mogu reći 100% mi je vjeran, od kud da znaš??? još ako nisi talentiran user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Đenifer)
Neposredna veza do poruke: 649
14.4.2011 15:55:55   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

to i neznaš, nemožeš ni oprostiti.!

nismo svi isti, svega ima al svaka žena zna koliko je i da li je voljena i obrnuto
Mislim trebalo bi da zna i konta, da uključe ljudi malo mozak
Izlazak? lijep izgled, lickanje i pirlitanje ne mora da znači da nekog zanima druga osoba
Ima onih koji vole lijepo izgledati, zbog sebe, zbog partnera itd, takvi su rodjeni
Žene bi trebale ostati uvijek kao da se zabavljaju sa mm, seksi, vesele, nasmijane i uvijek sačuvati dijete u sebi
Neke žene bi i ja rado prevarila iako sam haman vazda na ženskoj strani
Vršiti pritisak, uhoditi partera je nešto što samo pravi razdor
Na seksulanoj aktivnosti treba raditi, planirati zajendičko vrijeme, pored svih obaveza uvijek naći vremena za svog partera pa bilo to poslije ponoći... naći ga...
do duše ovako nešto moraš željeti , ako ne želiš osjeti se da te stvari ne idu kao po loju

U potpunosti se slazem s boldiranim i zaista su mi preglupa ta generaliziranja. Cuj svaki je pomislio na prevaru ili prevario?!
Zena zna kad je voljena!

(odgovor članu veeseelaa)
  Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *