Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 31.1.2011 23:15:24
hatepsut
Neke stvari covjek ne odobrava,sigurno ,ni ja sama ne odobravam.Ali ako je neko izabrao takav put ko sam ja da joj tupim nesto drugo?Zasto svoje misljenje i svoj stav prema necemu da ukazujem osobu koja ima totalno suprotna shvatnja od mene.Njihov brak njihova stvar,ko sta radi i to je njihova stvar,ako su se oni odlucili da tako zive ja to ne mogu da promjenim,ma koliko se trudila.Zato svakom svacije.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 6.2.2011 14:05:01
Dina_1405
Definitivno ne bih. Prevara je znak nekog nedostatka u odnosu,samim tim to bi bio znak da moj partner nema sve samnom,stoga sto cu mu ? Razvod bi pao sigurno,ali ja sam sigurna da MM to ne bi ucinio nikada,mada... hmmmm nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc,sto bi rekli....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 9:41:08
Anoniman
Najpre lep pozdrav bila sam kod mame 6 sedmica evo vratila se vidim jos uvek isti intenzitet sarkazma al dobro nego: Dugo se zamaram tacno evo vec sedmicu dana . Moja komsinica je bila lepa ponosna i vesela osoba koja se uda i eto zive 10 godina i prc...... Muz je prevari i dobije dete sa tom drugom zenom -ljubavnicom i njegova zena jos uvek porede njega. Svi je nahvalise kako je to "ona prava zena" koja nije rusit gnezdo htela i ostala pored svog muza . Hvala vam lepo imam ja svoj zivot i to preispunjen i ne zelim tracati o njoj ne daj boze niti sam je ista pitala po ovoj temi kad smo se videle, zaprepascena sam pa se pitam dal je to danas "prava zena" ako sve to oprosti (mislim ona zna,jaka joj dusa) ako ona to gnezdo cuva da se ne narusi a covek ne mora da razmislja da moze da radi sta hoce a zena da guta svoj ponos i bude tu zbog dece ?! U kratkom je to bio smisao ankete sta bi vi da vas (ne daj Boze) vako nesto zadesi dal bi mogle isto ili ne. A poznajem jos jednu zenu u istom slucaju koja cak nakupovala stvarcica za bebu i otisla kod te lljubavnice da obidje bebu od njenog muza i odnese joj poklone . E pa drage moje kad vidite kakvog ja sveta poznajem . Al eto to bi objasnjenje.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 9:50:20
veeseelaa
e čuj sačuvala gnijezdo???? a joj šta je s pojedinim ženama???? majke mi ne mogu se čudom načuditi Neki dan mi jedna starija gospodja priča za jednog zajedničkog poznanika i veli "mlati ženu, redovno, a ona trpi..." e pa kad me srce ne zdrma Mislim možeš misliti njenog mozga kad trpi da je muž mlati, a odakle skotu pravo da digne ruku na nju???? aaaaaa, neki muškraci žene smatraju robinjom
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 9:58:38
teacher75
IZVORNA PORUKA: triputmama
Eto time se ja zamaram sta je danas prava zena a sve to oko mene jedna komsinica ova druga daljna jetrva pa vi vidite
nisi ti luda, nego je oko tebe sve poludjelo mislim generalno, sve je otislo u PM, ne znaju se prave vrijednosti...nego, reci samo: hvala bogu, pa kod mene nije tako i ja nisam takva...
< Poruku je uredio teacher75 -- 9.2.2011 10:00:58 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 9:58:55
veeseelaa
ja izbjegavam maximalno takve i slične žene, jer razgovor sa njima me zatupljuje, majke mi kasnije se osjećam totalno rastrojeno Još kad me počnu ubjedjivati da su u pravu, da ja treba (pazi ovo) da budem poslušna i pokorna dodje mi da ih hasaaaaa
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 10:01:23
veeseelaa
a kad sam se udavala kaže meni kum na vjenčanju tvoj N je super momak, nekad plane al ti prešuti, pusti e moja se raja zavalila od smijeha čuj kad on plane ja da se dekom pokrijem, ja kuma i .....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 10:06:16
Lulu_08
HAHAHAHAHA...
E a znaš koji su mi EXTRA komentari.. Oni koje čujem između redova, kako sam ja stroga i poBogu moj muž mora trčati za djetetom. Ja na to samo imam 1 odgovor: "nije tvoj problem". Jadan moj mužić sa ovakvim tiraninom od žene...hehehehe
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 9.2.2011 12:04:19
Nedi
IZVORNA PORUKA: Djana
HAHAHAHAHA...
E a znaš koji su mi EXTRA komentari.. Oni koje čujem između redova, kako sam ja stroga i poBogu moj muž mora trčati za djetetom. Ja na to samo imam 1 odgovor: "nije tvoj problem". Jadan moj mužić sa ovakvim tiraninom od žene...hehehehe
E jesmo vještice, šta sve oni jadnici moraju deverati sa nama. Jadni m-ovi
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.2.2011 10:44:00
hatepsut
Hvala Bogu nisam i nadam se da nikad i necu doci u takvu ili slicnu situaciju.Ne osudjujem ni gospodju koja je presla preko svega i ostala s svojim muzem,ko zna kakva je druga strana medalje...tako da situacija mnogo teska.mozemo mi pricati ovako bi,onako bi,i ja sam "kobra" ali nisam sigurna sta bi napravila u datoj situaciji
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.4.2011 9:48:09
veeseelaa
nadam se samo da će se dooobroo organizirati u smislu daljeg življenja bez supruga i da će ih preboljeti jer nisu zaslužili da na njih više pomisle svega ima, jako tužno kako pojedini brakovi završavaju, ljudi se igraju sa životima ne razmišljajući o posljedicama....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 13.4.2011 9:52:24
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nadam se samo da će se dooobroo organizirati u smislu daljeg življenja bez supruga i da će ih preboljeti jer nisu zaslužili da na njih više pomisle svega ima, jako tužno kako pojedini brakovi završavaju, ljudi se igraju sa životima ne razmišljajući o posljedicama....
jedna nazalost ne radi iako vec dugo trazi posao, al nasrecu nemaju djece, pa je malo lakse. nadam se da ce naci ubrzo posao. ova druga ima posao ali i dvoje djece od koje je jedno u pubertetu a drugo malo mladje od moje lane
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.