|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
11.10.2010 13:31:17   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

a ako su u pitanju zene a ne muskarci?

e tim ženama ja ne vjerujem user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 576
11.10.2010 13:33:08   
veeseelaa
šalim se tiki, ti si bona fina, ja te ne mogu ni zamisliti nemirnu user posted image
al generalno ne treba nikom vjerovati user posted image  da ne bi bilo soprajz, uvijek imati dozu opreznosti
A ta je sa onim iz mire sto djavola vire? user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.10.2010 13:34:53 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 577
11.10.2010 13:35:19   
teacher75

šalim se tiki, ti si bona fina, ja te ne mogu ni zamisliti nemirnu user posted image
al generalno ne treba nikom vjerovati user posted image  da ne bi bilo soprajz, uvijek imati dozu opreznosti
A ta je sa onim iz mire sto djavola vire? user posted image

bila sam samo malo nemirna, nista previseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 578
11.10.2010 13:37:01   
veeseelaa
haj sad lijepo priznaj sa koliko si momaka bila istovremeno u vezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 579
11.10.2010 13:40:04   
teacher75

haj sad lijepo priznaj sa koliko si momaka bila istovremeno u vezi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uvijek sam s jednim al sam voljela pogledati i sa strane i malo procaskati i tako touser posted image

Neposredna veza do poruke: 580
11.10.2010 13:41:00   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: teacher75

uvijek sam s jednim al sam voljela pogledati i sa strane i malo procaskati i tako touser posted image

i ti to zoveš nemirna, ma begaj user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 581
11.10.2010 13:46:03   
veeseelaa
Iako beskrajno želimo da nam je partner vjeran, živimo u društvu u kojem ljudi često "zastrane". Provjerite 5 znakova koji pokazuju da je osoba s kojom ste u vezi možda ima još nekoga.

Ne predlažemo vam da prekinete vezu ako vam se partner uklapa u neku od dolje navedenih kategorija. Ali možete obratiti pažnju na neke od znakova koji mogu otkrivati karakter osobe sklone varanju.

Znak br.1: Ne plaća račune na vrijeme

Neka istraživanja pokazuju da su nepouzdanost i bezbrižnost karakteristike koje ukazuju na mogućnost nevjere. Ima smisla. Muškarac koji je neodgovoran prema vlastitim obavezama će vjerojatno takav biti i u vezi.

Znak br. 2: Velik je dobročinitelj

to? Vap partner daje novac crkvi, udrugama, volontira? Kako bi takav muškarac uopće mogao pasti u napast da vas prevari?
Nova psihološka istraživanja su pokazala da u slučajevima kad je granica među ispravnim i krivim postupanjem nejasna (a u prevarama je najčešće tako), najveći prevaranti su ljudi koji se inače smatraju osobama s najvišim moralnim standardima.

Znak br. 3: Ima puno novca

Razlog nije u tome da zbog više novca može potrošiti više na svoju ljubavnicu. Pravi razlog leži u tome da su ljudi u boljoj materijalnoj situaciji financijski neovisniji od onih s nižim primanjima.
Manje je vjerojatno da će se ljudi koji su ovisniji o partneru usuditi riskirati vezu u kojoj su.

Znak br. 4: Viče

Vikanje i ljutnja nisu neposredno povezani s prevarom, ali jedno istraživanje iz Australije pokazuje da ljudi koji su skloni varanju imaju slične karakteristike kao nasilnici. Ljudi koji su nasilniji (verbalno i fizički), su skloniji i prevari. Stvari koje su loše imaju tendenciju daljnjeg pogoršanja.
Znak br. 5: Ogledalo mu je najbolji prijatelj
Jedna od najznačajnijih odlika preljubnika je – očekivano – narcisoidnost. Samoljubivi ljudi imaju toliki osjećaj vlastite važnosti da niti ne razmišljaju kakav učinak njihova prevara može imati na drugu osobu.
"Pa što ako se povremeno opustim i imam avanturu za jednu noć? Zaslužujem biti sretan i raditi što me usrećuje" je uobičajeno razmišljanje narcisoidnih muškaraca.

nemaju ovi pojma user posted image user posted image user posted image  moj suprug ima 2-3  znaka user posted image user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 11.10.2010 13:47:07 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 582
11.10.2010 14:14:03   
D_K
user posted image

< Poruku je uredio D_K -- 11.10.2010 14:18:31 >

Onaj pogled :))))

Neposredna veza do poruke: 583
11.10.2010 14:21:19   
Medić*
uh draga vesela sad me zadevera oko ovih racuna user posted image , ne samo da kasni sa uplatom vec u zadnje vrijeme govori da nema vremena pa ja idem placati,
tu se znaci krije zec user posted image  

dobrocinitelj itekako jeste, mogu mu kozu odrati user posted image  user posted image  

ne vice, mozda se cuva da nebi bio provaljen,

para nema puno, sad moram rasmisljati da ih mozda ne krije gdje user posted image  

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 584
11.10.2010 14:29:22   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj ima ovo pod 1 i 2 pod 3 je upitno,4 nikad a ovo pod 5 mu ja nekad sugeriram da napravi jer ima neki cudan stil kad je u pitanju slaganje bojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Medić*)
  Neposredna veza do poruke: 585
12.10.2010 22:40:55   
Anoniman
varanje u vezi ne treba oprastat.moj primjer duga veza...vise od godine.naravno i sex je tu.al saznam da me vara sa zenom starijom od mene bar 15 god.udovica ciji je sin bio mojih godina.neznam kako al to sam mu oprostila...jer se obecavao da se nece ponovit da me voli da ce me zenit...al par mjeseci nakon toga...ista stvar.i taj put definitivno gotovo.
neznam zasto je to radio.valjda stara koka dobra juha....
sada sam u braku sa drugim koji nit me varao u vezi nit sada hvala bogu...da ne ureknem

Neposredna veza do poruke: 586
12.10.2010 22:49:42   
sara.at
Vesela moj ima sve osim ovog 4 i tih placanja racuna jel to znaci da me varauser posted image
A dobrocinitelj je i guzce bi Dao a ja stalno galamimuser posted image user posted image
A racune redovno ja zaboravim platiti jel to znaci da i ja sad varamuser posted image user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 587
12.10.2010 22:54:16   
veeseelaa
ma neznam draga i moj ispunjava par stavki, vrlo sam zabrinutauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
ja npr vičem al plaćam račune na vakat
Jel to znači da varam proračunato user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 588
12.10.2010 23:08:05   
Mirkica

ma neznam draga i moj ispunjava par stavki, vrlo sam zabrinutauser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
ja npr vičem al plaćam račune na vakat
Jel to znači da varam proračunato user posted image user posted image

i ja vicem a muz placa racune sta sam  ja a dobra sam krvi bi dala novca et taman ogledam se rado cim nadjem vremna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

Neposredna veza do poruke: 589
23.11.2010 15:43:45   
veeseelaa
jel sve ok žeeeneee?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Mirkica)
Neposredna veza do poruke: 590
23.11.2010 15:48:17   
maja78 RR

jel sve ok žeeeneee?

to ti dizes temu?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

Neposredna veza do poruke: 591
23.11.2010 15:58:25   
ziki
Vesela ja se zabrnihu za sebe kad vidoh ove znakove. Račune vučem po torbi po 20 dana ,jednom mi umalo nisu struju isključili, sad manje volontiram a volontirala sam i ogledalo kod kuće mi kaže da sam najljepša žena na svijetu(ovo na poslu ga demantuje al ko ga šišauser posted image ) jedno što ne vičem, ovo sa parama je relevantno, al sam nezavisnauser posted image ako ovo mm pročita slikaću se sa službenim putovanjima i sluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio ziki -- 23.11.2010 16:00:17 >

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 592
23.11.2010 23:11:45   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: maja78 RR

jel sve ok žeeeneee?

to ti dizes temu?

user posted image user posted image

ziki u mene sve ko kod tebe samo se ja i galamim user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 593
23.1.2011 21:56:31   
hatepsut
ja imam drugaricu koja zivi u braku dougooo,ima djecu...i onda se meni "povjeri" kako ona ima nekog.ja onako zbunjena kazem joj "nisi normalna sta da onaj tvoj sazna" to je bila prva reakcija,znajuci kakav je njen muz.jako je strog,zalila mi se cak da je i udari,posvadjala se pola svoje rodbine rad njeg,jer kad su problemi kuka,a kad se pomire onda neda na njega.i ona meni na kraju kaze "znas kad on mene udari ja mogu samo u lice da mu se smijem sta sam ja njemu napravila".iskreno,ja nikad nebi zivjela u takvom braku,al eto nismo svi isti.

Neposredna veza do poruke: 594
23.1.2011 21:59:52   
anidla
ja kad bih pocela sumnjati, mislim da bi tu negdje bio kraj...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 595
23.1.2011 23:43:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hatepsut

ja imam drugaricu koja zivi u braku dougooo,ima djecu...i onda se meni "povjeri" kako ona ima nekog.ja onako zbunjena kazem joj "nisi normalna sta da onaj tvoj sazna" to je bila prva reakcija,znajuci kakav je njen muz.jako je strog,zalila mi se cak da je i udari,posvadjala se pola svoje rodbine rad njeg,jer kad su problemi kuka,a kad se pomire onda neda na njega.i ona meni na kraju kaze "znas kad on mene udari ja mogu samo u lice da mu se smijem sta sam ja njemu napravila".iskreno,ja nikad nebi zivjela u takvom braku,al eto nismo svi isti.

debilizam

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 596
   [Obrisana poruka]
24.1.2011 11:14:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 597
24.1.2011 14:42:46   
henna ze
ta drugarica ti je bezzz..prvo što je to uradila...drugo sto se tebi "povjerila"...
ako već to uradi ( a ne odobravam) onda makar zašuti i ne hvali se tim..il je to danas In..ne razumijem...al hajd

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 598
31.1.2011 22:49:00   
RICI
zene sebi stvarno svasta dozvole, ispod svakog ponizenja cccc, moramo imati svoje dostojanstvo, prevaru nikad ne bi oprostila, moze biti u braku nekih sumnji al u sustini svaka zena pogotovo sa duze godina staza u braku bi osjetila prevaru i moje je misljenje da bi tu bio kraj bar za mene. Zene kao zene uvijek su okrenute domu djeci muzu, iako rade i imaju karijeru i nije im u stilu varati muza al uvijek ima izuzetaka. Uglavnom ja nisam za oprost prevare izdaje kako god hocete ni sa muzeve a ni sa zenine strane, od tog braka nema vise nista. U braku sam 13 godina svasta smo prosli i dobra i zla al zajedno i u ljubavi i nadam se da ce tako i ostati.

Samo nam je ljubav potrebna.........

Prvorodjeni mamin zivot
14.03.2002. godine
Drugorodjena mamina srecica
06.04.2011. godine

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 599
31.1.2011 22:55:56   
Apotekarka
Nikad ne bi oprostila

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *