|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li biste ikad oprostile prevaru?
31.1.2011 23:15:24   
hatepsut
Neke stvari covjek ne odobrava,sigurno ,ni ja sama ne odobravam.Ali ako je neko izabrao takav put ko sam ja da joj tupim nesto drugo?Zasto svoje misljenje i svoj stav prema necemu da ukazujem osobu koja ima totalno suprotna shvatnja od mene.Njihov brak njihova stvar,ko sta radi i to je njihova stvar,ako su se oni odlucili da tako zive ja to ne mogu da promjenim,ma koliko se trudila.Zato svakom svacije.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 601
31.1.2011 23:24:06   
lirio
U ovom trenutku i pri ovoj pameti n i k a d a... A sutra mozda i promijenim misljenje jer mozda me pamet izda...

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 602
6.2.2011 14:05:01   
Dina_1405
Definitivno ne bih. Prevara je znak nekog nedostatka u odnosu,samim tim to bi bio znak da moj partner nema sve samnom,stoga sto cu mu ?
Razvod bi pao sigurno,ali ja sam sigurna da MM to ne bi ucinio nikada,mada... hmmmm nikad se ne zna sta nosi dan a sta noc,sto bi rekli....

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

(odgovor članu kiša)
Neposredna veza do poruke: 603
9.2.2011 9:41:08   
Anoniman
Najpre lep pozdravuser posted image   bila sam kod mame 6 sedmica evo vratila se vidim jos uvek  isti intenzitet  sarkazmauser posted image   al dobro nego: Dugo se zamaram tacno  evo vec sedmicu dana . Moja komsinica je bila lepa ponosna i vesela osoba koja se uda i eto zive 10 godina  i prc......user posted image   Muz je prevari i dobije dete sa tom drugom zenom -ljubavnicom  i  njegova zena jos uvek porede njega. Svi je nahvalise kako je to "ona prava zena" koja nije rusit gnezdo htela i ostala pored svog muza .  Hvala vam lepo imam ja svoj zivot  i to preispunjen i ne zelim tracati o njoj ne daj boze niti sam je ista pitala po ovoj temi kad smo se videle, zaprepascena sam  pa se pitam dal je to danas "prava zena" ako sve to oprosti (mislim ona zna,jaka joj dusa) ako ona to gnezdo cuva da se ne narusi a covek ne mora da razmislja  da moze da radi sta hoce a zena  da guta svoj ponos i bude tu zbog dece ?!  U kratkom je to bio smisao ankete  sta bi vi da vas (ne daj Boze) vako nesto zadesi   dal  bi mogle isto ili ne.  
A poznajem  jos jednu zenu  u istom slucaju  koja cak  nakupovala  stvarcica za bebu  i   otisla  kod te lljubavnice da obidje bebu od njenog muza user posted image   i odnese joj poklone   . E pa drage moje kad vidite kakvog ja sveta poznajemuser posted image . Al eto to bi objasnjenje.

(odgovor članu hatepsut)
  Neposredna veza do poruke: 604
9.2.2011 9:43:19   
veeseelaa
ta žena je budaletina, koja nema dostojanstva niti svoje ja
Heblo je njeno raščupano gnijezdo

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 605
9.2.2011 9:46:39   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

potpisujem te po ko zna koji putuser posted image user posted image user posted image ja ne bih tolerisala ni puno sitnije stvari a ovo je boze sacuvaj...

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.2.2011 9:47:09 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 606
9.2.2011 9:49:41   
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: teacher75

potpisujem te po ko zna koji putuser posted image user posted image user posted image ja ne bih tolerisala ni puno sitnije stvari a ovo je boze sacuvaj...

Ma nije bona raščupano, nego je samo blago uneređeno user posted image user posted image user posted image user posted image . Eh što me nasmija sa komentarom hahahah, malo je falilo da se ugušim u doručku hahahahahah.....

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 607
9.2.2011 9:50:20   
veeseelaa
e čuj sačuvala gnijezdo???? a joj šta je s pojedinim ženama???? majke mi ne mogu se čudom načuditi
Neki dan mi jedna starija gospodja priča za jednog zajedničkog poznanika i veli "mlati ženu, redovno, a ona trpi..." e pa kad me srce ne zdrmauser posted image
Mislim možeš misliti njenog mozga kad trpi da je muž mlati, a odakle skotu pravo da digne ruku na nju????
aaaaaa, neki muškraci žene smatraju robinjom

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 608
9.2.2011 9:53:54   
Lulu_08
A neke žene smatraju da je kompliment reći "ja sam prava žena" user posted image .

E najveća glupost je to što smatraju da je ona jaka ukoliko trpi fizičko ili psihičko zlostavljanje...cccc

Neposredna veza do poruke: 609
9.2.2011 9:55:38   
Anoniman
Eto time se ja zamaram  sta je danas prava zena   a sve to oko mene jedna komsinica  ova druga  daljna jetrva pa vi vidite user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 610
9.2.2011 9:58:38   
teacher75
IZVORNA PORUKA: triputmama

Eto time se ja zamaram  sta je danas prava zena   a sve to oko mene jedna komsinica  ova druga  daljna jetrva pa vi vidite user posted image user posted image

nisi ti luda, nego je oko tebe sve poludjelouser posted image mislim generalno, sve je otislo u PM, ne znaju se prave vrijednosti...nego, reci samo: hvala bogu, pa kod mene nije tako i ja nisam takva...

< Poruku je uredio teacher75 -- 9.2.2011 10:00:58 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 611
9.2.2011 9:58:55   
veeseelaa
ja izbjegavam maximalno takve i slične žene, jer razgovor sa njima me zatupljuje, majke mi kasnije se osjećam totalno rastrojeno
Još kad me počnu ubjedjivati da su u pravu, da ja treba (pazi ovo) da budem poslušna i pokorna dodje mi da ih hasaaaaa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 612
9.2.2011 10:01:23   
veeseelaa
a kad sam se udavala kaže meni kum na vjenčanju tvoj N je super momak, nekad plane al ti prešuti, pusti
e moja se raja zavalila od smijeha user posted image
čuj kad on plane ja da se dekom pokrijem, ja kuma i ..... user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 613
9.2.2011 10:06:16   
Lulu_08
HAHAHAHAHA...

E a znaš koji su mi EXTRA komentari.. Oni koje čujem između redova, kako sam ja stroga i poBogu moj muž mora trčati za djetetom. Ja na to samo imam 1 odgovor: "nije tvoj problem". Jadan moj mužić sa ovakvim tiraninom od žene...hehehehe

Neposredna veza do poruke: 614
9.2.2011 10:17:27   
veeseelaa
Jadan moj mužić sa ovakvim tiraninom od žene...hehehehe

user posted image user posted image  dobri im je, dobro
oni i vole ovakve žene a ne one musave što deveraju sve što im se kaže user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 615
9.2.2011 10:24:12   
Lulu_08
user posted image  hehe, moj sigurno voli, jer inače bi bježao daleko daleko od mene hahahahah..

Neposredna veza do poruke: 616
9.2.2011 12:04:19   
Nedi
IZVORNA PORUKA: Djana

HAHAHAHAHA...

E a znaš koji su mi EXTRA komentari.. Oni koje čujem između redova, kako sam ja stroga i poBogu moj muž mora trčati za djetetom. Ja na to samo imam 1 odgovor: "nije tvoj problem". Jadan moj mužić sa ovakvim tiraninom od žene...hehehehe

E jesmo vještice, šta sve oni jadnici moraju deverati sa nama. Jadni m-oviuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 617
9.2.2011 12:38:00   
Lulu_08
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 618
13.2.2011 10:44:00   
hatepsut
Hvala Bogu nisam i nadam se da nikad i necu doci u takvu ili slicnu situaciju.Ne osudjujem ni gospodju koja je presla preko svega i ostala s svojim muzem,ko zna kakva je druga strana medalje...tako da situacija mnogo teska.mozemo mi pricati ovako bi,onako bi,i ja sam "kobra" user posted image   ali nisam sigurna sta bi napravila u datoj situaciji user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 619
12.4.2011 20:04:47   
teacher75
u zadnjih 5-6 dana sam saznala da se dvije prijateljice razvode zbog toga sto su ih muzevi prevariliuser posted image user posted image user posted image pa sta je ovo, sve poludjelouser posted image

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 620
12.4.2011 21:47:52   
teacher75
jos da dodam da sam ponosna na drugarice jer nisu presle preko toga! tako trebauser posted image

Neposredna veza do poruke: 621
13.4.2011 9:48:09   
veeseelaa
nadam se samo da će se dooobroo organizirati u smislu daljeg življenja bez supruga i da će ih preboljeti jer nisu zaslužili da na njih više pomisle
svega ima, jako tužno kako pojedini brakovi završavaju, ljudi se igraju sa životima ne razmišljajući o posljedicama....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 622
13.4.2011 9:52:24   
teacher75

nadam se samo da će se dooobroo organizirati u smislu daljeg življenja bez supruga i da će ih preboljeti jer nisu zaslužili da na njih više pomisle
svega ima, jako tužno kako pojedini brakovi završavaju, ljudi se igraju sa životima ne razmišljajući o posljedicama....

jedna nazalost ne radi iako vec dugo trazi posao, al nasrecu nemaju djece, pa je malo lakse. nadam se da ce naci ubrzo posao. ova druga ima posao ali i dvoje djece od koje je jedno u pubertetu a drugo malo mladje od moje laneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 623
13.4.2011 14:32:46   
veeseelaa
e pa užas...
pa kako saznadoše za prevare? mislim jesul sugurne?
da nisu ishitreno donijele odluke bez dokaza user posted image ....

< Poruku je uredio veeseelaa -- 13.4.2011 14:35:11 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 624
13.4.2011 20:54:15   
teacher75

e pa užas...
pa kako saznadoše za prevare? mislim jesul sugurne?
da nisu ishitreno donijele odluke bez dokaza user posted image ....

sigurno je, posumnjale, malo provjerile i na kraju dobile priznanje. obojica su trenutno raseljena lica (vjerovatno u zajednici sa ljubavnicama)

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *