Adana -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (12.2.2008 0:01:05)
|
Hm.... oprostiti - DA. Možda ne na prvu, ali prije ili kasnije, jer zaista nisam ta koja treba da sudi i osuđuje... Zaboraviti - vjerovatno nikada... A da li bih mogla nastaviti živjeti sa mužem nakon toga, zaista ne znam, vjerovatno NE... jer to ne bi bila samo prevara, nego i izdaja. Čim se jednom izgubi povjerenje nekako sve ostalo pada u vodu. I mislim da se ne bih mogla pomiriti sa tim i nastaviti dalje kao da je sve normalno, jer da me poštuje kao osobu, ne mora tu biti neka veeeelila ljubav ne bi to uradio. Tako da mi niko ne može dati valjan razlog za takvo nešto. A to napije se, ne zna za sebe, i sl..... zašto sebi dozvoliti da se dovede u takvu situaciju, da derneči u ženskom društvu bez mene, i još bez kontrole???? A ako već ne ide postoji razvod, razlaz... Znam da to nije najlakše. Ali kao što neko reče ovde kada se to desi više nije isto, nije to to. I napričah se ja...uhuhuh ;-) Sve u svemu oprostiti i nije toliko teško, ali živjeti sa tim, i misliti stalno hoće li se opet desiti, hoću li možda iz inata i ja isto uraditi, hoću li moći da ne prigovaram i sumnjam, e to već ne bih mogla...
|
|
|
|