nikka -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (11.11.2008 15:00:12)
|
Istina je da neki ljudi olako shvaćaju brak i učine gluposti i povrijede partnera na način da više nikada nemogu normalno živjeti zajedno. Nitko nam negarantira da ćemo biti do kraja života u sretnom braku,treba biti strpljiv i tolerantan,ali netreba ni po svaku cijenu ostati u braku,mislim prvenstveno na zlostavljanje,psihičko,fizičko i izdaju ili prevaru. Nerazumijem kada netko kaže da će ostati zbog djece,zašto? Da djeca gledaju bol i patnju,da tako nauče živjeti i to im bude slika obitelji? Ne,ja nesmatram da žena ili muškarac koji se razvedu i odu iz nesretnog braka,olako shvaćaju i necijene brak,nego onaj tko taj brak uništi,onaj tko prevari i izda ono što je trebalo da bude zajednica dvoje ljudi i njihove djece. Ja nemogu tvrditi da me neće nikad moj muž prevariti,ali nerazmišljam o tome jer nema potrebe,živim sretno i zadovoljna sam ali negdje sam u glavi sebi spremila da ništa nije vječno,da se nezna što donosi sutra i neželim da ako mi se to desi bude kraj svijeta,ja ću nastaviti živjeti,jer nebojim se života,a imam i veeliki razlog za život. Ništa nije vrijedno mog djeteta,pa onda mene, ni moj muž.
|
|
|
|