hanich -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (17.5.2009 16:49:17)
|
Joj ja sam preteska sto se toga tice...ali i mm je isti takav. Ne daj Boze nikome pa ni meni da mora razmisljati oprostiti ili ne. Ja licno jako tesko prelazim preko i manjih gluposti,predjem ja preko njih,ali ne zaboravljam nikada...tako da tesko da bi mogla preci preko prevare. Cak i kad bi presla,ja vise ne bi bila ista osoba...to sigurno znam...izjedalo bi me svakodnevno,samo bi mozgala gdje je sta je kako je,nabijala bi mu to na nos u svakoj prilici i to bi svakako dovelo do kraja.Pretvorila bi se u jednu nezadovoljnu i nesretnu osobu,a kao takva nisam dobra ni za sebe ni za njega,pa ni za nasu malu porodicu.Nadam se da necu morati razmisljati o tome...odmah se unervozim kad samo i pomislim. user posted image IZVORNA PORUKA: Nunichi Joj ja sam preteska sto se toga tice...ali i mm je isti takav. Ne daj Boze nikome pa ni meni da mora razmisljati oprostiti ili ne. Ja licno jako tesko prelazim preko i manjih gluposti,predjem ja preko njih,ali ne zaboravljam nikada...tako da tesko da bi mogla preci preko prevare. Cak i kad bi presla,ja vise ne bi bila ista osoba...to sigurno znam...izjedalo bi me svakodnevno,samo bi mozgala gdje je sta je kako je,nabijala bi mu to na nos u svakoj prilici i to bi svakako dovelo do kraja.Pretvorila bi se u jednu nezadovoljnu i nesretnu osobu,a kao takva nisam dobra ni za sebe ni za njega,pa ni za nasu malu porodicu.Nadam se da necu morati razmisljati o tome...odmah se unervozim kad samo i pomislim. [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|