Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 0:05:47
teacher75
mene posebno nervira sto zene u 99% slucajeva nakon sto ih muz prevari gresku trazi u sebi. zalosno naravno, nekada ima krivice i kod zene (ako mu ne pruza ono sto mu treba pa je prisiljen da to trazi na drugom mjestu, itd...)al on je taj koji bjezi od problema i vara. fino se, brate, razvedi ako ti ne odgovara, a ne saraj sa strane, podlo i hinjski...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 5:04:34
Galicia
Ne znam kako je vama, ali meni oci sluze za gledanje. A pogledom ih skidam, redom od do. Dnevno se susretnem sa najmanje 100 dobrih muskaraca. Od tih 100, 10 ih je vrh, a od tih 10, nadju se trojica da ih osacam malo vise. Prevarila ne bih sad za sad u ovim godinama, a sta ce buducnost donijeti ne znam. Znam da ne volim varanja ni sa jedne ni druge strane, ali isto tako ne mogu garantovati ni sta ce mi prohujati kroz glavu za 10 godina. Kad me klimax drmne, ne garantujem nikom pa ni sebi.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 6:17:43
IvanaTz
IZVORNA PORUKA: Galicia
Ne znam kako je vama, ali meni oci sluze za gledanje. A pogledom ih skidam, redom od do. Dnevno se susretnem sa najmanje 100 dobrih muskaraca. Od tih 100, 10 ih je vrh, a od tih 10, nadju se trojica da ih osacam malo vise. Prevarila ne bih sad za sad u ovim godinama, a sta ce buducnost donijeti ne znam. Znam da ne volim varanja ni sa jedne ni druge strane, ali isto tako ne mogu garantovati ni sta ce mi prohujati kroz glavu za 10 godina. Kad me klimax drmne, ne garantujem nikom pa ni sebi.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 8:35:10
teacher75
gdje bona vidis tolike dobre muskarce? ja nisam vidjela bas nekog dobrog (da mi pamet stane) godinama (osim na tv)
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 8:42:34
teacher75
IZVORNA PORUKA: chuci
ja mislim da je ona u americi ona ti svaki dan viđa te s tv
[/quote zavisi i gdje u americi, mozda je u LA pa vidja glumce al ja i tamo da zivim, slabo da bih izgubila dah, jer mora biti visi od 1.85cm da bih ga uopce primijetila (prvi kriterij )
< Poruku je uredio teacher75 -- 15.4.2011 8:49:39 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:02:43
veeseelaa
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:33:11
henna ze
Galicijo svaka čast ..iskreno.. ma ja ne znam šta sam više rekla na ovoj temi...i ne znam šta bih uradila..to se može samo onda kad se desi..a hoće li se desiti o tome ne razmišljam.. pisala sam nedavno ..moj se rodjak rastao..žena ga prevarila...saznao tako što je cijeli grad vidio slike na fejsu...on je bio spreman da joj oprosti...vodio je ljekarima..hodzama...da nema neki problem jer su preživjeli prije više od pola godine smrt djeteta..čak joj i predložio da odsele u neki grad gdje ih niko ne zna i počnu iz početka...svi su mu govorili da je budala...jedino sam ja uz njega..vidim da ga boli više to što nije s njom ..koliko je voli..čovjek pati.. niko sem mene i njega ne zna koliko... i iz tog razloga..kad pomislim da bih nekog povrijedila toliko..to nikad ne bih uradila..volim ga da ne bih podnijela da ga toliko povrijedim...sad šta će se desiti u životu niko ne zna... nego mene interesuje..s kim to muškarci varaju...eto svi ti rastureni brakovi..pa jel moguće da svi nađu slobodne žene za varanje ili su i one udate... jao koji bi to očaj bio rasturanja i uništavanja porodica...radi trenutka uživanja..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:40:09
veeseelaa
nego mene interesuje..s kim to muškarci varaju...eto svi ti rastureni brakovi..pa jel moguće da svi nađu slobodne žene za varanje ili su i one udate...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:40:13
Mirkica
Zena se zaljubi slusajuci covjeka , a covjek gledajuci zenu.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:40:25
Lulu_08
Napisah ja par stranica natrag da ne znam, i stvarno ne znam.
Evo čitam sve postove, i različita mišljena i ona koji se zaklinju u vjernost partnera i ona koji ne vjeruju ni sebi. I na kraju opet zaključak moj je da ne znam.
Nikada ranije nisam bila u takvoj situaciji, a iz iskustva sa drugim situacijama u životu je da zaista način na koji ću se nositi sa ne predviđenom situacijom ne mogu unaprijed planirati.
Možda budem popustila i oprostila. Možda mu otkinem obje glave - onu među nogama i onu na ramenima. Možda onaj moj već poznati inat odradi svoje pa se odlučim ozbiljno osvetiti i prevarim ga sa njegovim najboljim drugom. Možda me toliko slomi da se odlučim spakovati i otići na drugi kraj svijeta. A možda se nikada i ne desi?
Znači sve je to MOŽDA, a sa sigurnošću ne mogu ništa reći sem...nemam pojma!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:43:27
Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
nego mene interesuje..s kim to muškarci varaju...eto svi ti rastureni brakovi..pa jel moguće da svi nađu slobodne žene za varanje ili su i one udate...
bitno je da niko nije sa RR
ko zna mozda su se preljubnice uvukle medju nas da vide ciji je muz dobar hahahhahahaha pa da krene u ofanzivu
< Poruku je uredio Mirkica -- 15.4.2011 9:45:39 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:45:10
veeseelaa
Možda onaj moj već poznati inat odradi svoje pa se odlučim ozbiljno osvetiti i prevarim ga sa njegovim najboljim drugom.
ovo ne nikako! ne bi sebe srozala zbog mm koji me je prevario ja bi nastavila u istom stilu, radila, brinula o djetetu, odselila a ako se ljubav desi u narednom periodu desi se Al nikako ne u inat i ne zbog osvete Osveta je najbolja da me vidi sretnu
< Poruku je uredio veeseelaa -- 15.4.2011 9:46:08 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:46:50
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ko zna mozda su se preljubnice uvukle medju nas da vide ciji je muz dobar hahahhahahaha pa da krene u ofanzivu
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:47:44
Mirkica
brrrrrrr mene strah
ma nema sta mora neka izdrzljiva biti pravo da te nadmasi s tobom se nije takmiciti
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:48:45
Lulu_08
Možda onaj moj već poznati inat odradi svoje pa se odlučim ozbiljno osvetiti i prevarim ga sa njegovim najboljim drugom.
ovo ne nikako! ne bi sebe srozala zbog mm koji me je prevario ja bi nastavila u istom stilu, radila, brinula o djetetu, odselila a ako se ljubav desi u narednom periodu desi se Al nikako ne u inat i ne zbog osvete Osveta je najbolja da me vidi sretnu
Istina, ali vidiš šta napisah, 5 x možda haha...ne znam fakat šta bih...Nadam se da neću ni saznati...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:48:52
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Djana
Definitivno, davno ovo negdje pročitah i konstantno se uvjeravam u istinitost te izreke.
Moj trenutno ne priča baš puno pa i ne slušam...a on gleda li gleda...
Djani oci su za gledanje :)))) moj kad gleda nikada ne skontas da gleda a sve skuzio ,kako to ne znam ima covjek taktiku
< Poruku je uredio Mirkica -- 15.4.2011 9:50:13 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:52:21
veeseelaa
ma znaaam al eto moj savjet prevarenim ženama bi bio da sačekaju jedno vrijeme da se slegnu emocije pa onda donijeti odluke o svom životu.... ništa ishitreno, bez scena, bez svadja, bez plača i histerisanja, padanja u depresiju Dotjerati se, raditi na sebi, baviti se nekim fizičkim aktivnostima, ispuniti vrijeme 24 sata tako da se nema vremena misliti na prevaru koju je partner priredio... vremenom će gnjev popustiti i racionalno će se razmišljati
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 9:56:56
veeseelaa
Definitivno, davno ovo negdje pročitah i konstantno se uvjeravam u istinitost te izreke.
Djani oci su za gledanje :)))) moj kad gleda nikada ne skontas da gleda a sve skuzio ,kako to ne znam ima covjek taktiku
hahahah a ja mom sugeriram vidi ove, vidi one, on kaže đee? šatro nije skontao e koji je to il kad se vratimo iz neke šetnje ja mu kažem jestel lijepa ta i ta, a on ma daj veli, ja je to nisam skontao koji je to namazanko
A jednom se on zeza sa mojim bratom kad smo bili na ljetovanju kako ima lijepih žena u hotelu a moja snaha se narogušila, vidim ja odnio vrag šalu, rekoh e kad se nas dvije večeras sredimo pa u ofanzivu e kad je ovaj moj poludio ja i snaha se zavalile od smijeha cijeli dan je mljeo o toj mojoj izjavi a ja još bila ja da pripomognem snahi a poslije izvukoh deblji kraj
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 10:00:36
palachinken
Joj to sa šmekanjem cura i frajera, to mi 'nako zajednički radimo, recimo dok čekamo zeleno na semaforu, a seke paradiraju ja kao najgori kamijondžija. Glumci, pjevačice i slično, to nam je također zezancija bez dignutih noseva. A ima, i u mom društvu, žena koje se naroguše kad im muž spomene da mu je Angelina Jolie riba i po. Meni to šega.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 10:34:38
Lulu_08
hahahah a ja mom sugeriram vidi ove, vidi one, on kaže đee? šatro nije skontao e koji je to il kad se vratimo iz neke šetnje ja mu kažem jestel lijepa ta i ta, a on ma daj veli, ja je to nisam skontao koji je to namazanko
A jednom se on zeza sa mojim bratom kad smo bili na ljetovanju kako ima lijepih žena u hotelu a moja snaha se narogušila, vidim ja odnio vrag šalu, rekoh e kad se nas dvije večeras sredimo pa u ofanzivu e kad je ovaj moj poludio ja i snaha se zavalile od smijeha cijeli dan je mljeo o toj mojoj izjavi a ja još bila ja da pripomognem snahi a poslije izvukoh deblji kraj
Eeee jesam bezze, nisam naglasila da on gleda li gleda mene hahaha...A ne priča baš plaho...al mu oke sve govore...i sve sa njima radi hihihi...One su mu jača strana, jača i od govora i bilo čega hehehe...
A gledamo skupa druge, hihihihih...ali nema ni on ništa protiv mog gledanja hahaha...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 10:35:18
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: palachinken
Joj to sa šmekanjem cura i frajera, to mi 'nako zajednički radimo, recimo dok čekamo zeleno na semaforu, a seke paradiraju ja kao najgori kamijondžija. Glumci, pjevačice i slično, to nam je također zezancija bez dignutih noseva. A ima, i u mom društvu, žena koje se naroguše kad im muž spomene da mu je Angelina Jolie riba i po. Meni to šega.
Isto !
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.