Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 10:44:29
Hanady RR
e vala moj nebi s anjom... ne voli tetorvirane žene ni na filmu a kamoli u krevetu... šta ću nakav beze ovaj moj čoj'k
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 10:58:50
aicha
dadada loool
dajte zene, cijela tema "sta bi kad bi vas muz prevario" i onda dodje neka i kaze da ne moze garantovati za sebe jer vidja stotine zgodnih frajera i ona vam "carica" ccc
nemam nista licno ni protiv koga, svaka ima svoje misljenje al ja mislim da je zena jedno divno bice, i da pola covjecanstva cini ona a pola odgaja na svom krilu i da treba biti DOSTOJANSTVENA...ako ti se ne svidja tvoj muz, nogiraj pa nadji nekog macana AKO SI MACKA...a ako nisi onda nemoj ni biti nekom otirac na jednu noc...izvinite al raspali me ova tema
Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 11:02:34
Anoniman
Kakva Andja moj kad midi Salmu on tek nema je cesto na TV onda Caterinu-Zetu-Johns ma ne ljutimo se zezamo se a prevaru dal bi oprostila ne bi , ne bih posle mogla sa njim se ni poljubiti a ne spavati al sacuvaj me Boze tog iskusenja al ponekad se i sebe bojim al mislim da nisam ja tip za varanje ja bi se usrala u gace on bi odma primetio , meni bivsi kad pisa poruku na FB ja izbrisa sve zivo i njega blokira uhvati me panika .Ali ne nebih ni ja njemu oprostila a niti on meni to znam ostalo slabo znam
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 13:03:39
ena23
Mislim da su nekada u "FRIENDS"-ima Ross i Rachael pravili liste od pet slavnih osoba s kojima je partnerima dozvoljeno spavati. Da imamo te liste mislim da bi mom muzu br.1 bila Selma Hayek. A ja jos ne znam. Michael Scofield vjerovatno (znam da se ne zove tak o upravom zivotu, al et). I tu nema ljutnje, no no.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 15:18:23
sabinos
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ovo pređe u temu seksipil!
Elem, čitam i čitam i dođoh do zaključka da ništa ne znam!
Ne daj mi Bože takvo iskušenje,al mislim da se to može svima desiti, da šejtan insanu oduzme pamet. Ja mm vjerujem, al niko ne zna šta nosi noć šta dan. A svi mi sanjamo zlatni pir, zajedniču starost, unučad i slično. I niko ne 'razmišlja' o tome da će i hoće li prevariti svog partnera. To niko ne planira i ne očekuje. Ja i za sebe tvrdim ove pameti da ne bi, nikad se toliko srozala, pa za Boga ako ne ide, postoji razvod. Al s tim se ne opterećavam, ne sumnjam, vjerujem mm, al ni za koga ruku u vatru ne stavljam, jer čovjek je proklet... Da li bi oprostila, opet ove pameti kažem da ne bi, aliiii ko zna.... vjerovatno ne bi, jer da dođe do prevare, izgubilo bi se povjerenje, a kakav bi to brak bio bez povjerenja. Ne znam šta bi me više boljelo to što me prevario ili to što me prevario pa živio sa mnom kao da se ništa desilo nije. Ne vjerujem da bi mogla živjeti uz takvog čovjeka.
Opet kažem, da me Bog sačuva takvog iskušenja.
potpis od do da me prevari pa mu ja kao oprostim,mislim da bih mu nabijala na nos svakom prilikom a to znaci da nisam oprostila...sacuvaj me Boze tog belaja
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 15:23:42
Mirkica
IZVORNA PORUKA: taurus
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Ja mogu ruku u vatru staviti da bi moj vrlo rado vidio Andju u krevetu....
a čiji to ne bi
hahah ne bi moj kaze premrsava hahahahhahahah
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 17:04:09
Galicia
IZVORNA PORUKA: aicha
dadada loool
dajte zene, cijela tema "sta bi kad bi vas muz prevario" i onda dodje neka i kaze da ne moze garantovati za sebe jer vidja stotine zgodnih frajera i ona vam "carica" ccc
nemam nista licno ni protiv koga, svaka ima svoje misljenje al ja mislim da je zena jedno divno bice, i da pola covjecanstva cini ona a pola odgaja na svom krilu i da treba biti DOSTOJANSTVENA...ako ti se ne svidja tvoj muz, nogiraj pa nadji nekog macana AKO SI MACKA...a ako nisi onda nemoj ni biti nekom otirac na jednu noc...izvinite al raspali me ova tema
\
Ta neka sam ja Thank you very much. Nisam neka od svadje, ali cu ti reci da ja pricam u svoje ime i samo za sebe. Meni oci sluze za gledanje i gledacu dok sam ziva. A ti svoj pogled sakrivaj koliko hoces ja necu. Ja nigdje nisam naglasila da ja varam, niti bih to uradila sad. Ali ti kazem da ne znam sta buducnost donosi, niti meni niti njemu, a najmanje nama svima. To carica, jesam carica jer priznam, ja priznam i pred mm. Sve mu priznam, osim koliko zaradjujem i koliko trosim, a inace imamo super odnose. Jos sam sa njim sretna, i imam namjeru ostati sretna dok ne umremo. A nama zivot cine male stvari, kao npr ko je oprao ves, ko je otisao po jutarnji hljeb i mlijeko, i ko ce kome masazu dati na vece. A ti muskarci/zene sto prolaze, vjeruj samo su prolaznici, sto im i zelim da ostanu.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 19:03:24
scarlett
a čiji to ne bi
Ne bi moj, njemu se sviđa Monika Belluci , jedno vrijeme mu se dopadala Kim Kardashian, ali odkako ima svoj reality show, više nije njen fan
Za mene prevara počinje u mislima, ovo što mu je neka lijepa, meni ne smeta, jer ima recimo dosta glumaca koji se meni dopadaju, recimo Patrick Dempsey, ali nekako mi opet svi na kraju liče na MM i moje misli o njima se završavaju na tome, da pomislim, hej jest lijep = MM
MM vjerujem da me ne bi prevario i da mu one same uđu u krevet, da sumnjam imalo, ne bih s njim uopšte bila, a ako se varam, onda to njemu na dušu. Ja vjerujem sebi i znam da ne bih prevarila, pa tako ne sumnjam ni u njega. Neću da spominjem riječ nikada, jer kadgod sam je spomenula, pokajala sam se , ne dao Bog ovakvog iskušenja
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 19:11:34
teacher75
a čiji to ne bi
ne bi moj, ona mu je pravo odvratna, nije njegov tip nikako inace, on nikad preda mnom ne komentarise izgled drugih zena, cak ni kad mu ja skrenem paznju, vazda svakoj nadje mane, a ne primijetim na da ih gleda. nije mu drago ni kad ja komentarisem izgled muskaraca, pa to ne radim
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 15.4.2011 19:13:21
teacher75
IZVORNA PORUKA: triputmama
Kakva Andja moj kad midi Salmu on tek nema je cesto na TV onda Caterinu-Zetu-Johns ma ne ljutimo se zezamo se a prevaru dal bi oprostila ne bi , ne bih posle mogla sa njim se ni poljubiti a ne spavati al sacuvaj me Boze tog iskusenja al ponekad se i sebe bojim al mislim da nisam ja tip za varanje ja bi se usrala u gace on bi odma primetio , meni bivsi kad pisa poruku na FB ja izbrisa sve zivo i njega blokira uhvati me panika .Ali ne nebih ni ja njemu oprostila a niti on meni to znam ostalo slabo znam
sve ovo potpisujem
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.