|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sunet / cirkumcizija
15.4.2013 10:17:41   
Vinetu
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: Vinetu
BTW, da li je tacno to da u Sanasi ne sunete djecu mladu od 6 mjeseci?

to su promijenili unazad dvije - tri godine, prije je moglo i ranije.

Hvala... a bila sam uvjerena da to nije tačno.
Sad sam ih zvala i potvrdili su mi isto... ne sunete djecu mlađu od 6 mjeseci.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2576
15.4.2013 10:40:41   
mamich
Vinetu Dr Gazić radi sunet djecice prije navrsenih 6 mjeseci ,cak sta vise meni kaze da je najbolje tada..mi smo kod njega nedavno sunetili malenog i prezadovoljni smo user posted image zaista ni osjetila nisam,a starijeg sam prije tri godine u Sanasi sunetila pod opcom anestezijom tako da imamo iskustva ...

Sin srece i radosti u nas zivot stigao 07.10.2008.
Jos jedan mamin princ upotpunio nasu srecu 05.08.2012.

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2577
15.4.2013 11:01:33   
Vinetu
Hvala, mamich... i meni je dr. Gazić druga opcija. Pročitala sam ovdje iskustva sa njim, a ima i lijepo uređenu internet stranicu na kojoj sve fino opisuje... pa sam unaprijed upoznata sa cijelim procesom.
Ovi dani baš sporo prolaze... u četvrtak imamo vakcinu, pa ćemo se posavjetovati sa pedijatricom da li trebamo čekati neki izvjesni period nakon vakcine. S obzirom da maleni ima hidrokelu, koja je punktirana, pod kontrolom je dj. hirurga na Koševu i rečeno nam je da hidrokela ne predstavlja prepreku sunećenju.

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 2578
15.4.2013 11:17:01   
chuci
vinetu pipsnao je nekad na ovoj temi da ne treba raditi sunet blizu vakcine. čini mi se da je ppisano 3 sedmice razmaka najmanje.
i ja ne bih jer vakcina obori imunitet, ne treba vam da redate jedno na drugo.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2579
15.4.2013 12:31:00   
bellma
Ja sam kontala ove sedmice sunetit sina njemu je 7,5 mj, i ja sa dvoumim izmedu sanase i dr Gazica.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2580
15.4.2013 13:03:13   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: chuci

vinetu pipsnao je nekad na ovoj temi da ne treba raditi sunet blizu vakcine. čini mi se da je ppisano 3 sedmice razmaka najmanje.
i ja ne bih jer vakcina obori imunitet, ne treba vam da redate jedno na drugo.

Naravno, draga, to sam negdje ovdje i pročitala. Svakako da ću se posavjetovati sa pedijatricom i sačekati koliko bude trebalo.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 2581
15.4.2013 16:01:41   
beba bu
draga vinetu i mi smo u četvrtak posljepodne sunetili sina kod doktora Gazića, i prezadovoljni smo malac nam je već u petak spavao potrbuške a već u subotu se igro ko da ništa nije bilo sada samo čekamo kada će konci ispasti i to je to.user posted image

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2582
17.4.2013 14:55:05   
dady
Eh evo da se prijavimo,bebac se sinoc osunetio!user posted image Sunetio ga je dr. Dizdarevic,sve je super proslo!Cak sto vise,kao da se i nije osunetio!Nije plakao cak ni kad je prvi put piškio! Spavao cijelu noc,sto s prvim nije bio slucaj!user posted image Evo sada se igra kao da nista nije bilo,cak se okrece i na trbuh! Konacno smo i to zavrsili!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu beba bu)
Neposredna veza do poruke: 2583
17.4.2013 15:17:45   
Vinetu

IZVORNA PORUKA: dady

Eh evo da se prijavimo,bebac se sinoc osunetio!user posted image Sunetio ga je dr. Dizdarevic,sve je super proslo!Cak sto vise,kao da se i nije osunetio!Nije plakao cak ni kad je prvi put piškio! Spavao cijelu noc,sto s prvim nije bio slucaj!user posted image Evo sada se igra kao da nista nije bilo,cak se okrece i na trbuh! Konacno smo i to zavrsili!user posted image

user posted image user posted image user posted image
Čestitke za hrabrog dječaka!

Evo, ja sam upravo pričala sa dr. Dizdarevićem. Ipak smo se odlučili za njega. Zvala sam ga da provjerim šta mi treba od nalaza i da pitam koliko da sačekamo poslije vakcinacije.
Toliko se ovaj doktor spominjao ovdje, a ja nikako da shvatim da je to poznanik mog dede... tek jučer "skontah". Sutra idemo na vakcinu, pa ćemo sačekati 2-3 sedmice i onda sunet, inšallah! Ja sam već nestrpljiva.

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2584
18.4.2013 7:48:13   
dady
Vinetu on je stvarno super,mi smo jako zadovoljni! Beba nam je super,evo prosla su 2 dana ,njemu je cak i otok spao! A jucer smo bili ni u setnji!user posted image Ja se urahatila znaš koliko! Sretno i vama da se sto prije kutarisete!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Vinetu)
Neposredna veza do poruke: 2585
18.4.2013 10:13:52   
salmy
http://www.cafe.ba/lifestyle/101585_Koje-koristi-donosi-obrezivanje.html

Zanimljivo user posted image

(odgovor članu dady)
Neposredna veza do poruke: 2586
19.4.2013 23:34:28   
aidica_bih
Drage mame, citam ove vase postove, i bas sam u nedoumici... Dr. Gazic, Dr. Dizdarevic ili Dr. Dervisevic (na Ilidzi)??? Vidim da ugl. pisete za Dr. Gazica sve najbolje, i kod njega je sunet 120 KM, ili grijesim?! A skoro svi nasi prijatelji hvale dr. Dervisevica koji je na Ilidzi, i kod njega je sunet 200 KM... Nije do para, samo da ako Bog da prodje sve ok. BAS SE BRINEEEM... Kod koga da uradimo? Ima li neko iskustva sa dr. Dervisevicem, jer vidim da ga rijetko ko spominje ovdje??? Hvala punoooo... :/

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2587
20.4.2013 21:47:50   
beba bu
draga aidice_bih ja sam svoga sina osunetila kod doktora gazića u prošli četvrtak i evo danas mu je ispao zadnji konac i super se osjeća i izašao je napolje nakon 3 dana tako da je super i kod njega je sunet 150 bar smo mi toliko platili

(odgovor članu aidica_bih)
Neposredna veza do poruke: 2588
20.4.2013 21:49:22   
beba bu
https://www.facebook.com/PricaonicaZaMameObrezanihDjecakaHigijenaIZdravlje
učlanite se

IZVORNA PORUKA: beba bu

(odgovor članu beba bu)
Neposredna veza do poruke: 2589
20.4.2013 22:36:59   
salmy

IZVORNA PORUKA: aidica_bih

Dervisevic (na Ilidzi)??? ga da uradimo? Ima li neko iskustva sa dr. Dervisevicem, jer vidim da ga rijetko ko spominje ovdje??? Hvala punoooo... :/

Sve pohvale za Dervisevica....osunetio je djecaka,nismo imali nikakvih problema
Toplo ga preporucujem

(odgovor članu aidica_bih)
Neposredna veza do poruke: 2590
21.4.2013 7:04:34   
almondray
Dady , salmy , beba bu , jeste li radili u opštoj ili lokalnoj anesteziji?
I mi uskoro planiramo sredit mlađeg dječaka ali me tako strah zbog lošeg iskustva sa starijim.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2591
21.4.2013 21:12:50   
beba bu
draga almondray u lokalnoj anesteziji kod doktora Gazića,doktor je super i toplo ga preporučujem.
moj sin je već 3 dan izašao vani da se igra a 9-tog dana mu je ispao zadnji konac nikakvih problema nismo imali

(odgovor članu almondray)
Neposredna veza do poruke: 2592
22.4.2013 19:09:38   
bellma
Drage moje, evo mi smo danas bili kod dr Dizdarevica, i bas sam se razocarala, kaze da kod mog user posted image nije obicno sunecenje, uvucena mu pisa, pa da on to radi u Bosanesu i da se radi u opstoj anesteziji.

Razmisljala sam da to uradimo na kosevu, pa me zanima jeli neko imao takvo iskustvo, i dali je on mali jos za tu anesteziju jer mu je 8 mj..

(odgovor članu beba bu)
Neposredna veza do poruke: 2593
22.4.2013 19:22:23   
mamich
bellma, i kod mog malenog je "ukopana" pisa,pa smo radili kod dr Gazica pod lokalnom anestezijom,je da malo dulje traje i da je dr vise posla ali ne razumijem zasto Vas je vratiouser posted image

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2594
22.4.2013 19:44:10   
bellma
On nama kaze da to ne radi u svojoj ordinaci ali da radi u Bosanesu samo sto je dosta skuplje nego obicno sunecenje..

Kaze nemojte nigdje drugo da bi vodili dijete samo ce ga pokvarit pa poslije dupli posao, ali necu kod njega ako nista otici cu na kosevo,jer ovako mi je bas skupo--

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 2595
22.4.2013 19:53:23   
mamich
Ne zelim da me pogresno shvatis ali mozes u predhodnim postovima procitati moje pohvale za ovog doktora ,ja zaista ne mogu da vjerujem da moze izjaviti tako nesto,cuj samo ce ga pokvaritiuser posted image Dr Gazic zaista se bas trudi da to izgleda estetski kako treba i kod njega je 120 KM A kod mene je bas slucaj i kod starijeg da je pisa "ukopana" to nije nista strasno..samo treba nakon suneta izvlaciti,odnosno povlaciti kozicu naprjed...

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2596
22.4.2013 20:02:05   
bellma
mamich poslala sam ti pp

(odgovor članu mamich)
Neposredna veza do poruke: 2597
22.4.2013 22:13:00   
škorpija
Belma zastonda radis privatno ako mas osiguranje, mi smo operirali ukopani penis ili uvucenu pisukod dr. Zvizdica na djecijoj hirurgiji na kosevu

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2598
22.4.2013 22:14:28   
škorpija

IZVORNA PORUKA: škorpija

Belma zastonda radis privatno ako mas osiguranje, mi smo operirali ukopani penis ili uvucenu pisukod dr. Zvizdica na djecijoj hirurgiji na kosevu

Zaboraih napisati, divan ljekar i odlican strucnjak, toplo ga preporucujem

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2599
22.4.2013 22:32:05   
maja78 RR

Zaboraih napisati, divan ljekar i odlican strucnjak, toplo ga preporucujem

potpisujem

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  102 103 [104] 105 106   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *