Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Vinetu Dr Gazić radi sunet djecice prije navrsenih 6 mjeseci ,cak sta vise meni kaze da je najbolje tada..mi smo kod njega nedavno sunetili malenog i prezadovoljni smo zaista ni osjetila nisam,a starijeg sam prije tri godine u Sanasi sunetila pod opcom anestezijom tako da imamo iskustva ...
Hvala, mamich... i meni je dr. Gazić druga opcija. Pročitala sam ovdje iskustva sa njim, a ima i lijepo uređenu internet stranicu na kojoj sve fino opisuje... pa sam unaprijed upoznata sa cijelim procesom. Ovi dani baš sporo prolaze... u četvrtak imamo vakcinu, pa ćemo se posavjetovati sa pedijatricom da li trebamo čekati neki izvjesni period nakon vakcine. S obzirom da maleni ima hidrokelu, koja je punktirana, pod kontrolom je dj. hirurga na Koševu i rečeno nam je da hidrokela ne predstavlja prepreku sunećenju.
vinetu pipsnao je nekad na ovoj temi da ne treba raditi sunet blizu vakcine. čini mi se da je ppisano 3 sedmice razmaka najmanje. i ja ne bih jer vakcina obori imunitet, ne treba vam da redate jedno na drugo.
vinetu pipsnao je nekad na ovoj temi da ne treba raditi sunet blizu vakcine. čini mi se da je ppisano 3 sedmice razmaka najmanje. i ja ne bih jer vakcina obori imunitet, ne treba vam da redate jedno na drugo.
Naravno, draga, to sam negdje ovdje i pročitala. Svakako da ću se posavjetovati sa pedijatricom i sačekati koliko bude trebalo.
draga vinetu i mi smo u četvrtak posljepodne sunetili sina kod doktora Gazića, i prezadovoljni smo malac nam je već u petak spavao potrbuške a već u subotu se igro ko da ništa nije bilo sada samo čekamo kada će konci ispasti i to je to.
Eh evo da se prijavimo,bebac se sinoc osunetio! Sunetio ga je dr. Dizdarevic,sve je super proslo!Cak sto vise,kao da se i nije osunetio!Nije plakao cak ni kad je prvi put piškio! Spavao cijelu noc,sto s prvim nije bio slucaj! Evo sada se igra kao da nista nije bilo,cak se okrece i na trbuh! Konacno smo i to zavrsili!
Eh evo da se prijavimo,bebac se sinoc osunetio! Sunetio ga je dr. Dizdarevic,sve je super proslo!Cak sto vise,kao da se i nije osunetio!Nije plakao cak ni kad je prvi put piškio! Spavao cijelu noc,sto s prvim nije bio slucaj! Evo sada se igra kao da nista nije bilo,cak se okrece i na trbuh! Konacno smo i to zavrsili!
Čestitke za hrabrog dječaka!
Evo, ja sam upravo pričala sa dr. Dizdarevićem. Ipak smo se odlučili za njega. Zvala sam ga da provjerim šta mi treba od nalaza i da pitam koliko da sačekamo poslije vakcinacije. Toliko se ovaj doktor spominjao ovdje, a ja nikako da shvatim da je to poznanik mog dede... tek jučer "skontah". Sutra idemo na vakcinu, pa ćemo sačekati 2-3 sedmice i onda sunet, inšallah! Ja sam već nestrpljiva.
Vinetu on je stvarno super,mi smo jako zadovoljni! Beba nam je super,evo prosla su 2 dana ,njemu je cak i otok spao! A jucer smo bili ni u setnji! Ja se urahatila znaš koliko! Sretno i vama da se sto prije kutarisete!
Drage mame, citam ove vase postove, i bas sam u nedoumici... Dr. Gazic, Dr. Dizdarevic ili Dr. Dervisevic (na Ilidzi)??? Vidim da ugl. pisete za Dr. Gazica sve najbolje, i kod njega je sunet 120 KM, ili grijesim?! A skoro svi nasi prijatelji hvale dr. Dervisevica koji je na Ilidzi, i kod njega je sunet 200 KM... Nije do para, samo da ako Bog da prodje sve ok. BAS SE BRINEEEM... Kod koga da uradimo? Ima li neko iskustva sa dr. Dervisevicem, jer vidim da ga rijetko ko spominje ovdje??? Hvala punoooo... :/
draga aidice_bih ja sam svoga sina osunetila kod doktora gazića u prošli četvrtak i evo danas mu je ispao zadnji konac i super se osjeća i izašao je napolje nakon 3 dana tako da je super i kod njega je sunet 150 bar smo mi toliko platili
Dady , salmy , beba bu , jeste li radili u opštoj ili lokalnoj anesteziji? I mi uskoro planiramo sredit mlađeg dječaka ali me tako strah zbog lošeg iskustva sa starijim.
draga almondray u lokalnoj anesteziji kod doktora Gazića,doktor je super i toplo ga preporučujem. moj sin je već 3 dan izašao vani da se igra a 9-tog dana mu je ispao zadnji konac nikakvih problema nismo imali
Drage moje, evo mi smo danas bili kod dr Dizdarevica, i bas sam se razocarala, kaze da kod mog nije obicno sunecenje, uvucena mu pisa, pa da on to radi u Bosanesu i da se radi u opstoj anesteziji.
Razmisljala sam da to uradimo na kosevu, pa me zanima jeli neko imao takvo iskustvo, i dali je on mali jos za tu anesteziju jer mu je 8 mj..
bellma, i kod mog malenog je "ukopana" pisa,pa smo radili kod dr Gazica pod lokalnom anestezijom,je da malo dulje traje i da je dr vise posla ali ne razumijem zasto Vas je vratio
Ne zelim da me pogresno shvatis ali mozes u predhodnim postovima procitati moje pohvale za ovog doktora ,ja zaista ne mogu da vjerujem da moze izjaviti tako nesto,cuj samo ce ga pokvariti Dr Gazic zaista se bas trudi da to izgleda estetski kako treba i kod njega je 120 KM A kod mene je bas slucaj i kod starijeg da je pisa "ukopana" to nije nista strasno..samo treba nakon suneta izvlaciti,odnosno povlaciti kozicu naprjed...
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.