|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Sunet / cirkumcizija
23.4.2013 8:13:57   
bellma
Ma ici cu i ja na kosevo to sam odlucila, nego sam htijela da zaobidem guzve i to pa sam isla kod privatnika, nisam znala da nije obicno sunecenje..

Zvizdic je osunetio mog starijeg sina, stvarno je dobar dr..

Skorpija koliko je bilo tvom sinu kad si ga sunetila na kosevu koliko to traje i jeli u opstoj anesteziji..:)

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 2601
23.4.2013 14:40:53   
Latinka
I mi smo Imrana nosili u SANASU sa prvo sa 4 mjeseca, pa su nam rekli da ne može prije 6, pa sa 7 mjeseci. Dr.Zvizdić ga je pregledao i rekao da mu je od debljine piša uvučen, da dođemo na kontrolu za 6 mjeseci i da će ga najvjerovatnije raditi pod lokalnom anestezijom što automatski znači na Koševu.
Zato, pohvala Dr.Zvizdiću još jednom

A ja sve odgađam i nemam pojma kako ću to sad odraditi. Nemojte mi se smijati, kad pomislim na to odmah mi se želudac zgrči i osjećam navalu panike user posted image

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

Neposredna veza do poruke: 2602
23.4.2013 14:45:05   
bellma
Bas sam maloprije bila sa jednom prijateljicom ona je osunetila sina sa 3,5 god jer joj je tako savjetovao dr Zvizdic..
Kaze da on daje kao neki rok do 3,5 god jer se dijetetu od debljine uvuce pisa i moze se sa nekim vjezbicama pomoci da se sama izvuce i da se uradi normalan sunet..

Mi cemo sutra na kosevo pa cemo vidjeti sta savjetuje dr, ma i ja sam u panici od juce samo da sve prode kako treba..

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 2603
23.4.2013 15:29:23   
Latinka
bellma, sretno i neka sve prođe kako treba.
Molim te, napiši kad budeš mogla kako je prošlo

I. srce mamino 16.01.2012.
A. mamin dobrica 21.02.2014.

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2604
23.4.2013 17:26:27   
Sittah
nisam citala sve komentare, pa ce mozda moje pitanje zvucati glupo, ali bila bih zahvalna ako neko odgovori, naime mom sinu je tek 2 mjeseca, ali planiramo sunecenje uskoro i sad vidim da je neko na prethodnoj stranici napisao, ako sam dobro shvatila, da se sa zdravstvenim osiguranjem to na kosevu radi besplatno ili se isto plati 150-200 KM kao u privatnim klinikama?

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 2605
23.4.2013 17:58:42   
bellma
Na klinici se radi besplatno, mada smo mi dali dr. nesto i koliko znam vecina da, ali to je do tebe kako ces ti ne moras nista dati :)

(odgovor članu Sittah)
Neposredna veza do poruke: 2606
23.4.2013 18:41:02   
Sittah
bellma hvala ti na odgovoru, samo mi jos molim te reci kako se ugovori taj zahvat na klinici? jel treba uputnica od pedijatra ili se ode direktno kod njih ili kako?

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2607
23.4.2013 18:42:25   
bellma
Prvo izvadis krv dijetetu u domu zdravlja i stim nalazom i uputnicom od pedijatra ides gore na pregled io onda ti kazu kad da dodes..

(odgovor članu Sittah)
Neposredna veza do poruke: 2608
23.4.2013 22:24:31   
škorpija
Belma sunet i operacija ukopanog penisa traje oko sat vremena, moj sin je imao 11mjeseci i jako dobro je podnio anesteziju

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2609
24.4.2013 22:38:35   
beba bu
doktor Gazić je super i svima bih ga preporučila od srca i drugo djete ako bude muško akobogda on ga suneti user posted image

Neposredna veza do poruke: 2610
28.4.2013 13:08:37   
nanika
Koliko kosta u Sanasi sunet u lokalnoj anesteziji?

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 2611
29.4.2013 11:46:06   
bebaci
ja sam svog starijeg sina kod dr Dizdarevica prije 2,5 godine a krajem maja abd i drugog sina cu kod doktora, zvala sam ga i dogovorila.

veliki bubi 08.03.2010.
mali bubi 07.02.2013.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 2612
29.4.2013 16:42:35   
bellma
Ja sam zvala na kosevo kazu da je Zvizdic na godisnjem, pocinje radit poslije praznika pa se nadam da cu ga uspjeti uganjat :)..

(odgovor članu bebaci)
Neposredna veza do poruke: 2613
29.4.2013 16:49:04   
škorpija
belma hajde kad saznaš kad radi u ambulanti javi i nama trebali smo na kontrolu prije godinu, a stalno zaboravim nazvati

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2614
30.4.2013 15:04:25   
bellma
Ok skorpia poslat cu ti poruku kad saznam..

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 2615
6.5.2013 12:34:51   
drznica
dr.Zvizdić vam je sigurno od 13.5. na poslu, mi taj dan imamo dogovoren pregled. Mjesec april je bio na GO.user posted image

kad saznaš kad radi u ambulanti javi i nama trebali smo na kontrolu prije godinu, a stalno zaboravim nazvati

Uspjeh je ujutro buditi se pored dva muškarca! Jedan kaže :"Dobro jutro draga", a drugi kaže :" Dobro jutro mama"

(odgovor članu bellma)
Neposredna veza do poruke: 2616
6.5.2013 12:43:52   
animagical

IZVORNA PORUKA: Latinka

I mi smo Imrana nosili u SANASU sa prvo sa 4 mjeseca, pa su nam rekli da ne može prije 6, pa sa 7 mjeseci. Dr.Zvizdić ga je pregledao i rekao da mu je od debljine piša uvučen, da dođemo na kontrolu za 6 mjeseci i da će ga najvjerovatnije raditi pod lokalnom anestezijom što automatski znači na Koševu.
Zato, pohvala Dr.Zvizdiću još jednom

A ja sve odgađam i nemam pojma kako ću to sad odraditi. Nemojte mi se smijati, kad pomislim na to odmah mi se želudac zgrči i osjećam navalu panike user posted image

i u sanasi se moze raditi u lokalnoj anesteziji

(odgovor članu Latinka)
Neposredna veza do poruke: 2617
6.5.2013 13:46:37   
Emica_sa
a koliko je u sanasi u opcoj anesteziji,je li samo oni rade u opcoj,a ostali u lokalnojuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 2618
6.5.2013 15:25:07   
anja anjica
Pozdrav da se ukljucim sa svojim iskustvom,mi smo sina od 27mjeseci sunetili 24.04 u sanasi ,opca anestezija,anesteziolog predivan,hirurg dr. Zvizdic,ljudi dragi hvala bogu kao da nista nismo radili,doktor profesionalan uljudan sve pojasni,sestra jos bolja,sin spavao. Pet minuta obukla ga i kucinastavio se igrati.sve sve sam pratila sa mnogo ulja od kantariona.Topla i iskrena preporuka dr Zvizdic

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2619
6.5.2013 15:30:24   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: anja anjica

Pozdrav da se ukljucim sa svojim iskustvom,mi smo sina od 27mjeseci sunetili 24.04 u sanasi ,opca anestezija,anesteziolog predivan,hirurg dr. Zvizdic,ljudi dragi hvala bogu kao da nista nismo radili,doktor profesionalan uljudan sve pojasni,sestra jos bolja,sin spavao. Pet minuta obukla ga i kucinastavio se igrati.sve sve sam pratila sa mnogo ulja od kantariona.Topla i iskrena preporuka dr Zvizdic

koliko ste platiliuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu anja anjica)
Neposredna veza do poruke: 2620
6.5.2013 15:34:39   
anja anjica
300 km. Je opca anestezija

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2621
6.5.2013 15:34:56   
Emica_sa

IZVORNA PORUKA: anja anjica

300 km. Je opca anestezija

super hvala tiuser posted image

Hello, it's me...

(odgovor članu anja anjica)
Neposredna veza do poruke: 2622
6.5.2013 16:15:42   
Full Moon
Koliko dijete bude uspavano?

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2623
6.5.2013 16:30:07   
anja anjica
Vjeruj da je vjecnost cekati a bebano paja 5minuta vi ste tu samo vas zid djeli od bebane

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2624
6.5.2013 16:42:58   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Full Moon

Koliko dijete bude uspavano?

7 minutauser posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Full Moon)
Neposredna veza do poruke: 2625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  103 104 [105] 106 107   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *