didii -> RE: Prvi simptomi poroda (11.9.2012 12:05:23)
|
I kod mene slicna stvar danas termin (mada je po trajanju mojih pravih ciklusa bio prije 2 dana) a nista se ne desava, bebac sve aktivniji... Bolova nemam osim onog nekog neugodnog "bola" kao prije kada trebam dobiti pa me takav bol uhvati par dana prije(inace sam imala veoma jake menstrualne bolove [sm=smiley13.gif] ) Imam jak iscjedak (bar mislim da je) kada lezim i ustanem ono samo bucne iz mene nesto i onda velika fleka na gacicama okolo mokro a u sredi kao nesto zuckasto... Pojma nemam da li da se brinem oko toga... Ustvari danas idem na pregled svakako pa cu vidjeti... A meni u DZ UZ nisu radili mjesec dana [sm=smiley19.gif] ni da pogledaju jeli plodne vode dovoljno... Mada sam ja prije 15 dana samoincijativno isla privatno na UZ da vidim kakvo je stanje i tada je bilo dovoljno plodne vode... Ma bojim se da ovo "buckanje" nije slabo curenje plodne vode,a desava se vec 1 mjesec ali ne svaki dan IZVORNA PORUKA: Mama 29 Jeste, djecak je, i to vrlo aktivan, nikad se nije smirio. Sto se ja vise blizim porodu, to je on nemirniji, kao macak u vreci [sm=smiley36.gif]. Pa eto prebacila sam ga, sad fino nek izlazi [sm=smiley1.gif]. Mene su ledja pocela boljeti u 8 mjesecu i samo se pojacavalo kako je bebac rastao, a sad je vec nepodnosljivo.
|
|
|
|