Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 12:48:49
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mene neće doći haman pa nista (ovo ako ne nadjemo tregeršlus- jao ko o čemu, ja o tregeršlusu ).. mama će mi dati doktorski mantil/haljinicu, klompe i masku i rukavice...ostale karafeke necu jer ne nam kud bi s njima... Raffi ima crvenu karo košulju, ima i šljem i alat s pojasom i samo još - tregeršlus
mamine oči javila mi se putem fb, ona ima tregejšlus za posudit, hoćeš da ti pošaljem njen profil na fb?
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 12:52:48
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mene neće doći haman pa nista (ovo ako ne nadjemo tregeršlus- jao ko o čemu, ja o tregeršlusu ).. mama će mi dati doktorski mantil/haljinicu, klompe i masku i rukavice...ostale karafeke necu jer ne nam kud bi s njima... Raffi ima crvenu karo košulju, ima i šljem i alat s pojasom i samo još - tregeršlus
mamine oči javila mi se putem fb, ona ima tregejšlus za posudit, hoćeš da ti pošaljem njen profil na fb?
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 15:54:25
Visnja RR
ja sam kupila ljubicaste sjene i kreon...i sljokicasti tus i ljubicastu dzidzavu ogrlicu... i ljubicasti lak za nokte preko kojeg ce biti i nesto zeleno ljubicasti plast sasiven... mi spremne
meni su uvjek bili odlasci van grada za 1 maj bezveze...prelijep mi je grad za 1.maj ...poluprazan ...ljepota
mozda cu sa sobom povesti i asjinu desetogodisnju drugaricu...
jeedvvaaa cekammm ..
pooooocy jel dolazis po mene???? da ne prepadem taksistu
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 16:57:31
Hanady RR
ja sma konačno dogovorila krinolinu...idme po nju ubrzo
ostalo sam spremila al nisma sve zajedno uopće porobala
a frizuru i šminku sma somislila... cure će biti u šminkama boje haljina a ja ku kombinaciji te dvije boje...
ah da trebam ljepilo da krunu zavšim
užas...
imama relana strah da mi krinolina neće se ugurat pod suknju...iako je suknja ogromna i nadždižana plišom i čipkom
kad noćas budem našivala komade na suknju pa ispadem ofucana kraljica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 22:16:50
shejla
i kod nas ovako.... ja ne znam kako ste vi tako troskali zene Cuj 80 KM za maskenbal? Sta si kupila veseelaa svilu i kadifu za kostime?
Mi smo iskombinovali iz ormara krpica za ciganski kostim, platicemo igraonicu i eto...naravno ako se sta bude jelo, pilo, ali sve je to sića....
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 26.4.2012 22:22:05
Visnja RR
mene je doslo ovoliko: 2,5 km materijal 7 km dvije sjene 5 km nekakv sljokicasti tus 4 km lak za nokte 4 km kreon 14 lancic asja ima kostim koji je dobila za prvi rodjendan... ja kombinovala svoju odjecu samo sasila plast
s predpostavkom da cemo davati po 15 km doci ce me 51,5 km
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.4.2012 8:17:26
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
ja sam kupila ljubicas_te sjene i kreon...i sljokicas_ti tus i ljubicas_tu dzidzavu ogrlicu... i ljubicas_ti lak za nokte preko kojeg ce biti i nesto zeleno ljubicas_ti plast sasiven... mi spremne
meni su uvjek bili odlasci van grada za 1 maj bezveze...prelijep mi je grad za 1.maj ...poluprazan ...ljepota
mozda cu sa sobom povesti i asjinu deset__ogodisnju drugaricu...
jeedvvaaa cekammm ..
pooooocy jel dolazis po mene???? da ne prepadem taksistu
po tebe i Asju i Marinu ako treba, pa naravski
a to htjedoh pitati - hoce li nam djeca imati tamo štogod gricnuti? mislim, sta uopšte ulazi u tih 150 KM odnosno 15KM po glavi maminoj jesmo li sami tamo ili ce biti slobodan ulaz i za ostalu djecu?
< Poruku je uredio pocahontas -- 27.4.2012 8:21:09 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.4.2012 9:07:46
veeseelaa
sinoć smo probale kostime, mogu vam reć da nije toliko smiješno koliko mi se4 u prvi mah činilo jedva čekam druženje a malena je sva hepi i još kaže mm:
na koljena klekni, ja sam Kepatra
sinoć sam je slikala i mm poslala MMS, (mm bio na poslu), on je oduševljen
< Poruku je uredio veeseelaa -- 27.4.2012 9:08:10 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.4.2012 10:20:57
vjestica
IZVORNA PORUKA: eko beba
a gdje je na Otoci tačno igraonica?
i ja taman htjedoh to pitati moja je cura bolje i nadam seda se temperatura neće vraćati cura ima ful kostim, nema šanse da ne našminkam ja imam jednu haljinu tamnoljubičastu, ali nemam šešir ( hanady javi seee) ali bih sve ove druge detalje crne - lak i šta još? (ja se inače ne šminkam niti nosim nakit - prirodna ljepotica - pa ne znam koje bih sve detalje i koju bi šminku - da nađem neki dobro tamni karmin, raščupam kosu i sl?