Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:57:39
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
saric jeste ...od 18
sat vremena sam sinoc lakirala nokte ...dok se svaki sloj osusi sanjala sam Rio de janeiro
ja sam svoje nalakriala zalatnim šljokicama... međutim... koji sma ja manijak... to je skroz nepotrebno...jer imam rukavice
al hajd možda zasjaje kroz čipkane rukavice ko to bi trebao neko primjetiti
isti slucaj ali ja ipak necu staviti crne rukavice hm ili ih skinem tamo
ma kontam sad kad ono ''slimuše'' budemo skinemo ih...da nam trud nije uzalud mediću znaš kako jaja stoje u gljenzdu ptičijem...e tako će i moja kruna stajati
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 11:07:47
Visnja RR
saric jeste ...od 18
sat vremena sam sinoc lakirala nokte ...dok se svaki sloj osusi sanjala sam Rio de janeiro
ja sam svoje nalakriala zalatnim šljokicama... međutim... koji sma ja manijak... to je skroz nepotrebno...jer imam rukavice
al hajd možda zasjaje kroz čipkane rukavice ko to bi trebao neko primjetiti
isti slucaj ali ja ipak necu staviti crne rukavice hm ili ih skinem tamo
ma kontam sad kad ono ''slimuše'' budemo skinemo ih...da nam trud nije uzalud mediću znaš kako jaja stoje u gljenzdu ptičijem...e tako će i moja kruna stajati
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 11:10:32
Hanady RR
još ako nas djeca puste da slimamo u miru i ako nas ne ''potjeraju'' iz onoga kafića d aim goste ne plašimo dobro je
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 12:59:08
Hanady RR
ja se nadam da nisma ''taka''
al sve zavisi od farohanke... mada do sada pokazuje vrlo relane znake da ne želi biti pored mene
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 15:47:18
Hanady RR
da javim...da mi s emdić ne sikira... moja kruna čvrsto stojo... a cure sma našminkala....
mislim šta reći... ja zaista imama dvije pronceze -vile
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 16:59:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: shejla
Ja cu Lamiji obuci helanke ispod duge suknjie, da joj mogu skinuti (dok se uslikamo ) jer ona nece sici sa onog dvorca, a haljina ce joj zapinjati
Pa eto, mislite i na to....da se djeca ne lomataju u haljinama i "kreacijama"
moje su komotne na to sam mislila kad sma kreirala masku
samo na sebe nisma mislila...ja nisma komotna samo mogu stajat kako Bog zapovjeda
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 21:01:32
emina08
evo mi odmah da se javimo sa utiscima Višnja hvala još jednom ali zaista rr žene su pokazale koliko su kreativne (ja ne nažalost) svi kostimi su bili fantasticni stvarno super druženje
do ponedeljka su podjeljene javno pa one koje nemam u prijteljima neka iskoriste da sebi poskidaju fotkice djece... malu bellu sam slikala jer je bila neodoljiva... a sarić...tvoja je privceza nšeto prekrasno...kad je pogledaš duša se razgali tako je mila i blaga
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 22:40:53
draguljče
Aaaaaa, jetste super svi, djeca posebno, naravno. Vesela, tebi baš i odgovara ovaj kostim. Ti kao da nisi u kostimu, već da si baš u toj priči, indijanka prava. Hanadi, kao kraljica iz Snjeguljice...hahahhahhaha, šalim se. Super ti je kostim.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 22:51:33
veeseelaa
da se vještice ne uvrijede al svak je birao kostiim očito prema onom u čemu se nalazi hahahahahah inače kad vidjeh Višnju ostah bez teksta, haljina, šešir, rukavice, šminka vrh Hanady je takodje extra, haljina za 10, fruzura mi se jako dopala i kruna na glavi Neca strašna, super mi je što je odabrala biti gusar, imala je nacrtan šav na licu, tako orginalno a naša Shejla ma prava ciganka sve je tako lijepo odradila da sam poželjela da sam i sama odabrala sličan kostim Pocy naša dr, super, presatko kao i njen Rafo, majstor Bob a tek naš Petar pan i maleni kauboj Eko beba baš prava zvončica a sarić i njen šešir su mi bili za 10 Vještici sam pozavidjela na haljinu bez rukava, prosto sam se skuhala, a curica je bila preslatka
sva djeca su ko med al iskreno mame su ih bacile u sjenu, mi ko da smo za nas mame organizirale maskenbal hahahahha