Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 30.4.2012 8:14:27
pocahontas
IZVORNA PORUKA: zaha
woow zene super slicice,super kostimi,mame,djecica bas kreativno Ali sto vam je ona doktorica... hexi pravo
nije bila namjera da budem hexy još nisam zadala dekolte i halt_ere i štikle..to ću kada bude masknbal za odrasle
super je bilo zaista, i stvarno su mame vise uživale i moguće ova starije djeca..jer moj R. je iste sekunde sve strgao sa sebe sto je dalo naslutiti da je on zapravo Bob the Builder... ...njemu je bilo bitno da je igraonica i da moze da se igra, a ostalo-više, manje imamo čak jednu slikicu gdje je vidno sta je on bio
vesela prava kleopatra, onako crnka, ma super uvjerljivo..visnja vjestica-uvjerljivo , hanady kraljica majka-kruna mi je najjača , djevojčice princezice i zvonice i kleopatrice..ma superiška.. neca xxxx gusarica-odlično..ja se onako ne bih znala našminkati
IZVORNA PORUKA: shejla
super nam je bilo....i ja mislim da bismo ovo trebali uvesti kao tradicionalni maskenbal "u susret 1. maju" hehe
postavim i ja slikice, samo dok se nakanim da ih razvrstam
shelja, čekmo slike...mislim da imas mene na jednoj
< Poruku je uredio pocahontas -- 30.4.2012 8:15:27 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 30.4.2012 9:54:56
Neca xxx
Evo da se i ja konacno javim. Nama je bilo odlicno na maskembalu. Iako je L odmah poskidala rekvizite (krila, rajf i stapic) jer su joj smetali kada skace po igraonici.
A sve mame su se bas potrudile. Kostimi su bili odlicni, djecica preslatka. Slazem se sa Sejlom da ovo treba prerasti u tradicionalni maskembal.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 3.5.2012 8:01:37
babi
evo nisam uspjela do danas se javiti, super je bilo, malac pod utiskom samo priča o tome, doduše nismo uspjeli do kraja ostati ali je sve u svemu super bilo i da obavezno treba ovo ponoviti
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 10.8.2012 21:38:02
Hanady RR
Mi smo u vogošći do kraja mjeseca...znat ću u subotu kada... tako da ako bude u istom mjesecu...ne mogu stavrno 100 maski mjesečno ganjat
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 12.8.2012 17:25:24
Hanady RR
čuj u istom... ma kakavi... ko bi im objasnio da budu i istom kostimu
nama bi oktobar bio draži al eto ako s emora u septembru...pokušat ćemo
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.12.2012 14:25:15
D_K
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: leona81
btw gdje ste nabavili kostime? prelijepa mi je haljinica male vjestice, @vjestica ona je ista tiiiiiiiii:) @hanady gdje si nabavila ovu haljinu za F?
moj kostim je iz moga, maminoga i miracle ormara
a našla sam na netu djevojku koja iznajmljuje kostimiće i iznajmila im haljine... dodaci su uglavnom naši odavno ih imamo...
Hanady, mozes li mi molim te poslati podatke djevojke koja iznajmljuje kostimice za maskembal.. ova moja mi kaze da u petak imaju maskembal u skoli.. ja ostala paf - kakav crni maskembal, kako cu se snaci za kostime.. jos ako ide starija moram i mladju odmah u paketu 'raditi' pogledacu u izboru ona krila i krunice, miiislim da sam to nekad kod njih vidjela.. sminku u DM u..