Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 19:15:25
Visnja RR
Drage RR zene,
veeseelaa mi je dala jedan prijedlog koji cu vam sad prenijeti...
Dakle, da napravimo jednu zabavu pod maskama... RR maskenbal... Da se maskiraju i djeca i mame ... Zabava pod maskama bi mogla da bude npr. u Zanzibaru (ovo bih naravno trebala dogovoriti ako bude zainteresovanih) Moj prijedlog da pozovemo desetak malisana iz Doma Bjelave... Da i oni dodju maskirani...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 19:17:21
ElmaB
Ideja je ok, ali hajmo promijeniti. Mogu li gosti biti djeca iz škole Vladimir Nazor ili iz jetimskog naselja na Mojmilu ili djeca iz udruženja sa poteškoćama u razvoju?
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 19:17:35
M kao Mama
Vau, odlična ideja, ja sam za, odmah prijavljujem moju damu malu, što se mene tiče ima da se zadovoljim onom maskom za lice i da se sva sretna udaram nogom u d..., hahahahah, ma ja mislim da će biti super odaziv žena
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:26:13
Hanady RR
Nas tri imamo kostime
nego...poneta mi treba... žiri, nagrade itd
da me šta ponese u elanu da budemo najbolje
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:27:12
veeseelaa
ja sam naravno ZA za kostime nek svak bira sam sebi i svojoj djeci, mislim da bi ok bilo da se odredi neki datum npr za 1-2 mjeseca kako bi se mogle organizirati odnosno po želji sašiti nešto djetetu pa i sebi, ko može i želi Pod obavezno bi bilo da i mame i djeca budu maskirani, to bi bilo extra
A mjesto? pa Zanzibar nam je prostran a ne mora biti gratis, možemo sve učestvovati u plaćanju
Kad se odredi datum i mjesto možemo malo o kostimima pričati na ovoj temi, gdje ima kupiti, šta ćemo to mi biti, hoćemol sašiti kostime, savjete za iste itd
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:30:43
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
veeseela sexy kostimi ne dolaze u obzir.... samo da znas
pih.... A onaj moj?
hej njega znaš kome daješ ne možeš ti taj...ti onaj drugi
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:32:29
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Nas tri imamo kostime
nego...poneta mi treba... žiri, nagrade itd
da me šta ponese u elanu da budemo najbolje
pa sad hm da ne bude razočarane dječice mada meni ne smeta, nadam se ni mojoj malenoj
pa svim učesnicima simbolični poklon...a najabolji mami i pobjednicama
mi imamo iskustva u ovome
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:35:11
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
CEKAJ TE ME mooooooooooooolim vas =)))
Kad dolazis?
Ne znam na proljece kad ce biti jer nas je malo ovaj snijeg sprijecio :( trebale smo vec jednu kaficu do sad popiti da nije bilo ovog snijega...
A ljeto izmedju 15 juna i 15 jula ako Bog da =) bar tako planiramo ako me ne zeznu na poslu...
Pa onda, cekamo, nego sta (naravno, odlucicemo svi)
al dobro, moramo misliti i na godišnje odmore, znamo da su juni,juli, avgust baš vrijeme istih maj bi baš legao al eto zbog Ilhe pa Ilha za čas ti avionom doletiš do Sa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 21.2.2012 23:37:28
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
CEKAJ TE ME mooooooooooooolim vas =)))
Kad dolazis?
Ne znam na proljece kad ce biti jer nas je malo ovaj snijeg sprijecio :( trebale smo vec jednu kaficu do sad popiti da nije bilo ovog snijega...
A ljeto izmedju 15 juna i 15 jula ako Bog da =) bar tako planiramo ako me ne zeznu na poslu...
Pa onda, cekamo, nego sta (naravno, odlucicemo svi)
al dobro, moramo misliti i na godišnje odmore, znamo da su juni,juli, avgust baš vrijeme istih maj bi baš legao al eto zbog Ilhe pa Ilha za čas ti avionom doletiš do Sa
Trebali bi prije ljetnog godisnjeg doletjeti jednu hefticu al jos ne znam kad... al razumijem vas za prije godisnji ;) No problems ;)