Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:46:52
Mirkica
vesela evo lik iz bajke
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:48:20
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: vjestica
gdje ima uopšte kostima kupiti? i zna li se kad će to tačno biti?
hm kupiti ...tesko...ali sasiti i sam pripremiti je lakse... mada sad je vrijeme maskara pa mozda ima da se kupi po trznom centru
tacno ce biti zadnji vikend u aprilu
u one to play u BBi sam sinoć gledala neka odjela za djecu... nema neki veliki izbor ali ih ima... nevjerotano...punih 65 KM...za te novce može s epute e-baya ili uz šnajedricu kupiti mnogo povoljnije odjelo i samim tim i efektnije... inače materijali su sintetički i sa onim plišom kombinacija to je strašno rvuće ia za nas a kamli za djecu...
meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostim al frizuru i lice uparit e to je maškara
Imate na internetu mogućnost šnitova da kupite on line pordajom po 10-20 KM...
al dok zahukatmo ja vam postavim i linkove
mi smo poršle godine se oduševili pa smao već naručili šnitove za narednu godinu maksembal u vogošći sad ćemo krenuti u idejna rješenja za nas tri za ovaj u aprilu samo dok se skoncentrišem
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:57:56
veeseelaa
meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostimuser posted image
pa sve ovisi koji si lik, ne možeš se sad nešto šminkati ako npr imaš kostim princeze, sem da bezveze se šaraš a kosa? moja malena nema neku kosu hahahah ja nemam šta tu puno čačkati
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:59:00
bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostimuser posted image
pa sve ovisi koji si lik, ne možeš se sad nešto šminkati ako npr imaš kostim princeze, sem da bezveze se šaraš a kosa? moja malena nema neku kosu hahahah ja nemam šta tu puno čačkati
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:59:09
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostim al frizuru i lice uparit e to je maškara
kod mene obrnuto, kostim naci mi predstavlja veci problem, a sminka i kosa je lako, prepustis frizeru i rijesen problem
moguće bananice...
ja govorim iz iskustva od poršle godine... haljina je bila najmanji problem
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:01:32
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ma nisam na djecu mislila
pa ja mislim da će mm doći na maskembal ja možda ne
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:03:02
Skvo RR
meni je najzgodnija varijanta...da pokusam sasiti umcetu kostim...vidjet cu po net.u neke snitove za princeze,,jer je sva u tom fazonu....nisam odavno se facala masine....ali haj...sebi cu skontati lako.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:03:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
meni je najzgodnija varijanta...da pokusam sasiti umcetu kostim...vidjet cu po net.u neke snitove za princeze,,jer je sva u tom fazonu....nisam odavno se facala masine....ali haj...sebi cu skontati lako.