Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
Korisnik
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:07:50
Skvo RR
i da najlakse je kupiti...mislim da ovo ne treba biti parada ko ce bolje i slicno....ima super ideja na netu gdje uz malo maste i truda dobije se maskirano dijete....bitno je da se djecica zabave.
_____________________________ Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:09:20
zvončica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: zvončica IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: bananica meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostim al frizuru i lice uparit e to je maškara kod mene obrnuto, kostim naci mi predstavlja veci problem, a sminka i kosa je lako, prepustis frizeru i rijesen problem da kostim treba sašiti i nek me maskembal zavali 200 stoje Pa fino ti ja kazem Vesela neki dan, gdje i kome da krilca iscupam da bih se maskirala u Zvončicu jao zvončice, divno http://pozadine-za-desktop.blogspot.com/2010/05/zvoncica-i-petar-pan-crtani-film.html danas ćemo se dogovoriti a kleopatra??? http://www.go4costumes.com/stockimages/31183.jpg Pa, meni ne treba puno zavrzlame oko kostima...samo krilaaaaaaaaa....
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:10:28
zvončica
Vesela, ti bi mogla biti Kleopatra ...ja niks....
_____________________________ Volim sve sto vole mladi :D
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:11:01
bananica
IZVORNA PORUKA: zvončica IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: zvončica IZVORNA PORUKA: veeseelaa IZVORNA PORUKA: bananica meni je kostim najmaji problem...meni je efektna šminka i kosa... najlakše obući kupljen kostim al frizuru i lice uparit e to je maškara kod mene obrnuto, kostim naci mi predstavlja veci problem, a sminka i kosa je lako, prepustis frizeru i rijesen problem da kostim treba sašiti i nek me maskembal zavali 200 stoje Pa fino ti ja kazem Vesela neki dan, gdje i kome da krilca iscupam da bih se maskirala u Zvončicu jao zvončice, divno http://pozadine-za-desktop.blogspot.com/2010/05/zvoncica-i-petar-pan-crtani-film.html danas ćemo se dogovoriti a kleopatra??? http://www.go4costumes.com/stockimages/31183.jpg Pa, meni ne treba puno zavrzlame oko kostima...samo krilaaaaaaaaa.... krila i stapic u Hrasnici za 6,50KM, perfektna
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:15:09
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zvončica Vesela, ti bi mogla biti Kleopatra ...ja niks.... moram s eprilagoditi malenoj ona će sigurno htjeti isti kostim kao i ja inače će biti
_____________________________ Ajša, Ajra, Esma, Zehra decembar....
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:23:57
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: bananica ovo je rezervisano za mane ... onda cemo biti vjestice blizankinje ja imam samo sesir
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:24:49
bananica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: Visnja RR IZVORNA PORUKA: bananica ovo je rezervisano za mane ... onda cemo biti vjestice blizankinje ja imam samo sesir u prednosti si
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:26:53
veeseelaa
ja bi mogla ovo
< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.2.2012 13:27:10 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:30:09
veeseelaa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:30:25
veeseelaa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:31:04
veeseelaa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:31:35
veeseelaa
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:32:28
veeseelaa
zena+smrt.jpg (image)
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:33:30
bananica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:37:47
Rabi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja bi mogla ovo
_____________________________ 06.09.2008. Adnan 02.12.2010. Ajša
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:37:59
Visnja RR
bananice bona nije maskembal za mame i tate nego za mame i djecu
_____________________________ Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:39:48
babina beba
Ako nekada bude maskenball samo za odrasle! Ovi su na puhanje!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:39:49
bananica
IZVORNA PORUKA: Visnja RR bananice bona nije maskembal za mame i tate nego za mame i djecu hmmm a da ostavimo djecu nekome na cuvanje
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 13:43:48
balasgirl
Imate li kakvih prijedloga za dječake? Ja mislila da mu zbavim kostimčić Spužva Bob Kockalone
_____________________________ ... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa... <3 Ali Khan <3
Anketa
Za dojilje.пеперутка16 Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?
Oznake