Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 11:18:12
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
termin da bude zadnja subota ili nedjelja u aprilu?? sta mislite?
mislim da je nedelja bolja...daje mogućnosti više forumašica da se priključi... dosta ih radi subotom
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 11:26:49
Visnja RR
nek za sada bude zadnji vikend u aprilu...da se mozemo orijentisati... Ako cemo mu kupovati termin onda bi bilo dobro u vecernjim satima pa je svejedno subota ili nedelja... ako ce ici s nama djeca iz Doma oni ne mogu nedeljom jer to za njih dan kupanja.. tada je subota prijepodne bolja ali ti detalji neka ostanu za kasnije... Bitno je da znamo da ce biti krajem aprila i da se na osnovu toga mozemo organizovati s pripremama kostima
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 11:38:47
Mala Selma
Mi necemo moci doci, ako je zadnja subota u aprilu, tad nam je rodjendan .Ma zakupit cu igraonicu zanzibar, pa cete morati odgoditi ili cete svi biti pozvani na Afanov rodjendan
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:11:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Vesela svaka cast za idejuuser posted image
ama samo nek je veselo, baš će biti lijepo druženje a i djeca će se proveseliti samo da još skontamo u šta ćemo se maskirati [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:16:16
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ama samo nek je veselo, baš će biti lijepo druženje a i djeca će se proveseliti samo da još skontamo u šta ćemo se maskirati
ja znam
ja isto veze nemam..za malog mi je lako, neku budalastinu cu mu naci, vidjela sam kostima u mercatoru, a ja bas nemam mastu
dajte ideje zene..i gdje kupiti...eto nam nova tema
a tebi treba masta?? pa napravis dvije pletenice sa trakicama i perkicom... jos malo potamnis puderom lice... skonbamo neki haljetak sa resama i eto pocahontas ...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:19:02
Rabi
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ama samo nek je veselo, baš će biti lijepo druženje a i djeca će se proveseliti samo da još skontamo u šta ćemo se maskirati
ja znam
ja isto veze nemam..za malog mi je lako, neku budalastinu cu mu naci, vidjela sam kostima u mercatoru, a ja bas nemam mastu
dajte ideje zene..i gdje kupiti...eto nam nova tema
a tebi treba masta?? pa napravis dvije pletenice sa trakicama i perkicom... jos malo potamnis puderom lice... skonbamo neki haljetak sa resama i eto pocahontas ...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 12:24:24
Mirkica
evo predlog za veselu