Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.4.2012 16:55:20
Hanady RR
Od koliko sati je sutra maskmebal... to moram znati d aplaniram kad jedemo a kad se šminkamo...valja nas sve tri srediti...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.4.2012 22:47:20
Hanady RR
Miracle
Baš si me spasila krinolinom... kombinacija je ludilo... jedva čekam sutra...joj djeca su mi u ludilu...opasno im se dopala moja ''maska''
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 1:05:24
Hanady RR
Hvala draga...
sad kada smo pri kraju spremanja i kada sam vidjela danas dječije radosti dok sam im probavala kostime koje sam im zbavila... baš mi je žao što više mama nije ovu radost svojoj djeci spremilo... jer zaista moje su presretne... još kad su mene vdijele...totalno im cool što i mama se sprema kao one... al glane su mi kad kažu '' joj mama kako si znala šta hoću'' bože djece mislim se u sebi...kako bih mogla da ne znam što želite u svakom trenutku vašega života
slika će sigurno biti samo eto zaista bih voljela da nas je veći broj prijavljenih bio
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:21:33
vjestica
kod nas je obrnuto, više sma ja nafurana na maskembal doduše moja cura je još mala da bi išta kontala ali joj je jako zanimljiv vještičji šešir a ja ću biti vještica bez šešira
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:30:36
Hanady RR
Jutro
mi krenule prve pripreme već odavno cure hodaju sa krpicama na glavi
komšiluk je jutros uz sadnju cvijća moga bio u šoku...kontaju evo je pukla
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:35:44
eko beba
JA sad isprobah svoje krpice ... baš i ne ličim na Zvončicu, al' hajde ... bitno mi je da mi je Dave full cool ... ako ništa bar smo u paru s bojama ... oboje smo crno-zeleni ... moram još kupiti zeleni lak ... ne bih crni ... ipak sam Zvončica, a ne vještica ... vidimo se popodne
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:37:47
Hanady RR
Joj da vidite meni krune...sama sam je gazala kraljica sa kartonskom krunom čuj kartonskom...da je bar karton nego od neke fascikle napravih krunicu malu... sad imama realana problem kako je natakarit da mi ne spada... mislim da moram vezat je nekako koncem...il ću je zaljepiti selotepom
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:39:16
eko beba
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Joj da vidite meni krune...sama sam je gazala kraljica sa kartonskom krunom čuj kartonskom...da je bar karton nego od neke fascikle napravih krunicu malu... sad imama realana problem kako je natakarit da mi ne spada... mislim da moram vezat je nekako koncem...il ću je zaljepiti selotepom
ili probaj ukosnicama, rupicu kroz karton i zakači za kosu
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 9:41:50
Hanady RR
to mi je bila kao prva ideja... al u skladu sa frizurom imam relana strah dal potoji tako duga ukosnica... pošto na glavi planiram imat velikuuuuuuu natapiranu kuglu
ništa me ne pitaj... oko 15 javsam li uspjela u svim nakanama... sebe moram do 13 srediti da bih stigla i njih dvije našminkati i obući
muž je već u strahu... kaže majketi moram li vte ja voziti dole... reko čovječe moraš...zamisli tako maskiranu zaustavi me policija ništa me nebi pitali smao bi me sproveli i još zovnuli socijalnu službu da mi djecu oduzmu
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:19:15
zeze
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
muž je već u strahu... kaže majketi moram li vte ja voziti dole... reko čovječe moraš...zamisli tako maskiranu zaustavi me policija ništa me nebi pitali smao bi me sproveli i još zovnuli socijalnu službu da mi djecu oduzmu
a sto sam se ismijala
Sretno vam, lijep provod. Zaista vam zavidim, da smo bar malo blize
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:43:04
shejla
jupiiii i mi se veselimo...sve smo pripremili...evo nadjoh i nakit da se ono bas nadzidzamo...Mi cemo biti zapravo lijepe cigancice koje su se sredile za bal roma, a ne one sto prose
ali Lamija nikako da skonta da ce biti cigancica, sve govori "ja cu biti konj"
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:45:46
Hanady RR
čuj konj
pazi ovih njima smješno do priče a šta će bit kad nam slike vide
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:49:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
saric jeste ...od 18
sat vremena sam sinoc lakirala nokte ...dok se svaki sloj osusi sanjala sam Rio de janeiro
ja sam svoje nalakriala zalatnim šljokicama... međutim... koji sma ja manijak... to je skroz nepotrebno...jer imam rukavice
al hajd možda zasjaje kroz čipkane rukavice ko to bi trebao neko primjetiti
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.4.2012 10:52:36
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: shejla
jupiiii i mi se veselimo...sve smo pripremili...evo nadjoh i nakit da se ono bas nadzidzamo...Mi cemo biti zapravo lijepe cigancice koje su se sredile za bal roma, a ne one sto prose
ali Lamija nikako da skonta da ce biti cigancica, sve govori "ja cu biti konj"
prije dvije veceri kad smo isli u setnju na Ilidzu prema velikoj aleji kaze Asja : "mama kupi mi kopita da budem konj" nikako da joj objasnim da se kopita ne mogu kupiti