Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 15:41:48
zvončica
IZVORNA PORUKA: zvončica
Ehhhh, mene brisite sa spiska......nece mi stici moja haljinica do subote koju sam narucila preko e-baya (jbm Kineze) Ne da mi se sad ponovo peglati i smisljati sta bih bila...jedino dobro je sto cu tu haljinicu kad jednom dodje moci svakako nositi... Mozda navratim onako da virnem, ionako sam preko puta.... Buuuuuuuuuuu
Vi mene izgleda niste skontale sta sam pisala..... dakle, ja ne dolazim...neki drugi put
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 15:55:05
Visnja RR
Ehhhh, mene brisite sa spiska......nece mi stici moja haljinica do subote koju sam narucila preko e-baya (jbm Kineze) Ne da mi se sad ponovo peglati i smisljati sta bih bila...jedino dobro je sto cu tu haljinicu kad jednom dodje moci svakako nositi... Mozda navratim onako da virnem, ionako sam preko puta.... Buuuuuuuuuuu
ajd bona kakavu maramu oko glave , cigansku suknju...nasminkas se ko Matija Paunovska i dodjes
Vi mene izgleda niste skontale sta sam pisala..... dakle, ja ne dolazim...neki drugi put
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 20:51:53
salmy
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
1. Hanady + cure 2. salmy + dijete 3. Visnja + dijete 4. vjestica + djete 5.veeseelaa = dijete 6. eko beba + dijete 7. tajra + djeca 8.eko beba + dijete 9. babi + dijete 10.pocahonats + dijete 11. zvoncica + 12. emina08 + dijete 13. shejla+curica 14. Neca xxx i curetak
skunula sam one koje su odustale ...jel ovo konacan spisak?
Mi smo isto odustali radim sta mogu ps:ako zelite sminkanje...dodjite u parfimeriju u Mercatoru pa da Vas sredim svakako radi od 2-8...i nemogu biti dio maskenbala
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 22:39:42
Hanady RR
super sarić.. uspjela si....
samo nemoj velika slova to je porzivno pravilima foruma
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 22:41:19
Visnja RR
1. Hanady + cure 2. Visnja + dijete 3. vjestica + djete 4.veeseelaa = dijete 5. eko beba + dijete 6.eko beba + dijete 7. babi + dijete 8.pocahonats + dijete 9. emina08 + dijete 10. shejla+curica 11. Neca xxx i curetak 12.saric + dijete
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 22:45:16
Hanady RR
svašta...
pa sad će žena pomisliti da je dužna dati ime i prezime...a nije
naime ja sam preko fb nešto kupovala... rekla joj z maksembal i žena izrazila želju... ima curicu i nakon moje upute registrirala se i pridružila nam se
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 22:53:30
Hanady RR
ma ako sam shvatila to je curica SARA pa na osnovu toga saric ...ili sam prlolupala
a ja sad idem i gledam...gdje joj porčita prezime... i ja mislim da je po curici
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 22:58:23
eko beba
nažalost, jedanaest nas je - nas si stavila 2x
1. Hanady + cure 2. Visnja + dijete 3. vjestica + djete 4.veeseelaa = dijete 5. eko beba + dijete 6.eko beba + dijete 7. babi + dijete 8.pocahonats + dijete 9. emina08 + dijete 10. shejla+curica 11. Neca xxx i curetak 12.saric + dijete