Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 12:22:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
jel može popis šta će ko biti, ev ja ću prva
1. Vesela + Ajša = Kleopatre
a što će nam popis
mislim...zar je bitno
ma nije, nego bi da vas zamislim, joj bit će to super ne znam čemu skirvati šta će ko biti
ko bona krije... ja sam kao i sve sotale već nsapisla šta ćemo biti
ima na prvim stranicama...kako sma rekla nisma ni mjenjala....
Moje cu cure moje primceze povezane sa željnim bajkovitim likovima...H je pepeljuga al ona što je već krenula na bal prije ponoći F je princeza...al zvončica zelena... a ja šta mogu biti dvjema princezama ...morale su od nekoga titulu dobiti...ja sam majka kraljica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 13:01:05
Neca xxx
Sablja ima u čaršiji u onoj prodavnici igračaka preko puta badema...ja juče vidjela međutim... tu sma vdijela i krila i neke sitnice po druplim cjenama u odnosu na onaj MARS na drveniji ...pa kontam možda ima i tamo po simboličnoj cjeni...pokušaj
Tnx. Hanady. Svakako sam sutra planirala svratiti do Marsa. Tamo ima svakakvih djidja. A nisam znala da je ta prodavnica kod Badem butika tako skuplja.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 13:04:19
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Sablja ima u čaršiji u onoj prodavnici igračaka preko puta badema...ja juče vidjela međutim... tu sma vdijela i krila i neke sitnice po druplim cjenama u odnosu na onaj MARS na drveniji ...pa kontam možda ima i tamo po simboličnoj cjeni...pokušaj
Tnx. Hanady. Svakako sam sutra planirala svratiti do Marsa. Tamo ima svakakvih djidja. A nisam znala da je ta prodavnica kod Badem butika tako skuplja.
zamisli... sad je OT...al molim te krila i raif koji su u marsu oko 3 KM, ako ne manje više nisu sigurno...kod njih punih 10 KM
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 9:09:05
veeseelaa
Neco super mi je što si gusar, sad mi žao što se ja nisam odlučila zajedno sa malenom da budemo neki muški lik, ono da idemo skroz u kontru sinoć sam se pokušala našminkati kao Kleopatra, prejako mi nekako a trebala bi ako želim da nas ljudi povežu s njom
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 9:21:18
Neca xxx
A meni je bas super ideja Kleopatre. A sminka i treba biti jaca. Kreon oko ociju i ono malo izvucete. Ma bicete super. Meni je bas slatko sto imate iste kostime. Ja sam vec imala ovu haljinicu za Lanu koju nismo imali prilike oblaciti negdje izvan kuce a meni je preslatka. A da ja budem balerina, ma nema sanse.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 12:33:16
Visnja RR
ja juce kupim ljubicasti lak za nokte i sad skontah pa sta ce mi kad cu imati rukavice kupih i sljokicasti tus za oci... nedostaju mu razne dzindzuve ljubicaste
asja je spremna ...ali joj raif sa leptiricem stalno spada ...moram vidjeti da ga nekako zakacim snalicama inace ce biti belaj jos ne znam sta ce ispod ovog zvoncica haljetka imati ...sad mi zao sto poklonismo jednu pletenu pahuljicastu bjelu pelerinu prije nekoliko meseci ...bila bi divna za preko
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.4.2012 15:04:07
veeseelaa
ja sam juče tražila naušnice sa štipaljkicom za malenu i nidje nema u boji zlata, duge aj poludjeću a ona nema probušene uhe helem dodjoh na ideju da kupim bilo koje sa štipaljkom i odvalim štipaljku pa na nju nakačim šta želim od visećih naušnica ja moga belaja rekoh li da smo se sinoć šminkale ko Kleopatra, rekoh čini mi se ja izgledam prestrogo