Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 14:35:29
Neca xxx
Ja jos uvijek nemam pojma sta da obucem. Kontala sam da budem vjestica, jer imam sesir. Ali vidim bice vec nekoliko vjestica. Mada opet kontam: nema veze.
Pa razmisljam da budem gusar ili da obucem musko odjelo i nacrtam neke gangsterske brcice.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 15:43:16
Neca xxx
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a zašto ne bi bila neka kul riba iz pedesetih, šezdesetih, sa nekom super haljinicom, muštiklom i bisernim nakitom
To je super ideja. Zenska iz doba prohibicije u USA. Ali nemam prikladnu charlston haljinicu. A i da imam nesto nisam sigurna kako bi meni to stajalo. Ja sebe u takvom outfitu zamisljam kao Catherine Zeta Johnes u filnu Chicago, ali ne izgledam bas tako.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 18:49:27
eko beba
eh i mi se skontasno konačno ... već se bila zabrinula ... konačno ćemo biti Petar Pan i Zvončica nedostaju nam helanke za dječaka zna li ko imaju li se gdje kupiti, da ne lutam?
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 19:08:13
eko beba
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
uzmes helanke...na njima ne pise da je za djevojcice
pa to sam i mislila, ali kako kupujem samo za dječake garderobu ... nemam pojma gdje ima helanki. Valjda u svakoj djecijoj prodavnici? Treba nam br 4 ... sutra u nabavku
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 19:11:00
Visnja RR
pa da ali ako ih neces nikad vise oblaciti djetetu idi na pijacu Sirano ili negdje drugo pa kupi...jeftiniji su od prodavnica... koje boje ti trebaju/ zelene?
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 19:22:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: eko beba
mislila sam smedje, jer ima smedjih detalja na majici ili crne, koje nadjem... ma samo ce tad obući i to je to
crne helanke imaš u haris exportu u robotu socijalno...5 KM koštaju
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 20:05:36
pocahontas
ljudi upomoć! ne znam sta ce mi biti dijete! u mercatoru sam gledala i nemaju broja, a i ono mi je nekako bas mrtva sintetika odijelo..sav ce se jadan osafunjati, ionako je najživahniji u igraonici i sav bude mokar nego, skontala sam da bi mogao biti Graditelj Bob...helmet imamo, alat i pojas imamo, karo košulju crvenu imamo..eh sad, tregešlus plavi nemamo... ima li se gdje kupiti veličina tregeršlusa za 3 godine ili da nam neko proda/sašije od plavog platna ja ne znam nesto da sam vidjela za taj uzrast tregeršlus..obicno se pravi za manje bebe
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 21:11:43
zvončica
Ehhhh, mene brisite sa spiska......nece mi stici moja haljinica do subote koju sam narucila preko e-baya (jbm Kineze) Ne da mi se sad ponovo peglati i smisljati sta bih bila...jedino dobro je sto cu tu haljinicu kad jednom dodje moci svakako nositi... Mozda navratim onako da virnem, ionako sam preko puta.... Buuuuuuuuuuu
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.4.2012 22:01:58
eko beba
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ljudi upomoć! ne znam sta ce mi biti dijete! u mercatoru sam gledala i nemaju broja, a i ono mi je nekako bas mrtva sintetika odijelo..sav ce se jadan osafunjati, ionako je najživahniji u igraonici i sav bude mokar nego, skontala sam da bi mogao biti Graditelj Bob...helmet imamo, alat i pojas imamo, karo košulju crvenu imamo..eh sad, tregešlus plavi nemamo... ima li se gdje kupiti veličina tregeršlusa za 3 godine ili da nam neko proda/sašije od plavog platna ja ne znam nesto da sam vidjela za taj uzrast tregeršlus..obicno se pravi za manje bebe
mozes i farmerke plave i onda preko one tregere nakaciti ako vec nemas koga da sasije
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 7:21:42
pocahontas
IZVORNA PORUKA: eko beba
IZVORNA PORUKA: pocahontas
mozes i farmerke plave i onda preko one tregere nakaciti ako vec nemas koga da sasije
odakle mi tregeri nekad je toga bilo u zari, a sada nemam pojma ni gdje bih trazila
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 8:58:34
veeseelaa
Višnja da li si planirala obavijestiti elektronske i pisane medije o ovom događaju? mislim da bi bilo super da mediji događaj proprate, Avaz, TV Sa, Klix i sl
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 9:02:52
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a zašto ne bi bila neka kul riba iz pedesetih, šezdesetih, sa nekom super haljinicom, muštiklom i bisernim nakitom
To je super ideja. Zenska iz doba prohibicije u USA. Ali nemam prikladnu charlston haljinicu. A i da imam nesto nisam sigurna kako bi meni to stajalo. Ja sebe u takvom outfitu zamisljam kao Catherine Zeta Johnes u filnu Chicago, ali ne izgledam bas tako.
ja mislim da bi ti odlično stajalo a mora da u ormaru imaš nešto slično
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 9:05:15
Neca xxx
Mi smo sinoc imale generalnu probu kostima i bas smo se zabavile. Jedva cekam subotu! Ja cu biti gusar. Sinoc sam iskombinovala nesto. Moram jos samo pronaci kakvu sablju.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 9:07:35
veeseelaa
drago mi je da si skontala kostim! valjda ima u prodavnicama igračaka kupiti sablju a čini mi se da sam vidjela na pijaci Kumrovec na štandu sa igračkama sablju