Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 10:42:26
babi
malcu sam mislila kupiti kostim spajdrmena a ja cu iskopati nesto tipa ciganske odjeceili nüto slicno sto imam u plakarima, pa vidjet cemo kako ce ispasti, iskreno mislila sam nesto siti al stavrno nemam vremena, nadam se da ce biti ok jer ovo nam je prvi maskembal
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 10:52:29
Hanady RR
Sablja ima u čaršiji u onoj prodavnici igračaka preko puta badema...ja juče vidjela međutim... tu sma vdijela i krila i neke sitnice po druplim cjenama u odnosu na onaj MARS na drveniji ...pa kontam možda ima i tamo po simboličnoj cjeni...pokušaj
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:01:14
eko beba
kupila helanke u Harisu ... eno spremne za pranje ... mogu misliti kakav ce biti u njima tganke noge kao igle Mislila pronaći neki plastični noža da mu zakači za pojas ... ali sam odustala, bolje da bude Petar Pan pacifista ... da se ne daj Bože, ne zaigraju puno ... ovako mi je sigurnije
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:04:42
Hanady RR
eko beba... radi dojma i dovođenja do ''savršenstav'' divno osmišljen kostim... od kartossne kutije naparvote mač petra pana da zakačite i adekvatno obojite...meni je to i zanimljivije
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:06:36
eko beba
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
eko beba... radi dojma i dovođenja do ''savršenstav'' divno osmišljen kostim... od kartossne kutije naparvote mač petra pana da zakačite i adekvatno obojite...meni je to i zanimljivije
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:07:10
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Višnja da li si planirala obavijestiti elektronske i pisane medije o ovom događaju? mislim da bi bilo super da mediji događaj proprate, Avaz, TV Sa, Klix i sl
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:09:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: vjestica
ja se nadam da će cura ozdraviti do subote, baš se odužilo hanady jeli sigurno ono za šešir?
upravo sma mail primila... u četvrtak ti potvrđujem dal mi je izdat... ako do četvrtka niko ne uzme kostim ...moj je.... tj. tvoj je
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:11:24
Visnja RR
Višnja da li si planirala obavijestiti elektronske i pisane medije o ovom događaju? mislim da bi bilo super da mediji događaj proprate, Avaz, TV Sa, Klix i sl
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:27:11
veeseelaa
pa i za DM su bili mediji, ja ne vidim ništa tu strašno svaki događaj a osobito ovakav je lijepo da mediji proprate iz masu razloga a jedan od njih je da u Sa ima raznih zabava za djecu, maskembal je divna stvar, nažalost malo je prijavljenih al možda svijest proradi nakon što o tome budu pisali mediji ja ne vidim ništa loše u tome, samo pozitivno
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 11:40:37
eko beba
Ja ću biti zvončica u Crno zelenoj haljinici ... nabavila tijaru i čarobni štapić, ma i periku .. onako plava u loknama, raščupana do boooolaa ... pa se mislim da je ne stavim, djeca će se još isprepadati kad me vide s perikom
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 12:08:12
Hanady RR
Bome biće više zvončica... moja mlađa cura je rođenda ona žuta da bude zvončica
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 12:17:48
Honey3
pa i za DM su bili mediji, ja ne vidim ništa tu strašno svaki događaj a osobito ovakav je lijepo da mediji proprate iz masu razloga a jedan od njih je da u Sa ima raznih zabava za djecu, maskembal je divna stvar, nažalost malo je prijavljenih al možda svijest proradi nakon što o tome budu pisali mediji ja ne vidim ništa loše u tome, samo pozitivno
sad sam u dilemi maskembal ili sijati krompir
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.4.2012 12:18:42
Hanady RR
jel može popis šta će ko biti, ev ja ću prva
1. Vesela + Ajša = Kleopatre
a što će nam popis
mislim...zar je bitno