Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 9:05:24
Mirkica
vesela imas onaj sprej koliko znam , i kad dodjes kuci operes joj kosu i ode sve
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 10:33:39
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja i moja malena ćemo biti Kleopatre, haljinice se šiju, ništa spektakularno i daleko od seksi na šta će to ličiti budemo još vidjeli problem mi je jer malena je svijetlo smedja a Kleopatra bi trebala biti crna imate li kakav prijedlog za srediti kosu u crno? izuzev perike i farbanja naravno
hahahhaha koliko mene sejcanje sluzi klepoatra je bila ili je bar tako prikazuju seksi hahahahahah
hahahhaah pa jeste, al haljinu šijem malo širu, faca će biti seksi neki kažu da je bila ružna, aj ga znaj
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 10:37:05
Visnja RR
sad se pitam moze li crni ehoton biti los za djeciju kosu...ali bi ga morala usprati kad dodjes kuci...naravno samo mi pade na pamet ehoton...raspitaj se
Kleopatra je bila egipatska kraljica iz dinastije Ptolomejevića, a samoubojstvo je počinila 31. godine pr.n.e. nakon što je rimski car Oktavijan porazio njezina ljubavnika i saveznika, bivšeg rimskog generala Marka Antonija, i nakon toga okupirao Egipat.
Mnogo mi se svidja ova luda žena
< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.4.2012 10:41:09 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 10:39:56
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
sad se pitam moze li crni ehoton biti los za djeciju kosu...ali bi ga morala usprati kad dodjes kuci...naravno samo mi pade na pamet ehoton...raspitaj se
ja s euopće ne razumijem u te stvarčice, nazvaću nekog od frizera
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 10:49:10
Hanady RR
vesela...imaju sprejevi za kosu al u našim prodavnicama uglavnom su u bojama veselijim koja nije crna... tipa plava za željovce ili crvena za one koji navijaju za sarajevo...
međutim ako se dijete pri igri znoji to s ezan slijevati niz lice...
ipak je to malo jača hemija...i ja lično bih je izbjegla...
hemija je i ehoton...a on s ene snikad jednim pranjem...te se može desiti da dteteu za budućnost potamniš nijansu kose...
ja bih na tvome mestu uradila sljedeće...
kupila crnu vunicu...i uplela je djetetu u njenju kosu u vodu pletenica sa dvije strane i na dno vezala zlatnim ili srebrenim gumicama tankim... vlisko kleoptari, zanimljivo i mnogo sigurnije za dijete
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 10:50:07
veeseelaa
kupila crnu vunicu...i uplela je djetetu u njenju kosu u vodu pletenica sa dvije strane i na dno vezala zlatnim ili srebrenim gumicama tankim... vlisko kleoptari, zanimljivo i mnogo sigurnije za dijete
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 11:13:54
pipi_duga_capara
probaj joj na jedan pramencic, par dana prije i vidjeces a TM ne govori ko ti je ovo rekao ako ti je "na nogu" Frizerland na Dobrinji svrati pa vidi ima li sta tamo
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 11:15:48
Hanady RR
ja ne znam o kom ehotonu pirčate... onaj koji ja poznajem sadrži hidrogen-peroskid
a i plava kosa nema šanse da bude crna od ehotona...čka ni siva...samo malo tamnije nijanisrana
moja je mama frizerka... i sad joj znaju doći komšinice sijede da im ehotonom nijanira kosu... bogami i pokisnu i oznoje se al im se ne saljva niz lice
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 11:19:58
pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja ne znam o kom ehotonu pirčate... onaj koji ja poznajem sadrži hidrogen-peroskid
a i plava kosa nema šanse da bude crna od ehotona...čka ni siva...samo malo tamnije nijanisrana
moja je mama frizerka... i sad joj znaju doći komšinice sijede da im ehotonom nijanira kosu... bogami i pokisnu i oznoje se al im se ne saljva niz lice
ma nece ostati crna ali ce se potamniti, valjda znamo kako izgleda ehoton, to su one golublje sive penzionerke
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 11:20:17
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara
probaj joj na jedan pramencic, par dana prije i vidjeces a TM ne govori ko ti je ovo rekao ako ti je "na nogu" Frizerland na Dobrinji svrati pa vidi ima li sta tamo
e baš hoću, svakako se krećem u tom pravcu
Voljela bi da je dojam kompletan jer ipak malena je svijetlo smedja a Kleopatra je crna nadam se da ću nešto skontati
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 11:23:38
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pipi_duga_capara
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ma nece ostati crna ali ce se potamniti, valjda znamo kako izgleda ehoton, to su one golublje sive penzionerke
plava kosa neće biti crna nema šanse... hidrogen nalaziš u sivoj, plavoj i ljubičastoj boji...
on nijanisa a ne farba...
an bijeloj sijedoj kosi korištenje navedenih boja dolazi do pogleda u glavi na njih...sijeda bude i siva i labva i roza...
na plavoj kosi...samo će je malo potamniti neće ni sivo dobiti...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 14:41:22
Hanady RR
ama nije hidrogen al u satavu ga ima to ja pričam... jel za dijete pogodno ... da sebe hoće farbat njim...briga me... al dijete hoće da farba
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 20.4.2012 16:00:24
Mamarica
Vesela, pogledaj kod cike (ako ti je usput) na Socijalnom kod Hose marketa na cosku ima tezgu, ima nekakvih perika (10 KM cini mi se), nisam sigurna da ima crna, znam da ima nekih sarenih).