Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 23.2.2012 18:26:28
vjestica
ja juče i danas cijeli dan u potrazi za vještičjim kostimima curi sam odmah našla super kostim,a sebi još ne držite mi fige da pobjedim na aukciji ima super kostim, super cijena,a pristojan seksi vještičjih kostima ima da padneš na dupe, ali nema smisla, ipak je ovo dječji maskembal
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 24.2.2012 22:16:36
Hanady RR
na spisku fali tajra sa curama
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.2.2012 14:39:11
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Veselinka, skonta li ti kostim? Jesu li neke sexy mace u pitanju :)) Ja veze nemam šta ću. Za malog ću skontati, al ja jadna ne znam
nisam još odlučila ali sexy neće biti sigurno :) mislila sam da i ja i malena imamo isti kstim, pa šta god da odlučimo, u martu ću raditi na tome već sam obavijestila mamu da će nam bti krojač, sigurno princeze nećemo biti, prejednostavno mi je, možda neki istorijski lik
Moraću malo poraditi na tome u narednom periodu, bit će mi to draga uspomena pa željela bi da sve bude perfektno..... heeheh puno obećavam a opet ko zna na šta će to ličiti
I svakako će mi taj kostim poslužiti i za neki maskembal za odrasle kojem namjeravam učestvovati i nakon ovog maskembala
Jel neko već odlučio u šta će se maskirati ili ipak čuvate tajnu? :)
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.2.2012 15:19:21
vjestica
kod mene nema dileme koji kostim naravno curra i ja isto, ne identične kostime, ali smo obje vještice ja curi već naručila ostim preko ebaya nisam mogla odoljeti
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 25.2.2012 16:51:00
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: vjestica
kod mene nema dileme koji kostim naravno curra i ja isto, ne identične kostime, ali smo obje vještice ja curi već naručila ostim preko ebaya nisam mogla odoljeti
suuuper a možeš li ti sebi napraviti približno isti kostim? sašiti il sama nešto skontati? bilo bi to super