Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:03:35
pocahontas
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
meni je najzgodnija varijanta...da pokusam sasiti umcetu kostim...vidjet cu po net.u neke snitove za princeze,,jer je sva u tom fazonu....nisam odavno se facala masine....ali haj...sebi cu skontati lako.
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:28:16
pocahontas
IZVORNA PORUKA: vjestica
ma ko će se zezati sa šivanjem, kad možeš naručiti sa e baya
ko mi nadje na e-bayu neki fancy kostim sa free dostavom na adresu u bih ima od mene gratis ulaz u zanzibar jel posteno? jer ja nisam maher za taj e-bay..ako se navadim, gotova sam
vesela, ja ne znam niti jednušnajdericu..daj mi preporuči nekoga i koliko to sve odokativno košta (materijal plus ruke)
< Poruku je uredio pocahontas -- 22.2.2012 14:29:03 >
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:29:08
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: pocahontas
ma ko će se zezati sa šivanjem, kad možeš naručiti sa e baya
ko mi nadje na e-bayu neki fancy kostim sa free dostavom na adresu u bih ima od mene gratis ulaz u zanzibar jel posteno? jer ja nisam maher za taj e-bay..ako se navadim, gotova sam
i sama sam ti takva, ništa ne čačkam, poslije kad me krene ode sva uštedjevina
šnit za kostim... pošalju ti na adresu a burda, ili??
u Marsu na drveniji bilesi i kruna -raid 3.,10 pfeninga
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:31:24
vjestica
nisma ni ja mher za e bay, to ću dati mm nek nađe par komada (free dostava, ne skupo i tako to) a ja ću da izaberem mada još nisma ni odlčila dali dolazimo , nekako mi cura još mala i malo sma preletila kostime, nisam sigurna za broj, cuta inače nosi brojeve za 1,5 do 2g, ali sam tamo našla američke brojeve 2t, 3t i ti su uvijek nekako manji , recimo njihov broj 2 je njoj knap,a opet da naručim st bojim se da ne bude veliko
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:32:35
veeseelaa
nisma ni ja mher za e bay, to ću dati mm nek nađe par komada (free dostava, ne skupo i tako to) a ja ću da izaberem mada još nisma ni odlčila dali dolazimo , nekako mi cura još mala i malo sma preletila kostime, nisam sigurna za broj, cuta inače nosi brojeve za 1,5 do 2g, ali sam tamo našla američke brojeve 2t, 3t i ti su uvijek nekako manji , recimo njihov broj 2 je njoj knap,a opet da naručim st bojim se da ne bude veliko
šnit za kostim... pošalju ti na adresu a burda, ili??
ih kao da bi sta znala sasiti
pa zna šnajderica
a ja nisma odvano šila ništa po šnitu...al sam i tako odlučila da se zadama u to...
mislim d aznam šta ćemo biti
ja mjaka kraljica...a njih dvije princeze a babu ćemo u kakavog vozača valja mu dovuć nas u kakoj kočiji
pustim vam ja fotkice večereas sa maksembala u vogošći što sma posebno fotkala djecu i omladinu...onako da imete kao ideju sve iz kućne varijante a zaista prelijepo...bilo je indijanki najmenje 15
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:39:25
vjestica
jane znam šiti, a neda mi se peglati sa šnajdericama (nikada nisam bila zadovoljna s njima, pa ih izbjegavam) mama moja zna šiti i ima ideja, ali više nema toliko vremena i volje a ona i brat su dobro osmislili i napravili bracinu masku za haloween a opet kad skontam , dok uganjam materijal i dok skontam za naše vještičje kostime, ma lakše m naručiti
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:41:13
Hanady RR
cigančica je premdena
a cool su i malene curice kao crvenkapice... joj tako lako srediti istu a tako su slatke onako male kad tek progodaju pa im još daš korpicu d anose
naš je amrna bio arap...i to super arap...sa haljinom sa sunet, maramom rafatkom mojom i crnom štramplim d amu čuca... malo sive sjene i kreona i eto ga ko bombona...i naravno japanke
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 22.2.2012 14:42:02
veeseelaa
ma to je čas posla, sve na jednom mjestu možeš kupiti a i ne treba puno love dati na materijal, to jednom obučćem i ko zna dal više ma ja ću u sve to potrošiti plafon 30-40 KM mislim šta sad, neću plaćati metar materijala 30 KM a za npr dugu haljinu bez rukama mi treba 1,5 metar.... a gdje su ostale zeze? ma neee