Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 14:01:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Kad ne mogu biti dvorska luda, bit cu kucna hanuma... Imam i dimije i rucni mlin za kahvu... Taman da na zabavu ponesem tepsiju hurmazica s maslom...
tajra draga
zamišljam te...super ideja mjkemi
nego draga...koje su ti boje dimije da ti sparim priglavke i jameniju
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.3.2012 21:39:28
veeseelaa
ma ja često mislim na maskembal, kontala sam kupiću materijale za kostime prošle sedmice i nešto me omelo... al se moram u narednom periodu angažirati baš
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.3.2012 22:01:48
ziki
Jeste li odredile datum da vidim jesmol u Sa da se prijavimo i spremimo
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 8.3.2012 22:52:11
ziki
Tad se ako Bog da spremamo/putujemo na more, sledeci put cemo se tigranisat(maskirat u tigrove )
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 9.3.2012 23:19:46
Hanady RR
Bogami vesela mi smo spremne...samo još neke sitnice... već smo uložile i novčana sredtva i slobodni vrijeme u izradu
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 9.3.2012 23:42:02
Hanady RR
sve i da nas 5 bude šta nas briga
biće im žao
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 10.3.2012 0:08:59
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: zvončica
Mislite bez mene dernecit'....cccc Moram ja mahat sa svojim krilcima i stapicem
ti ćeš biti par mojoj mlađoj kćeri
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.4.2012 20:30:11
shejla
Mi smo jos tu....je li sve ok???
doduse nismo jos skontali u sta cemo se maskirati...ali imali smo raznih dogadjanja....rodjendana....imamo jos tetkino vjencanje iduce hefte i onda cemo se zadati u maskenbal :)
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 20:39:42
vjestica
da pitam ovdje zna li iko ima li gdje kupiti vještičji šešir za odrasle? ili plašt? već sma dobila savjete da sama sašijem ili da nosim krojačici, ali mi se neda peglati sa tim (nemam provjerenu i pouzdanu krojačicu) sebi zaboravila naručiti preko e baya curi naručila kostim, ali sam razočarana
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 22:38:51
Visnja RR
obzirom da smo vec uveliko u aprilu..potrebna nam je potvrda svih koji ce biti prisutni... da mozemo rezervisati termin i vidjeti s koliko novca ulijecemo... mislim da je najbolje da ovaj put bude tako... a da free prosotor dobijamo samo kad radimo humanitarne aktivnosti
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 7.4.2012 22:40:33
Hanady RR
mi potvrđuje...samo zdravlja do datuma.. ja i moje dvije cure u sprmeljenim odorama