Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 27.2.2012 9:44:15
veeseelaa
mene sad brine kako će vrijeme biti krajem aprila šta ako bude hladno a npr kostim zahtjeva sandale i sl il je kratkih rukava, upropastiće se sve sa jaknama i čizmama
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:41:10
zvončica
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
mene sad brine kako će vrijeme biti krajem aprila šta ako bude hladno a npr kostim zahtjeva sandale i sl il je kratkih rukava, upropastiće se sve sa jaknama i čizmama
Ako bude hladno, ogrnes neki kaputic, mantil, a na noge cizmice, pa promijenis na licu mjesta
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:43:21
veeseelaa
hehehe zvonki, meni baš drago da ideš i ti ja i malena mislile biti Kleopatrice mama se već hvata za glavu jer je peglamo da nam šije odoru kaže idi si kupi, a đe da kupim dvije iste haljinice, za mene i malenu ... pa kao ona bi dodala neke detalje, a ne, šiće ona nama džaba se otima
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:45:43
Visnja RR
ma ne moze bas biti puno hladno krajem aprila...a obucu ionako ne mozes nositi u igraonici... a jaknu uvjek mozes ogrnuti do igraonice ... ja imam oba kostima ...Asja i ja nismo u paru... a sad mi vec pada na pamet i druga opcija ali mi za to treba vise novca da sasijem pa mi se nesto bas ne isplati...osim ako ne iskopam nesto u zaboravljenoj odjeci
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:49:38
Hanady RR
moj cure su spremne...biće vile/ princeze a ja mama kraljica sebi šijem kostim od kombinacije garadrobe koju sam našla u maminom ormaru...i tila i satena koji sam kupila ali mi fali krinolina... kolegica mi na putu koja drži saln vjenačnica...a znam da ima...ima da joj otmem
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:50:49
Hanady RR
I inače koji bi vikend uopće to u parilu bilo... to mi je vrlo bitan podatak pri otimanju krinoline jel ono rekosmo nedelja...tad nema svatova
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 12:55:26
Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
moj cure su spremne...biće vile/ princeze a ja mama kraljica sebi šijem kostim od kombinacije garadrobe koju sam našla u maminom ormaru...i tila i satena koji sam kupila ali mi fali krinolina... kolegica mi na putu koja drži saln vjenačnica...a znam da ima...ima da joj otmem
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 28.2.2012 13:07:06
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Miracle*3
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
imam ja krinolinu od moje vjencanice
joj miracle a ja nisma htjela krinolinu na vjenčanicu...koja sam ja...nisam razmišljala unaprijed
jel mi pozajmiš
e eto ga...još meni kruna...a šminku i frizure već smo spasile na youtube
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 12:52:33
Hanady RR
neki baš su im lijepe ideje
nema mi mircale...moram sa njom na Bb dogvoriti primopredju krinoline
nego da ne zna neka gdje ima ''zlatnih'' kruna za veće glave kupila sam ''dragulje'' za nju...al nemam krune...mrzi me da do papira pravim
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 13:02:25
R&T@
Sinoc mi pricali o idejama za ovu zabavu i skontali da, ako se kostimiramo po karakteru: T. ce biti dama, R. neki nemirni lik ili stvor, a ja minderpuza ... Znaci, trebaju nam: haljina, kostim i vunene carape...
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 13:07:16
Hanady RR
a što bi bjo nemirni lik ili stvor... npr...daj imenuj...da tražimo na vrijeme pošto ovo ostalo je lako rješivo
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 13:27:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: tajra
Hanady, kostimirala bih ja nju u svasta, samo sto za nekoliko godina ne bih smjela pokazati joj fotografije
hej ja tražim fotografije na konkertnim mjestima leoprard, petar pan, pčela, klovn mali, dvorska luda
RE: RR zabava pod maskama za djecu i mame! 1.3.2012 13:43:30
Hanady RR
a kostim za dvorsku ludu ti je mali bez obzira što ulaziš na konfekciju dječiju povremeno