Hanady RR
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: teacher75 svako gleda iz svoje perspektive, ne bih ni ja kukala ovoliko da nisam i zatocena u stanu ,vec bih izasla vani i zafrkavala se e, bogami i ja sam trudna i to još s arizičnom trudnoćom, al nisam mogla odoliti danas da ne izđem, vrtila se malo oko auta čistila koliko sam mogla dohvatiti, dok su muški lopatali, a djeca ludovala. Medić slatki, dobro si sve poredala, ja evo čitam i čudom se čudim, kako neko može sebi dopustiti da ga zima zatekne, pa nema zaliha, barem osnovnih, ja kada vidim da mi je nešto na pola, a ne pri kraju kupujem, i stalno navlačim i dovlačim ko miš, neki dan natjeram H da kupi dvije vreće brašna po 25 kila, neka ih nek stoje, mlijeka, soka, ulja uvijek po karton, tjestenine, konzervi, mesa i povrća u ledu, sedam dana neka pada ja se ne brinem. Evo, ovo neka Vam bude škola, za ubuduće Alma hvala Bogu pa mi to mozemo kupovati na veliko. Dosta dosta njih ne moze , teska vreemena. Ja sam danas toliko bila tuzna kada me komsinica nazvala i zamolila za 20 km , penzioneri su, zive... ma da je tri metra snijega ne bi mi bilo tesko izaci im u susret, mnogi bi od nas. Uvjerila sam se danas da takvih slucajeva ima mnogo...nazalost. ama mediću.... pa danas su ljudi na sedreniku najprie čistili ispred varat penzionera, starijih i trunica... pa onda su im iz podruma nanijeli drva da ne silaze da ne padnu sa stepenica... pa smo skuhali supe i pite i podjelili starijima... pa nije niko na kraj srca... ja sma se lično za majku svoju brinlula...znam kad sma joj namjernice dovukla znam da ima... znala sam d anema cigara...nazvala momke da joj kupe šteku cigara...pa fino im rekla d ajoj održavaju okolo kuće i čiste snjega...i kad su sve azvršili njihovoj materi uplatila pare preko e-bankartsva... sve se da organizirat... smao treba biti spremna...i sasvim mi je logično da mlađi budu i spremniji i pohitniji...al vidiš ti ovo...i ovi mladi u nakom dumanu teškom... ne kontam majkemi...