veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: mama alma RR IZVORNA PORUKA: teacher75 svako gleda iz svoje perspektive, ne bih ni ja kukala ovoliko da nisam i zatocena u stanu ,vec bih izasla vani i zafrkavala se e, bogami i ja sam trudna i to još s arizičnom trudnoćom, al nisam mogla odoliti danas da ne izđem, vrtila se malo oko auta čistila koliko sam mogla dohvatiti, dok su muški lopatali, a djeca ludovala. Medić slatki, dobro si sve poredala, ja evo čitam i čudom se čudim, kako neko može sebi dopustiti da ga zima zatekne, pa nema zaliha, barem osnovnih, ja kada vidim da mi je nešto na pola, a ne pri kraju kupujem, i stalno navlačim i dovlačim ko miš, neki dan natjeram H da kupi dvije vreće brašna po 25 kila, neka ih nek stoje, mlijeka, soka, ulja uvijek po karton, tjestenine, konzervi, mesa i povrća u ledu, sedam dana neka pada ja se ne brinem. Evo, ovo neka Vam bude škola, za ubuduće upravo tako Alma i sama sam takva, uvijek svega ima za duži period a sve domaćice ''vamo nemoj da vam sad zalihe slikam, 3 paštete i jedan gulaš šalim se, naravno, ima se za kraći period