Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:03:13
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a i meni mati kao ni mnogima nije u stanu hebote i kod mame mi plinuser posted image
pa obično raja ima i šporet na drva, mislim uvijek neko ima
nema vesela nema...nema mi ni mater ni sestra niti jedna zaova... nisma debil da dam pred porod 5000 Km za kamin i drva da mi se dijete ne smrne i ono kraj mene i ono u stomaku i ja sama dva mjeseca pred porod...
i nemama raje sa tiš špretima...i d aimama raju neću ljudima ić da komoditet kvarim tek tako... a na sve to muž mi morao kod kuće biti da pali grijalice da nam ne zaledi voda i ne popuca u kuhinji i tolaetu i da nam ne popucaju radijatri jer u njima je voda mislim ko ima grijanej to zna...da ti pukne instalacija nebi ti bog spasio ni namještaj ni išta u kući i nebi se u sred zime sve to osušilo nikako...
mislim preživjeh i to ko i rat...al nemojte mi pričat kako je sve lagano, lijepo, cool i kako smo mogli u ratu sve da je potmana brinem i brinula sam brinula maksimalno i za djecom i sobom i materom i mužem
I treba uvijek biti spremna na sve...meni nije ništa zajebancija ...ja sam mnogo toga doživjekla i sad da pomislim da mi djeca to doživljavaju prijatno mi nije nikako
pa ti budi spremna ko ti brani meni je do zeze sad za sad, valjda jer sam spremna ako nema plina, ima kod mame centralno, ako nema centralno imam šporet + drva itd ako nema vode, ima pumpa na vodu ispred kuće itd treba uvijek biti spreman na sve, slažem se s tobom
ja bi se jedino brinula da se neko razboli, sve ostalo mi je smiješno i super mi je čišćenje snijega i druženje s rajom cijeli dan sam hepi
< Poruku je uredio veeseelaa -- 4.2.2012 22:04:15 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:04:45
vjestica
IZVORNA PORUKA: rose
IZVORNA PORUKA: vjestica
poređenje sa ratom bolje da ne komentarišem u ratu sam imala šporet i drva, i na to sma se mogla grijati i skuhati ručak +2 bunara u ulici za vodu sada u zgradi, da mi nestane vode i struje, smrzli bi se
a gdje su ti bunari...cisto informativno posto si ti bila tu u ulici gdje sam ja sada
jedan ti je preko puta zgrade (kuća sa garažom, mislim da je br 5) a drugi odmah do te kuće, ona stara kuća što se raspada jer niko ne živi tu
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:07:56
veeseelaa
ma ja ba ... samo zdravlja a jel pao pola metra il metar svejedno mi Meni muž maloprije vruće kifle donio i jaja se ima ne kupujem ih dan za dan Juče sam skužila da će biti haos i namirila sam se do bola, mada sam i imala svega al eto još da dodam
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:12:46
Lady26
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
I ja ne vidim neku tragediju u ovome ...cak sta vise razigrana sam...lijepo mi...ima nesto u zraku...ne fali mi nista hB...uzivam...sto ne bi uzivala?
Ja isto jedva cekam sutra Lanu opet izvesti vani....moze se dijete igrati na sred ulice Danas su joj se ljudi valjali od smijeha, kako god neko prodje ona : ovo nije mama, ni ovo, ovo nije tata, ni ovo nije mama i sve redom I onda kako je mm stao sa nekim da poprica, ona ga nije vidjela pa haos : taaaaaaaaajooooooooo, gdje si nestaoooooooo?! pa po 100%
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:14:44
dinaa
Kod nas je stanje grozno grtalica prosla samo jednom danas prije podne kroz grad i to je to ,mm i jedan komsija su sami lopatali danas ispred zgrade ostalim izgleda mizerno bilo latiti se lopate hmmm sto bi kad ce neko drugi,za auto nam nije frka u garazi je ali ulice i prilaz zgradi je ocaj zivi,a sela su jos uvijek odsjecena og grada i grtalice uopste nisu ni krenule prema selima grooozno,a za skolu cemo tek sutra znati da li je obustavljena nastava ili ne,mislim nije mi jasno kako ce doci ta djeca koja vozare ali eto...
a vidite njih, kako bi tek kukale da se danas udajete ja bi se cijepala od smijeha sigurno
Ja mislim da znam gdje im je veceras dernek... Carevi
ma legende treba biti zezator, pa šta ako je pao snijeg? ma ja da sam mlada mene bi grtalica provozala život je jedan, ponavljam nek je samo zdravlja a na snijeg gledajte kao na nešto lijepo, veselo, dajte gdje je raji mladost
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:18:43
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: dinaa
Kod nas je stanje grozno grtalica prosla samo jednom danas prije podne kroz grad i to je to ,mm i jedan komsija su sami lopatali danas ispred zgrade ostalim izgleda mizerno bilo latiti se lopate hmmm sto bi kad ce neko drugi,za auto nam nije frka u garazi je ali ulice i prilaz zgradi je ocaj zivi,a sela su jos uvijek odsjecena og grada i grtalice uopste nisu ni krenule prema selima grooozno,a za skolu cemo tek sutra znati da li je obustavljena nastava ili ne,mislim nije mi jasno kako ce doci ta djeca koja vozare ali eto...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:19:17
animagical
ja ne znam sto neko mora poslati dijete,sve i da rade skole? ja svoje ne bih...ako moze preskociti dan skole jer je prehladjeno,moze i zbog metar snijega...nije o glavu...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:20:25
dinaa
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:21:11
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: animagical
ja ne znam sto neko mora poslati dijete,sve i da rade skole? ja svoje ne bih...ako moze preskociti dan skole jer je prehladjeno,moze i zbog metar snijega...nije o glavu...
Hahah..ne bi ni ja poslala...i ja sam radi svakojakih "gluposti" ostajala kuci...evo javno... thx mama i tata.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:22:10
animagical
a gdje ovo?
U Varesu.
a za sela, imaju oko metar i po snijega,bar u Ravnima ali to oni kolektivno ciste i nista im ne fali, info iz prve ruke, imam gore rodbinu...