Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:11:54
Visnja RR
i mi imamo dva uljana radijatora za slucaj da nestane plina ali ako nestane struje onda nema nicega na ovom minusu... nema grijanja, nema kuhanja a nema ni vode jer bi cjevi garant popucale a i pumpe koje rade na struju .... ma....
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:12:35
Anoniman
Raport sa D. Velesica; Hvala Bogu pa imam naviku(pokupila od mame) da mi je kuca uvijek puna namirnica, a u zamrzivacu uvijek imam mesa...Sibice sam na dohvat ruke pripremila, vodu nasula, svijeca svakako imam uvijek na sve strane(vjeciti romantik ). Sreca, brat je tu...pa se nekako sigurnije osjecam Ocistio mi je avliju, auto, i ispred zgrade sa komsijama. Grtalica je prosla, ali auta ne saobracaju. Isao je i do apoteke..kupio mi Paracetamol i Voltaren cepice, ako zafali nB...jer Iman evo dvije noci ima temp.Preko dana je OK, ali po noci je uhvati U prodavnici nema hljeba ni jaja, ali hB ja sam skoljku jaja u srijedu kupila,a za hljeb imam brasno, pa pravim...Mi smo hB zbrinuti i nije nam frka, ali su mi na umu svi oni koji nemaju rezerve hrane, koji imaju problema sa grijanjem...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:14:18
Anoniman
Zaboravih vam reci...moj odvaljeni brat maloprije ode u grad, pješke, u grad da se nadje sa jaranima...Kaze, ode se fotkati, zezati sa jaranima i bacati laste u snijeg Ko mladost
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 4.2.2012 19:16:07 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:14:27
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: Esmica
Ja sam Bogami sad skontala da moramo biti bolje spremni za vanredne situacije.Ne samo da svakodnevno zavisimo od Konzuma,nego mi u zgradama zavisimo i od vode,i struje,i grijanja...nit u ovakvoj situaciji mogu otic svojima da nesto od toga nestane,nit sam bliska s nekim ovdje,a i da jesam svi u istom kupusu. Nema muza jos s jajima
moja esmice, pa imal mobitel da se nije đe zadržo, haaaaaaa
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:19:26
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Zaboravih vam reci...moj odvaljeni brat maloprije ode u grad, pješke, u grad da se nadje sa jaranima...Kaze, ode se fotkati, zezati sa jaranima i bacati laste u snijeg Ko mladost
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:23:16
Hanady RR
Raport sa D. Velesica; Hvala Bogu pa imam naviku(pokupila od mame) da mi je kuca uvijek puna namirnica, a u zamrzivacu uvijek imam mesa...Sibice sam na dohvat ruke pripremila, vodu nasula, svijeca svakako imam uvijek na sve strane(vjeciti romantik ). Sreca, brat je tu...pa se nekako sigurnije osjecam Ocistio mi je avliju, auto, i ispred zgrade sa komsijama. Grtalica je prosla, ali auta ne saobracaju. Isao je i do apoteke..kupio mi Paracetamol i Voltaren cepice, ako zafali nB...jer Iman evo dvije noci ima temp.Preko dana je OK, ali po noci je uhvati U prodavnici nema hljeba ni jaja, ali hB ja sam skoljku jaja u srijedu kupila,a za hljeb imam brasno, pa pravim...Mi smo hB zbrinuti i nije nam frka, ali su mi na umu svi oni koji nemaju rezerve hrane, koji imaju problema sa grijanjem...
nadam se prolazno je mila... sreća braco je tu... a imaš i nas...da šta treaš...pješke sa sedrenika stižemo
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:23:46
mamine oci
nije sve tako crno zato zene sabura i ovo ce proci,a ovo za zalihe lijepo je stvarno imati sa strane nikad se nezna sta donosi dan sta noc, naravno ko moze,ja nazalost nikad ne kupujem namirnice na veliko,jer niti imam gjde mjesta ostaviti, ali hvala Bogu brasna ima pa snalazimo se i meni je bas romanticno muz neradi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:25:20
veeseelaa
ne znam kome će na ovom kijametu laminat pasti na pamet.
nama je u sarajevu 2008 u decemrbu presato dotok plina..
da, sjećam se, ja se tek porodila i iznijeli me iz stana jer nisam mogla sići zbog rane.... bila kod mame desetak dana dok plin nije ponovo došao... al ništa strašno
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:26:54
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci
nije sve tako crno zato zene sabura i ovo ce proci,a ovo za zalihe lijepo je stvarno imati sa strane nikad se nezna sta donosi dan sta noc, naravno ko moze,ja nazalost nikad ne kupujem namirnice na veliko,jer niti imam gjde mjesta ostaviti, ali hvala Bogu brasna ima pa snalazimo se i meni je bas romanticno muz neradi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:27:00
Esmica
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
moja esmice, pa imal mobitel da se nije đe zadržo, haaaaaaa
po belaju nemam kredita. Jos cekam. Kontam mozda je otisao dalje,u drugu prodavnicu.Ma i ja navalila na jaja,al eto,nekako za sve mi jaja trebaju.Sinoc smo mi isli nesto kupovati,ali bas je bilo nevrijeme,pa nismo uzeli skoljku jaja,da ne nosimo po onom vremenu,a danas nigdje jaja u blizini. Sad sam i ja nasula u kanistere vode,nek se nadje. Jutros ja pricam muzu rekoh kud ne uzeh broj od onog covjeka sto prodaje krompire domace s Romanije.A nedavno covjek prolazio ovuda,i nama nije trebalo,pa nisam ni kupila. Muz se smije,kaze pa sta bi ti on sad.Ja tek skontah da ne moze ni dovuci krompire do nas.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:27:49
mamine oci
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mamine oci
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:28:01
Hanady RR
ne znam kome će na ovom kijametu laminat pasti na pamet.
nama je u sarajevu 2008 u decemrbu presato dotok plina..
da, sjećam se, ja se tek porodila i iznijeli me iz stana jer nisam mogla sići zbog rane.... bila kod mame desetak dana dok plin nije ponovo došao... al ništa strašno
čuj ništa strašno... dobro vesela kako vam nisu cijevi u kući popucale kad nije strašno...
a i meni mati kao ni mnogima nije u stanu hebote i kod mame mi plin ja kupila kamin da vidiš i sad ljepote
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:31:29
vjestica
poređenje sa ratom bolje da ne komentarišem u ratu sam imala šporet i drva, i na to sma se mogla grijati i skuhati ručak +2 bunara u ulici za vodu sada u zgradi, da mi nestane vode i struje, smrzli bi se
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:39:45
koka i po
i meni treba struja da bi se grijala tj mojoj pumpi za centralno grijanje da bi radila. nemam tis sporet . ne kupujem zalihe hrane jer mi je ostava mala,tako da ih nemam. aman sad trebam da se za glavu hvatam i da razmisljam sta bi bilo kad bi bilo. a kako uporediti i sa cime pojedine postove nego sa uvertirom u predratno stanje. na kraju zasto prizivati nesto ako do sada sve dobro funkcionise i opterecavati se s time.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:40:04
Hanady RR
a i meni mati kao ni mnogima nije u stanu hebote i kod mame mi plinuser posted image
pa obično raja ima i šporet na drva, mislim uvijek neko ima
nema vesela nema...nema mi ni mater ni sestra niti jedna zaova... nisma debil da dam pred porod 5000 Km za kamin i drva da mi se dijete ne smrne i ono kraj mene i ono u stomaku i ja sama dva mjeseca pred porod...
i nemama raje sa tiš špretima...i d aimama raju neću ljudima ić da komoditet kvarim tek tako... a na sve to muž mi morao kod kuće biti da pali grijalice da nam ne zaledi voda i ne popuca u kuhinji i tolaetu i da nam ne popucaju radijatri jer u njima je voda mislim ko ima grijanej to zna...da ti pukne instalacija nebi ti bog spasio ni namještaj ni išta u kući i nebi se u sred zime sve to osušilo nikako...
mislim preživjeh i to ko i rat...al nemojte mi pričat kako je sve lagano, lijepo, cool i kako smo mogli u ratu sve da je potmana brinem i brinula sam brinula maksimalno i za djecom i sobom i materom i mužem
I treba uvijek biti spremna na sve...meni nije ništa zajebancija ...ja sam mnogo toga doživjekla i sad da pomislim da mi djeca to doživljavaju prijatno mi nije nikako
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:40:31
vjestica
nemam ni ja jaja u kući ustvari tek večeras skontala da pola toga nema u kući, jer smo tek trebali otići u veliku mjesečnu nabavku ali snaći ćemo se sa ovim što imamo malo OT - ako nemam jaja, ima li šta drugo čime mogu namazati lisnato tijesto?
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 19:41:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
esmice de da ga ja zovnem, predstavit ću se kao član Kriznog štaba/stožera RR, reči ću mu žena u Vas se brine, za Vas, manite se jaja, de kući
il pošalji emici kredita bona jednostavnije je prepast će čojeka...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 20:04:37
mama75
S obzirom da je u Sarajevu vandredno stanje, u slučaju da nekome pozli ili da je hitno potrebna ljekarska pomoć: Klub spasavalaca 2000 u posjedu je dva interventna vozila koja mogu doći do onih unesrećenih građana do kojih ne mogu stići vozila hitne pomoći, potvrdio je za portal Radio Sarajevo Pašaga Grbo, predsjednik Kluba.
Ekipe Kluba spasavalaca možete dobiti na broj telefona 061 911 911 . Proširite vijesti dalje
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 20:17:39
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
nadam se prolazno je mila... sreća braco je tu... a imaš i nas...da šta trebaš...pješke sa sedrenika stižemo
Sad je super, luduje i sve prevrce , nadam se da se ovu nos nece vracati ta tura...mislim da su zubici...petice ce cini mi se, mada dosad nismo imali prolema sa zubima. Al' 'naoruzali' smo se
A za ovo drugo... hvala
PS. gledam danas raju sa Sedrenika...kingovi ste. najbolje mahalu ocistili, a zasigurno najveci vam je