Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:23:05
veeseelaa
ja kad sam čula da u JKP Rad u Sarajevu ima samo 70 grtalica ja ostala paf Kontam pa kako je onda tek u drugim gradovima kod nas u ulici neki kralj rovokopač upregao i po mahale očistio, ostalo ekipa s lopatama
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:24:11
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: animagical
IZVORNA PORUKA: dinaa
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Kod nas je stanje grozno grtalica prosla samo jednom danas prije podne kroz grad i to je to ,mm i jedan komsija su sami lopatali danas ispred zgrade ostalim izgleda mizerno bilo latiti se lopate hmmm sto bi kad ce neko drugi,za auto nam nije frka u garazi je ali ulice i prilaz zgradi je ocaj zivi,a sela su jos uvijek odsjecena og grada i grtalice uopste nisu ni krenule prema selima grooozno,a za skolu cemo tek sutra znati da li je obustavljena nastava ili ne,mislim nije mi jasno kako ce doci ta djeca koja vozare ali eto...
a gdje ovo?
U Varesu.
a za sela, imaju oko metar i po snijega,bar u Ravnima ali to oni kolektivno ciste i nista im ne fali, info iz prve ruke, imam gore rodbinu...
ma da se svi organiziraju i uhvate posla ne bi bilo frke
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:25:06
Selminja
Ja naroda sto se uspanicio ko da je smak svijeta poceo u najmanju ruku kad je vrelo u junu, tobe jarabi sta je ovo, snijeg u februaru je isto novitet kad ne padoh u nesvjestod vanrednih vijesti po tv-u u ratu ih ovoliko nije bilo. Dzaba, nije se rodio... Ja sam bas uzivala, volim snijeg i zimu, mm i ja prosetali, grudvali se, nosevi se smrzli, bebu cuvala sveki. Pozitiva
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:25:50
veeseelaa
mi koji smo u gradu ne bi trebali kukati zahebano je raji u prigradkim naseljima, njih grtalica nikad i nije obilazila a zamislite još brdo, skotrljaš se i eto te u centru ima sve gore od goreg
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:28:47
animagical
haha a ko ti je rodbina,konkretno ravnima se ne moze prici ovo je provjereno da nemoze provjerenije
pa ne mogu oni nigdje,ali do komsije ili do stala i ostalog mogu... a oni na selu sve imaju, sto se tice hrane i potrepstina...mogi ti na pp javiti ko mi je rodbina,ako te zanima?
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:28:55
neki x
mi koji smo u gradu ne bi trebali kukati zahebano je raji u prigradkim naseljima, njih grtalica nikad i nije obilazila a zamislite još brdo, skotrljaš se i eto te u centru ima sve gore od goreg
Jah skotrljacu se ja,al ko sto kazes ima gore od goreg-kako cu uzbrdo???
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:29:42
animagical
ovo ti nesto na moj racun ja se spustam u tepsiji...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:30:00
lepetetka
eee ženice moje drage, meni je lijepo, dobro smo, zdravo hB ali mi fali starije dijete...otišao prije dvatri dana kod dede i nane, danas trebali po njega poslije BB otići, i ne dade nam se.... a ja ga poželjelaaaaaaaaa ....sreća pa telefoni rade pa se bar možemo čuti...ne bi mi to tako teško palo da znam da mogu do njega al kada je napadao, sve kontam nešto će mu faliti, mada ne fali ništa ali eto..... Bebo volim teeeeeeee!!!!!!!!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:32:29
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: neki x
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:32:45
veeseelaa
ovo ti nesto na moj racun ja se spustam u tepsiji...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:32:49
rose 87
IZVORNA PORUKA: Selminja
Ja naroda sto se uspanicio ko da je smak svijeta poceo u najmanju ruku kad je vrelo u junu, tobe jarabi sta je ovo, snijeg u februaru je isto novitet kad ne padoh u nesvjestod vanrednih vijesti po tv-u u ratu ih ovoliko nije bilo. Dzaba, nije se rodio... Ja sam bas uzivala, volim snijeg i zimu, mm i ja prosetali, grudvali se, nosevi se smrzli, bebu cuvala sveki. Pozitiva
ovo potpisujem,ja i djecak uzivalli danas a sutra cemo sve troje aBd
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:34:56
dinaa
haha a ko ti je rodbina,konkretno ravnima se ne moze prici ovo je provjereno da nemoze provjerenije
pa ne mogu oni nigdje,ali do komsije ili do stala i ostalog mogu... a oni na selu sve imaju, sto se tice hrane i potrepstina...mogi ti na pp javiti ko mi je rodbina,ako te zanima?
hajde,hajde zanima me ,ma znam da imaju ali problem je otici,dosta ti da znas da ne mozes do grada,bolnice nedaj Boze i odmah svi u depru padaju Nije ni kod nas u gradu frka za namirnice prodavnice su pune,ali mene brine skola ionako djeci u drugoj smjeni slabije griju..
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:34:56
lepetetka
Animagical njemu je super, paze ga možda i bolje od mene hehe...ali poželi i on seku i nas a i mi njega, a gore mu je super, kuća je ipak, cuko , mace, lopate, bakrači...al eto baš mi fali...
< Poruku je uredio lepetetka -- 4.2.2012 22:35:36 >
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:36:01
neki x
IZVORNA PORUKA: neki x
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:37:06
SdZ
naravno da je predivan dan ako mislim samo na sebe
E, to je ono sto mene cijeli dan cini tuznom. Ja sam, hvala Bogu, u toplom i moji najdrazi, pa mi je ovaj snijeg kao neka zabava, lijepi trenuci u zivotu, ali pomisao na djecicu koji nemaju krov nad glavom, ali i starije izaziva osjecaje tuge, zalosti.
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:39:11
animagical
hajde,hajde zanima me ,ma znam da imaju ali problem je otici,dosta ti da znas da ne mozes do grada,bolnice nedaj Boze i odmah svi u depru padaju Nije ni kod nas u gradu frka za namirnice prodavnice su pune,ali mene brine skola ionako djeci u drugoj smjeni slabije griju..
ja ne bih slala dijete po ovom kijametu....ionako je tek pocelo polugodiste, nije frka.... javila sam ti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 22:40:57
Mirkica
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
naravno da je predivan dan ako mislim samo na sebe
E, to je ono sto mene cijeli dan cini tuznom. Ja sam, hvala Bogu, u toplom i moji najdrazi, pa mi je ovaj snijeg kao neka zabava, lijepi trenuci u zivotu, ali pomisao na djecicu koji nemaju krov nad glavom, ali i starije izaziva osjecaje tuge, zalosti.
ako cemo po tome uvjek postoje djeca i ljudi koji nemaju da jedu , nemaju krov nad glavom , su bolesni itd. onda bi uvjek trebali biti tuzni i nikada uzivat u zivotu.
Meni je lijepo vidjet ovaj snjieg i iskrneo rado bi se zarovila :), hvala Bogu narod u Bih je obezbjedjen koliko toliko, ako smeta snijeg pa svako lopatu u ruke i neka lopata . Nedao BOg goreg a ovo je lijepo i uzivajte jer nece trajat vjecno par dana i ode snjesko.