Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:18:34
bananica
IZVORNA PORUKA: vjestica
IZVORNA PORUKA: Selminja
joj u mene mati i danas dan ima baska sobu u kojoj je navaljano najmanje 2 vrece brasna, kartoni ulja, secera, suho meso itd ostala navika od rata, a mene pojede jer i ja tako ne mogu , nemam ja sobe viska ko ona
ja sam tako probala kupovati naveliko, pa sam skontala da mi istekne rok namirnicama, a ja ih ne potrošim
ja nikad ne kupujem naveliko, sta da radim sa 25kg brasna ili 12l ulja
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:18:40
ananas_ze
da se ja javim mozda i nevezano za sve prethodno napisano koje nisam iscitala mene je snijeg obradovao jer je posteno pao poslije 10 godina i vratio me u djetinjstvo, danas sam mnogo pjesacila jer prijevoza nema al sta me briga ne dam si da propustim priliku uzivati u snijegu, nismo ni gladni ni zedni hB, a ocito i struje imamo sta nam fali?
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:19:41
veeseelaa
mene je snijeg obradovao jer je posteno pao poslije 10 godina i vratio me u djetinjstvo, danas sam mnogo pjesacila jer prijevoza nema al sta me briga ne dam si da propustim priliku uzivati u snijegu, nismo ni gladni ni zedni hB, a ocito i struje imamo sta nam fali?
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:21:10
veeseelaa
ja nikad ne kupujem naveliko, sta da radim sa 25kg brasna ili 12l uljauser posted image
pa ja često napravim hljeb, nekad uštipke, pogače itd postaviću slike na fb i napisati bujrum a ulja trenutno imam 7-8 litara al uvijek negdje do 12-13 litara, stalno dokupljujem
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:21:21
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: bananica
joj u mene mati i danas dan ima baska sobu u kojoj je navaljano najmanje 2 vrece brasna, kartoni ulja, secera, suho meso itd ostala navika od rata, a mene pojede jer i ja tako ne mogu , nemam ja sobe viska ko ona
ja sam tako probala kupovati naveliko, pa sam skontala da mi istekne rok namirnicama, a ja ih ne potrošim
kad padne veliki snjeg...otvoriš prozor i sve baciš kroz prozor.. onda uzmeš lopatu pa staviš preko jednog ramena ako gdje bude zakrčen put do granapa da otkopaš... a na drugo rame staviš ruksak da ti lakše bude bilo donijeti iz granapa 1 l ulja, 2 kg brašna itd
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:21:59
new mama
Ma meni je super ,zato sto je sve cisto,milina gledati,nema automobila,mislim slabo,pa bas ljepota,a lijepo je i za uzivanciju na snijegu, e jedino nije bilo ugodno danas ici na posao kad ne radi prevoz,ali valjda ce se to normalizovati
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:22:26
animagical
a nadjete sebi sredinu, ne mora se imati 12 l ulja, ali ni kupiti jedan litar..meni sega kupiti litar ulja, ko da cu eto iza tog litra prestati koristi ulje... imam americki plakar u koji zguram i vrecicu brasna, i koji litar ulja, i vrecu krompira, imam uvijek u zamrzivacu mesa, ledo povrca... nekako mi gubitak vremena ici u prodavnicu po litar mlijeka i kilo krompira
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:22:36
teacher75
IZVORNA PORUKA: teacher75
selminja, taman hocu da napisem nesto slicno sto se tice zaliha, lako je imati kad imas veliku kucu- kod moje mame uvijek sve nakrcano bilo, al u ovom stancicu nemam gdje drzati, ionako me stvari zatrpase, jos vrecama da donosimo, spavali bi na balkonu. mali mi i zamrzivac, ne moze stati puno ni mesa ni povrca pa nikad ne kupujem puno
Isto, vrh je da se obezbjedim za mjesec dana
ma kakav mjesec ja to uzmem za par dana, a meso kupujem dan-dva unaprijed jer ne volim da odledjavam, i sad evo ostadoh bez mesa, ko mi je kriv
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:23:11
new mama
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja nikad ne kupujem naveliko, sta da radim sa 25kg brasna ili 12l uljauser posted image
pa ja često napravim hljeb, nekad uštipke, pogače itd postaviću slike na fb i napisati bujrum a ulja trenutno imam 7-8 litara al uvijek negdje do 12-13 litara, stalno dokupljujem
zato se ti vesela ne sikiras,sto je ovoliko napadalo,ti se obezbijedila
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:23:52
veeseelaa
kako god snijeg je pao i prihvatite ga, živite sa snijegom možete ga mrziti al ga ignorisati ne možete valja s njim fino dok se ne istopi nadjite u njemu nešto lijepo, vratite se u djetinjstvo, izadjite vani i udahnite punim plućima Život je lijep, vrijeme je krasno, zdrave ste kao i vaše porodice, i nikada nećete biti mladje ni ljepše , imate sve redom razloga da ne skidate osmijeh sa lica A to je nešto najljepše što vas krasi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:23:54
bananica
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
kad padne veliki snjeg...otvoriš prozor i sve baciš kroz prozor.. onda uzmeš lopatu pa staviš preko jednog ramena ako gdje bude zakrčen put do granapa da otkopaš... a na drugo rame staviš ruksak da ti lakše bude bilo donijeti iz granapa 1 l ulja, 2 kg brašna itd
ma ne nosim ja nista iz granapa, u autu mm vozi ili eventualno on nosi
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:24:37
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: new mama
ja se nikada ne sekiram, izuzev kad je neko bolestan sve ostalo je bezveze
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:25:49
bananica
IZVORNA PORUKA: new mama
ako bude nestasica ulja veselaaa kod tebe cu doci d kupim litar
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:25:57
teacher75
IZVORNA PORUKA: animagical
a nadjete sebi sredinu, ne mora se imati 12 l ulja, ali ni kupiti jedan litar..meni sega kupiti litar ulja, ko da cu eto iza tog litra prestati koristi ulje... imam americki plakar u koji zguram i vrecicu brasna, i koji litar ulja, i vrecu krompira, imam uvijek u zamrzivacu mesa, ledo povrca... nekako mi gubitak vremena ici u prodavnicu po litar mlijeka i kilo krompira
meni litar ulja traje bar 15 dana ako ne i duze a brasno moze biti mjesecima, jer ne znam praviti nista od tijesta niti kolace.meso i mlijeko redovno kupujem, al ne mogu sad zauzeti citavv frizider s mlijekom, mali mi zamrzivac za meso- moglo bi stati mozda par kila, a ja volim vise kad je frisko a ne odmrznuto tako da i to kupujem dan za danom ili za 2-3 dana. jedino jaja kupim u vecim kolicinama- skoljka ili pola skoljke
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:27:50
Mirkica
moj produm je kao mala prodavnica hahahahahhaah , naravno stavri koje mogu dugo stajati , ulja akrton jedan suncokretovog drugi maslinovog , tjestenine u svim oblicima nekih 10 gajbi vode , pa karton mlijeka onog sto moze dugo da stoji , rize vise vrsta kako koaj zatreba , zamrzivac punim mesom svako dva mejseca odprilike odem kod turcina kada dodje frisko i kupim svakakvog i sebi smejstim, stavrnoooo uvjek imam svega jer mi nema nista mrze da mi nesto zafali a nemam i moram extra u prodavnicu , jedino frisko voce i povrce kupujem i to za nekoliko dana .