Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:28:29
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Mirkica
moj produm je kao mala prodavnica hahahahahhaah , naravno stavri koje mogu dugo stajati , ulja akrton jedan suncokretovog drugi maslinovog , tjestenine u svim oblicima nekih 10 gajbi vode , pa karton mlijeka onog sto moze dugo da stoji , rize vise vrsta kako koaj zatreba , zamrzivac punim mesom svako dva mejseca odprilike odem kod turcina kada dodje frisko i kupim svakakvog i sebi smejstim, stavrnoooo uvjek imam svega jer mi nema nista mrze da mi nesto zafali a nemam i moram extra u prodavnicu , jedino frisko voce i povrce kupujem i to za nekoliko dana .
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:29:44
Mirkica
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja mlijeko i sokove kupujem paketima
nemam gdje drzati, jedino na balkonu, a sok kupim samo kad gosti dolaze- mi to ne konzumiramo cesto
dobro to je drugo , kad nema mjesta ja srecom imam fin podrum kao sobica je i stalaze sam stavila ma milina .
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:30:37
mimikimi
pa opet čudno je da neko ima samo 2 litra ulja u kući
ja imam zalihe svega i bas vodim racuna o tome sto neko rece vazda namirivam cim je pri kraju ali eto za ulje nikada nemam vise od litre jer zaboravim kad ga kupim moze mi biti stvarno dugo pa eto haman pa dva mjeseca a sve ostalo kupujem naveliko,mlijeko ne mora biti u frizideru moze na sobnoj temp brasno isto tako secer ,tjestenina meso kupujem domace i zamrznem redovno pun zamrzivac isto tako i povrce zamrznuto treba se namirit pa et
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:30:51
animagical
po ovoj zimi frizider ne morate ni imati salu na stranu meni je pun frizider, zamrzivac i plakar, struje, vode, plina, drva imamo, zdravi smo i veseli jedino sto cu se udebljati smanjujuci kucne zalihe kuhanjem zato sutra grudvanjem protiv kila
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:32:15
teacher75
kupili vrecu krompira prije mjesec dana, navodno domaci, pa rekoh da imamo, pola ostalo dole u ostavi (boga pitaj sta je s njim, mozda se zamrznuo)jer mm nije mogao sve ponijeti gore na 5.sprat, a ovo sto je donio stoji na sred kuhinje jer nema mjesta u spajzu i pola je vec proklijalo- jos skoro svaki dan rucamo krompir- rekli smo nikad vise krompir u vreci necemo uzeti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:32:41
ananas_ze
od snijega do ulja u kuci ccc, ja na ovoj temi ocekivala slike Snjeska i tako to
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:35:18
Mirkica
i stalno sebi govorim da se neću zadržavati na RR i vazda zaglavim a kontala sam se tuširati a i na tv ima svega
ja sam usput maska , kupanje jos se moram fenirat ako mi ne bude mrsko:))))) i skidam film pa da gledam
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:41:18
Hanady RR
ja kuham čajeve domaće i pravim domaće sokove... a mlijeko mi domaće dolazi na vrata svako jutro...krave nisu zaledile došlo i jutros
jel ko za komad torte ...dobra pravo reform u nju ide 10 jaja... il zeljanice u nju ide 5 jaja il jednu kiflicu u njih išla 2 jajeta...
i ja opet imam jaja da sve ovo sutra i prekosutra ponovim..
najlakše sjest na RR i kukat...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:47:47
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ja kuham čajeve domaće i pravim domaće sokove... a mlijeko mi domaće dolazi na vrata svako jutro...krave nisu zaledile došlo i jutros
jel ko za komad torte ...dobra pravo reform u nju ide 10 jaja... il zeljanice u nju ide 5 jaja il jednu kiflicu u njih išla 2 jajeta...
i ja opet imam jaja da sve ovo sutra i prekosutra ponovim..
najlakše sjest na RR i kukat...
ja ovo nista ne znam napraviti pa mi skoljka bude mjesec dana
zato ja teacher imama uvijek svježa ''parlićka'' jaja...jest školjka 11 km-čića al ja naručim školjku i po i svako 4-5 dana mi komšija na vrata donese...
sad sam ja skontala ovo moje brdo ima i prednosti
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:48:18
lepetetka
zaliha uvijek imam koliko -toliko hB, neko vrijeme bi se moglo pregurati , mada recimo ulja ni ja nemam paket, nego su to 4-5l , jer za nešto koristim maslinovo. za nešto puter, a ulje obično u manjim količinama,...Brašna uvijek imam, jer inače kuham pite, uštipke, nekad hljeb, ma u svašta mi ide...Danas sam opet poslala mm u Merkator da još ponešto kupi, jer se još nismo namirili ono na veliko-mjesečno ili polumjesečno, kako kad , a i da ima u kući više možda i nekome zatreba u komšiluku od starijih... MM kad je jutros otišao u Merkator kaže, ne mmože da vjeruje koliko žena stoji i čeka da one radnice ispeku ona peciva gotova, konta znaju li napraviti hljeb ili uštipke ili šta već drugo Meni nekad mrsko otići i kupiti, pa potkuham tijesto...
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:49:17
DM
Ja dok vas iščitah-zaboravih i šta sam htjela napisati Moja preporuka-izađite van-ništa nije tako crno kao što se čini!!!!! Ja sam danas sa starijim djetetom bacila krug do prodavnice-1 sat! Večeras sa svekijem i još nekim komšinicama bacila krug-1 i po sat!
A bila sam i trudana zimi(doduše ne visoka trudnoća, ali po doc. savjetu sam smjela podići litar mlijeka i hljeb) pa sam morala čistiti i snijeg da bi došla do kotlovnice i naložila vatru-da se ne smrznem i ja i starije dijete; pa sam sama izvodila dijete vani u snijeg, pa kasnije 2 djece....a ima ih kojima je bilo i teže... Dajte malo optimizma! I da -nismo čekali grtalicu da očisti-nego lopate u ruke i do magistrale čistili-a snijeg je veći nego u Sarajevu..... Izađite malo-da vidite kako je sve ljepše iz druge perspektive!
RE: Zima/snijeg/radosti/vanredno stanje u BiH!!! 4.2.2012 23:50:53
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: neki x
IZVORNA PORUKA: bananica
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
od snijega do ulja u kuci ccc, ja na ovoj temi ocekivala slike Snjeska i tako to
posebno imas temu za slike, a ova je za trenutne informacije
E super,bas su mi bile potrebne informacije,ko koliko cega ima u kuci Al se ismijah
neki kaži koliko si jaja potošila dans i koliko imaš u zalihama nemoj se sad vaditi